- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
Yok canm sadece buyudu biraz ve aciyo cokKızlar göğüs ucunda renk değişikliği yaşayan varmı yada gogus damarlarinda değişim oldumu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm sadece buyudu biraz ve aciyo cokKızlar göğüs ucunda renk değişikliği yaşayan varmı yada gogus damarlarinda değişim oldumu??
ben çok önceden jilet kullandığım için malesef... sen hiç vurmadıysan jilet kullanma ama..
26 kasımda gideceğim kısmetse bu cumartesi gittim iki hafta sonra dedi. bugün tam 6+0 olduk nasipse
inşallah canım bu da benim iğneye göre hesaplanmış hali sata göre 6+2 . artık ultrasonda görsekte ona göre söylesek haftamızı :) çok merak ediyorumm5 yildir jilet surmedim hic napcam bakalim..Senin gunun bwnden once ama garanti olsun diye gec cagirmis sanirim doktor..Benim bugun 5+3 ama doktora gore5+4 anlamadm neyse bakalim insallah duyariz kalplerini..
Ruyamda hep kanamam oluyo valla korkuyorm.Ilk cocuk bide tup bebek simdi bide ikiz allah yardimcimiz olsun..inşallah canım bu da benim iğneye göre hesaplanmış hali sata göre 6+2 . artık ultrasonda görsekte ona göre söylesek haftamızı :) çok merak ediyorumm
Iyiki dogdun canim...esinle colugunla cocugunla nice mutlu yillara insallah...rabbim hayirli omur nasip etsin...Günaydın güzel anne adayları
Bugün benim doğumgünüm
Allah nasip ederse ömrümün en güzel yıllarından biri olacak
29yaşında, iki çocuklu bir anne olucam inşAllah
Cnm sadece toksoplazma mı bakılmış belki Ig M sıfırdır ondan değer yoktur
Mutlu yillaar..Allah sana ve ailene saglik sihhat huzur versin..Günaydın güzel anne adayları
Bugün benim doğumgünüm
Allah nasip ederse ömrümün en güzel yıllarından biri olacak
29yaşında, iki çocuklu bir anne olucam inşAllah
Canım bende stresten çok karışık rüyalar görüyorum. bende ilk hafta kanama görüyordum. o kadar üzme kendini olacağı varsa olur Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinRuyamda hep kanamam oluyo valla korkuyorm.Ilk cocuk bide tup bebek simdi bide ikiz allah yardimcimiz olsun..
Benim son adete göre doğum tarihim 1temmuz fakat doktorum tup bebeklerde son adet değilde ılaclara başlandığı günü ilk gün saymam gerektiğini söyledi . .ılaclara adetin 3.günü başladım yani dogumum 3gun kaydı 4temmuz oldu..inşallah canım bu da benim iğneye göre hesaplanmış hali sata göre 6+2 . artık ultrasonda görsekte ona göre söylesek haftamızı :) çok merak ediyorumm
canım çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder gebeliğinben çok şaşkınım dün dr gittim gebeliğimin ne şekil sonlandıracağız diyi dr um alttan baktığında bir mucize küçüçük bir kese hemen betaya baktı 981 olmuş en son 3 gün önce 457 di şimdi sabırsıslıkla kalp atışını bekliyorum inşş duyarız ama kızlar şoktayım gercek bir mucize
bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum arkadaşlar çatlamadan önceki 14. günü sat olarak ele al dediler, satım 4 ekim ama ben 6 ekimden hesapladım şuan tam 6+0 oldu, yani çatlamam olalı 4 hafta olduBenim son adete göre doğum tarihim 1temmuz fakat doktorum tup bebeklerde son adet değilde ılaclara başlandığı günü ilk gün saymam gerektiğini söyledi . .ılaclara adetin 3.günü başladım yani dogumum 3gun kaydı 4temmuz oldu..
inşş ne olur sizlerde dua edincanım çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin
inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza, isteyenede versin Rabbiminşş ne olur sizlerde dua edin
Canım acil servis adı üstünde acil hastalar için . bhcg vermek acil hizmet sayılmadıgı için doktor kızmıştır..
benim eşim mümessil olduğu için sanırım ben çok rahatım o konuda acil dr larıyla artık kanka olduk resmen beni gördükleri gibi gel bi kan sonuca bakalım diyolar :) o yüzden bana tuhaf geldi ama haklı olabilirsin.
Süper canım çok sevindimKalbini duyduk kizlar herkese dualari icin cok tesekkur ederim tahlillerimi de yaptirdim sonuclar ogleden sonra cikacak onlarda da problem yoksa 10.haftada gidecegim tekrar. Kalp atis hizini sormadim aklima gelmedi ultrason kagidinda 146 yaziyordu o olabilir belki.
Ay canım günlerimiz aynı senle 24 kasım baya erkenmis bakalım cuma gunu bana hangi gune randevu vericek kalp atımı icinOff jiletde cok sert yapiyo neyse...Kalp atisi icin randevun ne zaman canm bana 24 kasim dedi
Hadi hayırlı olsun çok sevindimben çok şaşkınım dün dr gittim gebeliğimin ne şekil sonlandıracağız diyi dr um alttan baktığında bir mucize küçüçük bir kese hemen betaya baktı 981 olmuş en son 3 gün önce 457 di şimdi sabırsıslıkla kalp atışını bekliyorum inşş duyarız ama kızlar şoktayım gercek bir mucize