2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok önceden jilet kullandığım için malesef... sen hiç vurmadıysan jilet kullanma ama..
26 kasımda gideceğim kısmetse bu cumartesi gittim iki hafta sonra dedi. bugün tam 6+0 olduk nasipse

5 yildir jilet surmedim hic napcam bakalim..Senin gunun bwnden once ama garanti olsun diye gec cagirmis sanirim doktor..Benim bugun 5+3 ama doktora gore5+4 anlamadm neyse bakalim insallah duyariz kalplerini..

5 yildir jilet surmedim hic napcam bakalim..Senin gunun bwnden once ama garanti olsun diye gec cagirmis sanirim doktor..Benim bugun 5+3 ama doktora gore5+4 anlamadm neyse bakalim insallah duyariz kalplerini..
inşallah canım bu da benim iğneye göre hesaplanmış hali sata göre 6+2 . artık ultrasonda görsekte ona göre söylesek haftamızı :) çok merak ediyorumm

Cnm sadece toksoplazma mı bakılmış belki Ig M sıfırdır ondan değer yoktur

gebelikte birçok test istenecek bunlardan en önemlisi
Toxoplazma,
rubella(kızamık ),
HSV(herpes simplex virüs ).
CMV( sitomegalovirus)

Bu hastalıkları gebe iken kesinlikle geçirmemek lazım . .çünkü bebekte sakatlığa yol açıyor . .

Bu yukaridaki Verdiğiniz kanlarin yaninda"" Ig G"" ve 'Ig M" yazar..

Ig G == pozitifse daha önce bu hastalığı gecirmissin doğal bağışıklık var korkma demek .negatifse hastalığı gecirmemissin aşı olman gerekiyor demek..

Ig M == pozitifse ŞUAN bu hastalığı geciriyorsun bebek risk altında demek..

Ayrıca tiroid, açlık kan şekeri ve hepatit aids testleri de gebeliğin ilk haftalarında bakılması gerekiyor..

Demir,folik asit,tam kan,b 12 de her doktor iistemeyebiliyor ilerleyen aylarda bakilabilir..

ben çok şaşkınım dün dr gittim gebeliğimin ne şekil sonlandıracağız diyi dr um alttan baktığında bir mucize küçüçük bir kese hemen betaya baktı 981 olmuş en son 3 gün önce 457 di şimdi sabırsıslıkla kalp atışını bekliyorum inşş duyarız ama kızlar şoktayım gercek bir mucize

Ruyamda hep kanamam oluyo valla korkuyorm.Ilk cocuk bide tup bebek simdi bide ikiz allah yardimcimiz olsun..
Canım bende stresten çok karışık rüyalar görüyorum. bende ilk hafta kanama görüyordum. o kadar üzme kendini olacağı varsa olur Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah canım bu da benim iğneye göre hesaplanmış hali sata göre 6+2 . artık ultrasonda görsekte ona göre söylesek haftamızı :) çok merak ediyorumm
Benim son adete göre doğum tarihim 1temmuz fakat doktorum tup bebeklerde son adet değilde ılaclara başlandığı günü ilk gün saymam gerektiğini söyledi . .ılaclara adetin 3.günü başladım yani dogumum 3gun kaydı 4temmuz oldu..

ben çok şaşkınım dün dr gittim gebeliğimin ne şekil sonlandıracağız diyi dr um alttan baktığında bir mucize küçüçük bir kese hemen betaya baktı 981 olmuş en son 3 gün önce 457 di şimdi sabırsıslıkla kalp atışını bekliyorum inşş duyarız ama kızlar şoktayım gercek bir mucize
canım çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin

Benim son adete göre doğum tarihim 1temmuz fakat doktorum tup bebeklerde son adet değilde ılaclara başlandığı günü ilk gün saymam gerektiğini söyledi . .ılaclara adetin 3.günü başladım yani dogumum 3gun kaydı 4temmuz oldu..
bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum arkadaşlar çatlamadan önceki 14. günü sat olarak ele al dediler, satım 4 ekim ama ben 6 ekimden hesapladım şuan tam 6+0 oldu, yani çatlamam olalı 4 hafta oldu

Canım acil servis adı üstünde acil hastalar için . bhcg vermek acil hizmet sayılmadıgı için doktor kızmıştır..

benim eşim mümessil olduğu için sanırım ben çok rahatım o konuda acil dr larıyla artık kanka olduk resmen beni gördükleri gibi gel bi kan sonuca bakalım diyolar :) o yüzden bana tuhaf geldi ama haklı olabilirsin.

benim eşim mümessil olduğu için sanırım ben çok rahatım o konuda acil dr larıyla artık kanka olduk resmen beni gördükleri gibi gel bi kan sonuca bakalım diyolar :) o yüzden bana tuhaf geldi ama haklı olabilirsin.

Bazı acillerde bhcg bakılmıyor çünkü acil hizmet değil . bazılarında bakılıyor ama doktor isterse..her doktor istemeyebiliyor..özel hastanelerde 50 70 110 tl bhcg baktırmak..hormon testi olduğu için cok pahali .Allah devlete zeval vermesin

Kalbini duyduk kizlar :nazar: herkese dualari icin cok tesekkur ederim :KK200: tahlillerimi de yaptirdim sonuclar ogleden sonra cikacak onlarda da problem yoksa 10.haftada gidecegim tekrar. Kalp atis hizini sormadim aklima gelmedi ultrason kagidinda 146 yaziyordu o olabilir belki.
Süper canım çok sevindim

Hadi hayırlı olsun çok sevindim

X