• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende folik-1 kullanıyordum hamilelikten 3 ay önce başladım. Şimdi doktorum folio diyeni folik asit önerdi içindeki vitaminler falan baya iyi eczacıda iyi Bi ilaç dedi. Ama sabah bulantı yapıyor bende kullanan var mı? :-(
Canım ben folio kullanıyorum subatta kürtaj oldum malesef ozaman hamileyken doktor vermisti yine 4aydir ona basladim bu doktor folik asit aliyormusun dedi eve dedim markasini bile sormadi cuma gidince soyliycem adini bakalim ne diycek folionun icinde iyot ve b12 var benim bulantim bikac gundur basladi oncesinde yoktu ama kilo aldiriyor bana

Canım ben folio kullanıyorum subatta kürtaj oldum malesef ozaman hamileyken doktor vermisti yine 4aydir ona basladim bu doktor folik asit aliyormusun dedi eve dedim markasini bile sormadi cuma gidince soyliycem adini bakalim ne diycek folionun icinde iyot ve b12 var benim bulantim bikac gundur basladi oncesinde yoktu ama kilo aldiriyor bana
Ay gerçekten öyle iştahım arttı ki. Sabah iki saat bulantı sonra yatana kadar ye iç ye iç :-)

Kendimi bulantı olmama durumuna modladım ama malesef sabahlar kabus :-(
Sabahları genelde herkesde oluyor canım yataktan hemen kalkma bi on on bes dk yat ve beyaz leblebi veya cubuk kraker ye yattıgın yerden rahatlatıyor katlanıcaz artık napalım :KK48: beni gör agzımın içi leş gibi bir tat midem yanıyor gög
slerimin acısı zaten ki beni mahfediyor mide bulantım kussam rahatlayacakmışım gibi birde sevmediğim bir iş yerinde çalışıyorum :bicak: ooof offf:KK61:

Ben folbiol kullaniyorum gunde yarim olarak hemde .. Sen yine iyisin tam aliyormussun :KK48: Yarin sorarsin bende folidoce kullananlarin hep gunde 3 tane kullandigini biliyorum gecen bi arkadasta sormustu burda ..
tamam canım.yarın sorduğumda cvb yazarım..

Bnde temmuz annesi olcam Allah nasip ederse hep korkularim var dış gebelik olurmu diye daha önce de bir kimyasal gebeliğim var keseleri ne zaman gordunuz siz bnm hesaplarima Gore 5+2 cuma gitsem görünür mü yoksa pazartesi mi gitmeliyim kafam allak bulak

Cnm sadece toksoplazma mı bakılmış belki Ig M sıfırdır ondan değer yoktur
Evet rubella ile ikisine bakıldı sağlık ocağında olmuyomuş rubella negatif 0.298 toxaplazma pozitif 31.0 çıkmış diğerlerinide bugün versim haftaya bugün doktora gidicem öğrenirim artık hayırlısı olsun

Çok çabuk ilerliyo maşallah Nasılsınız dünden beri rabbim hep iyi haberler verdirsin inş hepimize ☺️

Sabahları genelde herkesde oluyor canım yataktan hemen kalkma bi on on bes dk yat ve beyaz leblebi veya cubuk kraker ye yattıgın yerden rahatlatıyor katlanıcaz artık napalım :KK48: beni gör agzımın içi leş gibi bir tat midem yanıyor gög
slerimin acısı zaten ki beni mahfediyor mide bulantım kussam rahatlayacakmışım gibi birde sevmediğim bir iş yerinde çalışıyorum :bicak: ooof offf:KK61:
Ay Can'ım benim ya Allah yardımcın olsun

Bnde temmuz annesi olcam Allah nasip ederse hep korkularim var dış gebelik olurmu diye daha önce de bir kimyasal gebeliğim var keseleri ne zaman gordunuz siz bnm hesaplarima Gore 5+2 cuma gitsem görünür mü yoksa pazartesi mi gitmeliyim kafam allak bulak
Hayırlı olsun canım ben 5+2 de gördüm keseyi kalbini duymak için bekliyoruz

Bende onu kullanıyorum 3 aydır gebe kalmayı düşündüğümden beri kullanıyorum mide bulantısı hiç yapmadı biraz pahalı ama ben cok memnunum vitaminler cok iyi içindekiler. Bence bebiştendir senin bulantın :KK48:
Ben imom isimli bir hap verdi omegalı hiç duydunuz mı

Ben hiç tahlil yaptırmadım canım evde yaptım bekledim on gün geçsin sonra direk keseye baktı görünce gerek görmedi

Back