2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya biz dün kalp atışı duyduk fakat doktor güm güm tam net değil dedi . sizin nasıldı peki niye böyle dedi bu doktor haftaya yine gel dedi bende eşim de diyoruz 2 hafta sonra gidelim çocuk biraz büyüsün kafam karıştı canım sıkıldı takmamak istiyorum lakin olmuyor .​
canim daha küçük olduğu için öyledir canını sıkma bidaha gittiğinde biraz büyümüş olur daha net duyarsın. hic duymasan tamam ama sonucta seninle bebeğin merak etme

Allah'a şükür rahatladım tabi :) inşallah hayırlısıyla duyarsın stres yapma öyle.
Progestan ağızdan etkiledi mi seni?
Bana da 100mg kapsül verdi daha kullanmadım ama
progestan ben eylülden beri kullanıyordum. eylülde yumurtlamadan sonra sabah akşam 100 mg ekimde de yumurtlamadan sonra sabah akşam 200 mg alıyorum. ilk zamanlar salladı da şimdi hiç etki etmiyor diyebilirim

Arkadaşlar dün kan pıhtısı geldi diye yazmıştım. Bana yazdıklarınıza da cevap veremedim ama dualarınuz için çok teşekkür ederim. Bugün dr a gittim Allah'a şükür hiçbir sıkıntı yok. Daha önce bu dr kalp atışına bakmamıştı başka dr da duymuştum. Bu dr da bugün baktı 150 dedi :KK200:
Bir de progestan kapsül verdi
canım kanaman mı var?

Kizlar surekli çişi gelen var mı ya:oops: benim bildigim dogum yaklasinca olurmus.Benim surekli geliyo gerci 2 yada 3 lt su icmeye calisiyorim ve yatiyorum surekli..

Sende bendensin cnm hatta ben test yapmadan su fln da pek içmiyordum zırt port tuvalete gidiyordum ilk öyle şüphelendim zaten :)

Kızlar ağrılarınızda azalma var mı? mesela bugün bende hiç yok ağrı, akıntı yok , göğüs hassasiyetide normalde öyle çok çok olmuyor. bulantı da yok. yani anlıcağınız olsa bi dertttt olmasa bi dert..

Slm arkadaslar oncelikle hamislere hayirli olsun diyorum bende 2. Bebeisi dusunuyorum sat 9 ekim ve dort gun gecikti dun dayanamadim test yaptim ama negatif cikti belirti olarak cok sik wc ye gidiyorum merakdan catlamak uzereyim kan vermeyede korkuyorum hakkimizda hayirlisi olsun

X