• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ikisi heterezigot biri homozigot 3 gende pihtilasmam var ikide kayip doktor vermese sanirim bende beklerdim .. Allaha emanet Normalde vermiyorlar kalp atimi olmadan cunku korkuyorlar dis gebelik vs olur diye..
aynen her doktor risk almıyor,Allaha emanet,salı kontrolum var Allahın izniyle inş kalp atışını duyarım,bulantılar kalp atışının başladıgı anlamına geliyormuş bakalım heyecanla bekliyoruz

aynen her doktor risk almıyor,Allaha emanet,salı kontrolum var Allahın izniyle inş kalp atışını duyarım,bulantılar kalp atışının başladıgı anlamına geliyormuş bakalım heyecanla bekliyoruz
Ayy buna kiziyorum iste midesi bulanmayanlar olarak biz cok telas yapiyoruz bu sefer bizimkinin kalbi atmiyor mu diye :(

Kismet iste canim yaa .. 3 bucuk sene oldu sanirim ben artik olmayacak benim cocugum diyordum heleki tedavisiz benim olmaz o sans bana vurmaz diyordum ..
Ve nisanda son kez asilama yaptirdim daha da doktor yuzu gormedim hep bisi cikti gidemedim..
Doktorda baska sehirde olunca iyice zorlasti durum derken ekim ayina karar kildik ikinci asilama icin .. Ama cok sukur ki o streste girmeden geldi ☺

çok şükür kuzumm rabbim dualarımızı duydu. bende 3 senelik evliyim 9 ay korunmadık amh git gide düşüyor diye tedaviye başlancaktı ki son ay artık olmuyor rahatlığıyla çalışınca bi baktık olmuş :-)

çok şükür kuzumm rabbim dualarımızı duydu. bende 3 senelik evliyim 9 ay korunmadık amh git gide düşüyor diye tedaviye başlancaktı ki son ay artık olmuyor rahatlığıyla çalışınca bi baktık olmuş :-)
benimde 2 yıldır olmuyordu son klomen denememdi olmayacak iğnelere başlayacağım seneyede aşılama yaptırırım derken bende şok oldum :)

Ayy buna kiziyorum iste midesi bulanmayanlar olarak biz cok telas yapiyoruz bu sefer bizimkinin kalbi atmiyor mu diye :KK43:
canım kötü niyetle söylemedim telaş yapma lütfen herkesin hamileliği aynı olucak diye bir şey yokki ben henüz duymadım kalp atışlarını mide bulantısıda bunun habercisiymiş ne kadar dogrudur bilemem tabi,sen kalp atışlarını duymuşsundur ama

canım kötü niyetle söylemedim telaş yapma lütfen herkesin hamileliği aynı olucak diye bir şey yokki ben henüz duymadım kalp atışlarını mide bulantısıda bunun habercisiymiş ne kadar dogrudur bilemem tabi,sen kalp atışlarını duymuşsundur ama
Biliyorum canim kötü niyetle söylemedigini duydum ben kalp atisini sukür ama 2 kayip olunca durdumu bisi mi oldu diye tedirginim ..
Birde mide bulantisi olmayan cok kisi olunca bizde hemen kotü düsünmeye basliyoruz haliyle :(
Insallah sende duyarsin canim

Biliyorum canim kötü niyetle söylemedigini duydum ben kalp atisini sukür ama 2 kayip olunca durdumu bisi mi oldu diye tedirginim ..
Birde mide bulantisi olmayan cok kisi olunca bizde hemen kotü düsünmeye basliyoruz haliyle :KK43:
Insallah sende duyarsin canim
inan tedirginliğini anlayabiliyorum ama korkma lütfen Allah korusun herkesin yavrusunu,benim ilk gebeliğimde de bulantılarım olmuştu,dediğim gibi herkesin midesi bulanacak diye birşey yok,2 ablamında hamileliklerinde midesi bulanmadı,bu konuda onlara cekmemişim mesela :KK48::KK48: keşke benimde bulanmasa kötü birşey mide bulantısı :) bozma kalbini :KK200:

Ben normal olsun isterim annemin sezeryan yeri her usuttugunde ağrırdi bazı bunyelerde iyileşme geç oluyor ama kişiden kişiye de değişiyor memnun kalan da var birde nasip normal diyince olmuyor da sorun olunca son dakka sezeryan da olabiliyor nasip ya
Maalesef Türkiye'de bu noktada doktorlara hiiiç güvenmiyorum. En yakın arkadaşımla aynı şekilde Doğuma girdik. İkimizde 40. Haftamızı geçmiştik. İkimizinde suyu patlamış ve bebişlerimiz kakasını yapmıştı. Onu İstanbul'da hemen sezeryana almışlardı. Çünkü Doktor normal istersen bebeğin başına geleceklerin sorumlusu sensine getirmiş. Ben Kanada da normal doğum yaptım. Suyum patladıktan 2,5 saat sonra hemde... Kimse de beni tehdit etmedi... Yok çatıydı yok bebek büyüktü ooo ne bahaneler var sezeryan için. İnsan bilmeyince korkuyor haliyle...
Maalesef doktorlara göre doğru olan onları riske atmayacak başına bela açmayacak olan yöntem. Bebek için anne için doğru olan önemli değil. Ten tene temas edelim annenin sütü gelsin yok. Hemen mamayı daya... Prematüre ikizlere Doğum yapan arkadaşım her gün hastanede bebeklerini göğsüne yatırıp emzirdi. Türkiyede yok enfeksiyon yok bilmem ne... O bebelere anne Lazım soğuk makineler değil ama düşünen kim.

İnşallah iyi doktorlar buluruz ...

Maalesef Türkiye'de bu noktada doktorlara hiiiç güvenmiyorum. En yakın arkadaşımla aynı şekilde Doğuma girdik. İkimizde 40. Haftamızı geçmiştik. İkimizinde suyu patlamış ve bebişlerimiz kakasını yapmıştı. Onu İstanbul'da hemen sezeryana almışlardı. Çünkü Doktor normal istersen bebeğin başına geleceklerin sorumlusu sensine getirmiş. Ben Kanada da normal doğum yaptım. Suyum patladıktan 2,5 saat sonra hemde... Kimse de beni tehdit etmedi... Yok çatıydı yok bebek büyüktü ooo ne bahaneler var sezeryan için. İnsan bilmeyince korkuyor haliyle...
Maalesef doktorlara göre doğru olan onları riske atmayacak başına bela açmayacak olan yöntem. Bebek için anne için doğru olan önemli değil. Ten tene temas edelim annenin sütü gelsin yok. Hemen mamayı daya... Prematüre ikizlere Doğum yapan arkadaşım her gün hastanede bebeklerini göğsüne yatırıp emzirdi. Türkiyede yok enfeksiyon yok bilmem ne... O bebelere anne Lazım soğuk makineler değil ama düşünen kim.

İnşallah iyi doktorlar buluruz ...
şimdilik doktorumdan memnunum.. yorumlarda da genelde normal doğumcu diye yazmışlar inşşalah zamanı gelince hakkımızda en hayırlısı olur

Bak ben mesela uyandıktan 2-3 saat bişey yemezdim kahve içerdim sadece çok sağlıksız yaşadım böyle yıllarca şimdi bende uyanır uyanmaz yumurta haşlıyorum süt içiyorum ki sevmem ben yapabiliyorsam sende yapabilirsin canım lütfen biraz zorla olurmu
Naçizane süt yerine yoğurt ayran tavsiye ederim. Bebekler de öyle bir sıralama vardır. Kefir yoğurt süt en son seçenektir d vitamini için. Süt kansızlık ve hazımsızlık yapabiliyor diye

Back