- 10 Kasım 2016
- 98
- 126
- 93
- 35
Can'ım arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bazen geriden gelebiliyormuş bebişler ama sonraki haftalarda toparlıyorlarmışKızlar Böyle bişey yaşayan yok mu şuam saçma evhamların içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bazen geriden gelebiliyormuş bebişler ama sonraki haftalarda toparlıyorlarmışKızlar Böyle bişey yaşayan yok mu şuam saçma evhamların içindeyim
Çukurambar hekim center Reyyan Özcan Temizkan istersen no sunu atabilirim. Mükemmeldir kendisi bebeğine kendi bebeği gibi Sevgi'yle bakar sanada anneliğini hissettirir doruklarda. Koruda doğum yaptırıyor.Kızlar birde aranızda Ankara'da olan varmı biz daha bu yıl taşındık Ankara'ya şive hiç doktor bilgim yok hangi hastane hangi doktor 2 gündür araştırmaktan yoruldum yarın öylesine bir doktora gideceğim ilk kez hemde ama biran önce iyi birisini bulsam tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı
3 gün önce birebir aynı olup şimdi Nasıl 5 gün geri anlamadım farklı hastaneler ama . Doktor bana geri falanda demedi askımda ama kafam karıştıCan'ım arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bazen geriden gelebiliyormuş bebişler ama sonraki haftalarda toparlıyorlarmış
Benim 1 dusugum var bu ikinci gebeligim ama catlatma ignesinden beri gobuste siskinlik vardida bu daha farkli dolgunluk bi degisikGenetik faktör olduğuna inanıyorum ben. Annemde benim gibi bulanırmış. Birde ilk hamilelikte tabi yapıyla da alakalı hemen çıkmıyor göbüş ama ikincisinde hemen belli oluyormuş malum kaslar gevşediği için
Canim biz almıştık kuruyemiş satan yerden keçiboynuzu özü gerçekten çok etkiliNerden bulucam o şekilde keçi boynuzunu?
Canim ben ankara dayım özel mi devlet mi arıyorsun ona göre söyleyimKızlar birde aranızda Ankara'da olan varmı biz daha bu yıl taşındık Ankara'ya şive hiç doktor bilgim yok hangi hastane hangi doktor 2 gündür araştırmaktan yoruldum yarın öylesine bir doktora gideceğim ilk kez hemde ama biran önce iyi birisini bulsam tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı
ben baktım ikisinde de kız diyor :)kızlar yaa bişey sorucam bende inanmıyorum ama şu cinsiyet takvimlerine baktınız mııı? dün ablam aradı çin takviminde kız rus takviminde erkek diyor diyooo :))) hiç bakan var mı aranızda :)
Benim ikiside kız diyor umutla erkek bekliyorum kızımda da ikisi erkek gösteriyordu iki bebeğime de hamile kaldıktan sonra baktımkızlar yaa bişey sorucam bende inanmıyorum ama şu cinsiyet takvimlerine baktınız mııı? dün ablam aradı çin takviminde kız rus takviminde erkek diyor diyooo :))) hiç bakan var mı aranızda :)
Cihazdan kaynaklidir hemde degisiyor ilk zamanlar uyumlu olmaya biliyor icini ferah tut cok bir fark yok ki ..Kızlar Böyle bişey yaşayan yok mu şuam saçma evhamların içindeyim
Saol Can'ım inşlh öyledir . Sağlıklı olsunda . Kızım geç döllenmeydi ama bunda ovulasyon Zaman'ımda olduğu için geç döllenme olmadığından eminim ondan tedirgin oldumCihazdan kaynaklidir hemde degisiyor ilk zamanlar uyumlu olmaya biliyor icini ferah tut cok bir fark yok ki ..
Söyleyeceğim de haftaya gideceğim daha var kontrole.Bende de var biraz ama şimdilik ilaç gerektirmiyor kaç ay ilaç aldım geri düzeldi ama benim bildiğim kadarıyla canım bu bebek gelişimi için vitamin hapları var ya bir çeşit hap var vitamin in yanında demir de içinde yani extra kan için ayrı alman gerekmiyor doktora sor o haklardan versin bizim burda neovin var vitamin ve kansızlık için hamileler için yani nerde kaldığını bilmediğim için adını söyleyemiyorum canım doktoruna sor kesin vardır. Kansızlık da baş dönmesi çok oluyor hamile olunca belki daha da fazla olur onun için doktora söyle canım
benim ikisinde de erkek çıktı. bakalım ne olacak :)kızlar yaa bişey sorucam bende inanmıyorum ama şu cinsiyet takvimlerine baktınız mııı? dün ablam aradı çin takviminde kız rus takviminde erkek diyor diyooo :))) hiç bakan var mı aranızda :)
Benimki de erkek iki takvimde de... geçen ilkbaharda umreye gitmiştim orda rüya gördüm oğlum olmuştu :)benim ikisinde de erkek çıktı. bakalım ne olacak :)
alaçatıda mı oturuyorsunuz sizBenimki de erkek iki takvimde de... geçen ilkbaharda umreye gitmiştim orda rüya gördüm oğlum olmuştu :)
Üç gün kahve rengi lekelenme yaşadım sanırım yerleşme kanamasıydıBir sorum var kızlar aranızda yerlesme kanamasi yasayan varmi bide akıntı bende cok az baya baya kuru gibiyim bu durum sizde nasıl
Canım o haplar reçetesiz de alınıyor zaten bizde eczane ye gir sor hamileler için zaten ama içinde demir olanını söyle nerde kalıyorsun türkiye de misin canımSöyleyeceğim de haftaya gideceğim daha var kontrole.
Ben yaşadım yerleşme kanaması adetime 10 gün varken kahverengi.Adet oluyorum sandım gerisi gelmeyince suphelendim,3 gün sonra idrar testi yaptım net çift çizgi çıktı. Akıntı var şu an ben de beyaz renkte.Bir sorum var kızlar aranızda yerlesme kanamasi yasayan varmi bide akıntı bende cok az baya baya kuru gibiyim bu durum sizde nasıl
Adetinimi bekliyorsun canım bende adete yakın normalde kremsi akıntı fazla geliyor ama bu sefer kuruluk vardı. Kuruluk olduğunda hamilelik oluyor ama tabi herkeste değişiyor ama çoğunlukla kuruluk hamileliğin habercisi canım inşallah herşey gönlünce olsun canımBir sorum var kızlar aranızda yerlesme kanamasi yasayan varmi bide akıntı bende cok az baya baya kuru gibiyim bu durum sizde nasıl