2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar . Dün doktor kontrolüm vardı karından muane etti. Ultrason kağıdına baktım 6+6 olması gerekirken 6+1 yazıyor bundan 3 gün önce vajinal muaneye haftamla birebir uyumluydu. Acaba cihazdan mı kaynaklı ?

Göbek deliğine çok yakın yapmayın zaten hekiminiz başka türlü önermediyse göbek deliğinden 2 2,5 parmak uzağa yapın

Kızlar iki tane kitap siparis etmiştim netten bugün geldiler çok çok güzel bilgiler var . dini açıdan her anneye lazim adlı bir kitap var her süreci anlatıyor . Birde doğum rehberi olsun diye ayse önerin bir kitabını aldım dvd li resimlerle anlatmış çok beğendim sizler de bakın isterseniz

Aynen bendede bulanti yok..genetik sayilirmi boyle seyler annemde hic bulanti yasamamis..arasira sizlama olmasa acikmasam gobek sismis olmasa hamileligim belli degil :)
Bendeki az bulanti hissi vardi bugun itibariyle butün belirtilerim kayboldu
haftaya carsambaya kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum

Benim clexna vurunca cok morariyor beceremiyorum heralde cokta nanemollayimdir dua ede ede yapiyorum rabbim yardimcimiz olsun yavrularimizi sagliklica alalim kucagimiza

Merak etme canım ara ara belirtiler kayboluyor, bu 5.hamileligim olduğu için tecrubelendim.Ben de telaş yapıyodum belirtiler kaybolunca dr.a gidince bebeğimin iyi olduğunu görünce rahatliyodum.Çok kendimizi dinliyoruz galiba, ondan sürekli endiseliyiz.

Hayirli olsun kac gun gecti adetinizin ustunden degeriniz cok iyi cikmis masallah .. Ben 6+2de duydum kalp atimini ..

Aynen bendede bulanti yok..genetik sayilirmi boyle seyler annemde hic bulanti yasamamis..arasira sizlama olmasa acikmasam gobek sismis olmasa hamileligim belli degil :)
Genetik faktör olduğuna inanıyorum ben. Annemde benim gibi bulanırmış. Birde ilk hamilelikte tabi yapıyla da alakalı hemen çıkmıyor göbüş ama ikincisinde hemen belli oluyormuş malum kaslar gevşediği için

Benim de aynı şekilde , önceki günlere göre bugün bulantım yok denecek kadar az . Belki de hiç alakası yok ama korkuyorum tabi böyle olunca

Hayirli olsun kac gun gecti adetinizin ustunden degeriniz cok iyi cikmis masallah .. Ben 6+2de duydum kalp atimini ..

Cok sağolun adetim 3 veya 4 gün gecti..
Kadin doğumda beş haftalikken kalp atışını duyabileceğimi söyledi ebe hemşire bakalım keşke duysamda icim rahat etse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…