canım şu beylikdüzündeki hastahanenin adını alabilir miyim senden?vizite ücreti falan bilmiyorum canım 150 dediler ödedik yine makul tuttu bana göre. gittiğim yer normal bi hastane. muayenesi en uygun olan yerlerden. beylikdüzünde 40 tl muayene çok zor, kolan falan var 75 tl muayene sadece
Evet canm acaba tup bebek 5 .gun embriyosu ya ondan miAy canım günlerimiz aynı senle 24 kasım baya erkenmis bakalım cuma gunu bana hangi gune randevu vericek kalp atımı icin
medihaus cerrahi tıp merkezi canım doktorum Kamer Tezer Özer. ben doktor tavsiyesi üzerine gittim aynı zamanda Halkalıda Kent Hastanesine de belirli günlerde gidiyor..canım şu beylikdüzündeki hastahanenin adını alabilir miyim senden?
Benim koyulaştı ve uclari büyüdü ve cok Hassas halaKızlar göğüs ucunda renk değişikliği yaşayan varmı yada gogus damarlarinda değişim oldumu??
Doktor benden yaklaşık 14 test istemiş, hastane 380 tl istedi, özel bi laboratuvara sordum 250 tl dedi. Sana kaç test uygulanmış?medihaus cerrahi tıp merkezi canım doktorum Kamer Tezer Özer. ben doktor tavsiyesi üzerine gittim aynı zamanda Halkalıda Kent Hastanesine de belirli günlerde gidiyor..
beylikdüzündeki marmara parkın oralarda bauhausun arkasında kalıyor
Belkide canım olabilirEvet canm acaba tup bebek 5 .gun embriyosu ya ondan mi
Ben ilk göğüslerden anlamıştım, uç kısmının etrafında sanki kırmızı koyu halka oluşmuş ta genişliyor gibiydi. Acısı hala devam ediyorBenim koyulaştı ve uclari büyüdü ve cok Hassas hala
canım senin ikiz mi gebeligin cok guzell saglikla buyut insallah bhcg kaç çıktı ilk değerinEvet canm acaba tup bebek 5 .gun embriyosu ya ondan mi
o şekilde sayamıyorum ama tam kan sayımı, idrar ve biyokimya bakıldı. kan sayımı 2 sayfaDoktor benden yaklaşık 14 test istemiş, hastane 380 tl istedi, özel bi laboratuvara sordum 250 tl dedi. Sana kaç test uygulanmış?
Benimde uçlar büyüdü ve göğsümün damarları cok belirgin böyle harita gibi yemyeşil damar hheryeri. .Ben ilk göğüslerden anlamıştım, uç kısmının etrafında sanki kırmızı koyu halka oluşmuş ta genişliyor gibiydi. Acısı hala devam ediyor
çok sevindim canım rahatlamışsındır en azından. progestan bende kullanıyorum inşallah sağlıkla atlatıcaz ah kalbinin pıtpıtlarını bende duysamArkadaşlar dün kan pıhtısı geldi diye yazmıştım. Bana yazdıklarınıza da cevap veremedim ama dualarınuz için çok teşekkür ederim. Bugün dr a gittim Allah'a şükür hiçbir sıkıntı yok. Daha önce bu dr kalp atışına bakmamıştı başka dr da duymuştum. Bu dr da bugün baktı 150 dedi
Bir de progestan kapsül verdi
progesteronu vajinal kullanan varmıçok sevindim canım rahatlamışsındır en azından. progestan bende kullanıyorum inşallah sağlıkla atlatıcaz ah kalbinin pıtpıtlarını bende duysamçok stres yapıyorum
progesteronu vajinal kullanan varmı
Ben ağızdan kullanıyorum 200 mg sabah akşamprogesteronu vajinal kullanan varmı
Maşallah canım 150 demek bakalım bebis kızmıArkadaşlar dün kan pıhtısı geldi diye yazmıştım. Bana yazdıklarınıza da cevap veremedim ama dualarınuz için çok teşekkür ederim. Bugün dr a gittim Allah'a şükür hiçbir sıkıntı yok. Daha önce bu dr kalp atışına bakmamıştı başka dr da duymuştum. Bu dr da bugün baktı 150 dedi
Bir de progestan kapsül verdi
Allah'a şükür rahatladım tabi :) inşallah hayırlısıyla duyarsın stres yapma öyle.çok sevindim canım rahatlamışsındır en azından. progestan bende kullanıyorum inşallah sağlıkla atlatıcaz ah kalbinin pıtpıtlarını bende duysamçok stres yapıyorum
Kalpten öyle görünüyor ama bizim içimize erkek doğuyor :) tabii ki sağlıkla hayırla gelsin gerisi önemli değil :)Maşallah canım 150 demek bakalım bebis kızmı