- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
Rabbim hayırlı sağlıklı gönlünuze göre versin insallah ilk bebekmiKalpten öyle görünüyor ama bizim içimize erkek doğuyor :) tabii ki sağlıkla hayırla gelsin gerisi önemli değil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hayırlı sağlıklı gönlünuze göre versin insallah ilk bebekmiKalpten öyle görünüyor ama bizim içimize erkek doğuyor :) tabii ki sağlıkla hayırla gelsin gerisi önemli değil :)
Günaydın güzel anne adayları
Bugün benim doğumgünüm
Allah nasip ederse ömrümün en güzel yıllarından biri olacak
29yaşında, iki çocuklu bir anne olucam inşAllah
canim daha küçük olduğu için öyledir canını sıkma bidaha gittiğinde biraz büyümüş olur daha net duyarsın. hic duymasan tamam ama sonucta seninle bebeğin merak etmeKızlar ya biz dün kalp atışı duyduk fakat doktor güm güm tam net değil dedi . sizin nasıldı peki niye böyle dedi bu doktor haftaya yine gel dedi bende eşim de diyoruz 2 hafta sonra gidelim çocuk biraz büyüsün kafam karıştı canım sıkıldı takmamak istiyorum lakin olmuyor .
progestan ben eylülden beri kullanıyordum. eylülde yumurtlamadan sonra sabah akşam 100 mg ekimde de yumurtlamadan sonra sabah akşam 200 mg alıyorum. ilk zamanlar salladı da şimdi hiç etki etmiyor diyebilirimAllah'a şükür rahatladım tabi :) inşallah hayırlısıyla duyarsın stres yapma öyle.
Progestan ağızdan etkiledi mi seni?
Bana da 100mg kapsül verdi daha kullanmadım ama
peki jel vajinanın içinde birikiyormu ben nerdeyse 1aydir kullanıyorum topaklaniyor vajinamda.ben kullanıyorum canım. ağızdan aldığımda çok baş dönmesi yaptı kullanamadım doktorum alttan almamı söyledi. şimdi çok daha iyiyim.
canım kanaman mı var?Arkadaşlar dün kan pıhtısı geldi diye yazmıştım. Bana yazdıklarınıza da cevap veremedim ama dualarınuz için çok teşekkür ederim. Bugün dr a gittim Allah'a şükür hiçbir sıkıntı yok. Daha önce bu dr kalp atışına bakmamıştı başka dr da duymuştum. Bu dr da bugün baktı 150 dedi
Bir de progestan kapsül verdi
Kizlar surekli çişi gelen var mı ya benim bildigim dogum yaklasinca olurmus.Benim surekli geliyo gerci 2 yada 3 lt su icmeye calisiyorim ve yatiyorum surekli..
tahminimce keseyi görürsünüzKızlar yarın doktora gidiyorum.. Dua edin .. Kalp atışlarını 5-6 haftada duyan var mı?
ben kızımda da oğlumda da 7. Haftada duydum ama duyan varmış 6.haftada cnm hayırlı haberle gel inşallahKızlar yarın doktora gidiyorum.. Dua edin .. Kalp atışlarını 5-6 haftada duyan var mı?
6+2de duyduk biz canım . .kesenin içinde kalbi oynuyordu sesini de dinletti doktorum . .sende duyarsın inşallah . .Kızlar yarın doktora gidiyorum.. Dua edin .. Kalp atışlarını 5-6 haftada duyan var mı?
Biz erken duyduk cnm darısı size olsun inşallah 5+ 4 teKızlar yarın doktora gidiyorum.. Dua edin .. Kalp atışlarını 5-6 haftada duyan var mı?
inşallah canım.dua edelim birbirimize..Herşey sağlıkla,sihhatle ilerler hayırlısıyla6+2de duyduk biz canım . .kesenin içinde kalbi oynuyordu sesini de dinletti doktorum . .sende duyarsın inşallah . .
inşallah canım.dua edelim birbirimize..Herşey sağlıkla,sihhatle ilerler hayırlısıyla6+2de duyduk biz canım . .kesenin içinde kalbi oynuyordu sesini de dinletti doktorum . .sende duyarsın inşallah . .