Aynen bendede bulanti yok..genetik sayilirmi boyle seyler annemde hic bulanti yasamamis..arasira sizlama olmasa acikmasam gobek sismis olmasa hamileligim belli degil :)
Bendeki az bulanti hissi vardi bugun itibariyle butün belirtilerim kaybolduAynen bendede bulanti yok..genetik sayilirmi boyle seyler annemde hic bulanti yasamamis..arasira sizlama olmasa acikmasam gobek sismis olmasa hamileligim belli degil :)
Aynen Beypazarı içince soda içiyorum diyorum :)O kadar soda ictim ama en guzeli beypazari ikinci olarak kizilay ... Normalde sade soda icemem ama beypazari sayesinde alistim
Hakkimizda hayirlisi insallah guzelce atlatiriz bugunleri canimBendeki az bulanti hissi vardi bugun itibariyle butün belirtilerim kayboldu
haftaya carsambaya kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum
Amin canim insallah ..Hakkimizda hayirlisi insallah guzelce atlatiriz bugunleri canim
Merak etme canım ara ara belirtiler kayboluyor, bu 5.hamileligim olduğu için tecrubelendim.Ben de telaş yapıyodum belirtiler kaybolunca dr.a gidince bebeğimin iyi olduğunu görünce rahatliyodum.Çok kendimizi dinliyoruz galiba, ondan sürekli endiseliyiz.Bendeki az bulanti hissi vardi bugun itibariyle butün belirtilerim kayboldu
sevinin ya ben bugün hastanın üstüne kusuyordum kusmamak bulantınız bir gebelik sadece maşallah inşallah hep böyle gider
Canım kan yoluyla besleniyorlar yaa evet kan önemli. Soğuk sıkım keçi boynuzu özü öneririm. Oğlumda bende içmeye çalışıyoruz. Sabah aç karnına 1 kaşık.Kızlar bu kansızlık bebeğe zarar verir mi ya?
Hayirli olsun kac gun gecti adetinizin ustunden degeriniz cok iyi cikmis masallah .. Ben 6+2de duydum kalp atimini ..Selam kızlar beta hcg sonucumu aldım değerim 900 çıktı hamileymisim Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymus buhaftaya kadin doğumda kalp atışını duymak icin gidicem sizler kaçıncı haftanizda duydunuz acaba
benim 8 gün var dahaBendeki az bulanti hissi vardi bugun itibariyle butün belirtilerim kayboldu
Genetik faktör olduğuna inanıyorum ben. Annemde benim gibi bulanırmış. Birde ilk hamilelikte tabi yapıyla da alakalı hemen çıkmıyor göbüş ama ikincisinde hemen belli oluyormuş malum kaslar gevşediği içinAynen bendede bulanti yok..genetik sayilirmi boyle seyler annemde hic bulanti yasamamis..arasira sizlama olmasa acikmasam gobek sismis olmasa hamileligim belli degil :)
Bugunu saymazsak 5 gunde bana var bu gidisle carsambayi saliya degisecegim sanirimbenim 8 gün var daha
Benim de aynı şekilde , önceki günlere göre bugün bulantım yok denecek kadar az . Belki de hiç alakası yok ama korkuyorum tabi böyle oluncaBendeki az bulanti hissi vardi bugun itibariyle butün belirtilerim kayboldu
Hayirli olsun kac gun gecti adetinizin ustunden degeriniz cok iyi cikmis masallah .. Ben 6+2de duydum kalp atimini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?