2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar . ben dün serum dan sonra baya iyi oldum . gece uyuyamiyorum uyun ca saçma rüyalar görüyorum sabah da erkenden ayaktayim ise de gitmiyorum . söyle sabah 9 a 10 a kadar yatan kadınlara özenir oldum valla
O bendede var canım gece bi uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum sabah 7de ayaktayım

Günaydın. Herkes uyuyamamaktan sikayet etmis ben de tam tersi. Normalde 1 de yatar en az 2 saat uyumak icin cabalardim. Mecbur 7de de kalkardim. Simdi aksam 8-9 da uykum geliyor. Ve yatar yatmaz uyuyorum. Sabah yine 7 de kalkiyorum:)) yatmalara uyumalara doyamiyorum:) bir de dünden beri gobek deligi etrafinda ara ara gelen bir agrim var. Yasayan var mi ki boyle bir agri?

Canım acil servis adı üstünde acil hastalar için . bhcg vermek acil hizmet sayılmadıgı için doktor kızmıştır..
aynı yerde daha önce çok kez bhcg baktırdım ve baktıranlarında olduğunu çok iyi biliyorum. kendince haklı olabilir ama daha sonra çok çok acil olan hastaya bile kalkıp bakmadı oturduğu yerden sorular sordu. ve bana terbiyesiz demesine gerek yoktu..

benimde bazen kasıkta bazen göbek çevresinde ağrım oluyor. ve çok ilginç ki göbek deliğimin yanında kocaman bi sivilce çıkmış

Gunaydin kizlar..Bugun nasilsiniz?Kafama takilan bisey var ya bu donemde helede bende düsük riski var epilasyon olayini nasi yapiyosunuz..Ben agdaya gidiyodum ama simdi acir da kendimi kasarsam düser diye korkuyorm..

canım çok sevindim senle aramızda 2 hafta var sanırım inşallah bende haftaya duyarım

Gunaydin kizlar..Bugun nasilsiniz?Kafama takilan bisey var ya bu donemde helede bende düsük riski var epilasyon olayini nasi yapiyosunuz..Ben agdaya gidiyodum ama simdi acir da kendimi kasarsam düser diye korkuyorm..
ben bu dönemde jilet kullanacağım.. normalde de ağda da kendimi çok kasıyordum gidemiyordum. tüy dökücü kullanıyordum ama şuan kimyasal zararlı diye jilete döndüm. 3-4 ay bitince ağdaya geçerim çünkü en sağlıklısı o imiş..

Ohh cok sükür canim .. Masallah melegine 146 ise kız ☺ Tabi bu bir varsayim 140 ve alti erkek diyorlar ..

Off jiletde cok sert yapiyo neyse...Kalp atisi icin randevun ne zaman canm bana 24 kasim dedi

Off jiletde cok sert yapiyo neyse...Kalp atisi icin randevun ne zaman canm bana 24 kasim dedi
ben çok önceden jilet kullandığım için malesef... sen hiç vurmadıysan jilet kullanma ama..
26 kasımda gideceğim kısmetse bu cumartesi gittim iki hafta sonra dedi. bugün tam 6+0 olduk nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…