2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

vizite ücreti falan bilmiyorum canım 150 dediler ödedik yine makul tuttu bana göre. gittiğim yer normal bi hastane. muayenesi en uygun olan yerlerden. beylikdüzünde 40 tl muayene çok zor, kolan falan var 75 tl muayene sadece
canım şu beylikdüzündeki hastahanenin adını alabilir miyim senden?

canım şu beylikdüzündeki hastahanenin adını alabilir miyim senden?
medihaus cerrahi tıp merkezi canım doktorum Kamer Tezer Özer. ben doktor tavsiyesi üzerine gittim aynı zamanda Halkalıda Kent Hastanesine de belirli günlerde gidiyor..
beylikdüzündeki marmara parkın oralarda bauhausun arkasında kalıyor

Kızlar ya biz dün kalp atışı duyduk fakat doktor güm güm tam net değil dedi . sizin nasıldı peki niye böyle dedi bu doktor haftaya yine gel dedi bende eşim de diyoruz 2 hafta sonra gidelim çocuk biraz büyüsün kafam karıştı canım sıkıldı takmamak istiyorum lakin olmuyor .​

medihaus cerrahi tıp merkezi canım doktorum Kamer Tezer Özer. ben doktor tavsiyesi üzerine gittim aynı zamanda Halkalıda Kent Hastanesine de belirli günlerde gidiyor..
beylikdüzündeki marmara parkın oralarda bauhausun arkasında kalıyor
Doktor benden yaklaşık 14 test istemiş, hastane 380 tl istedi, özel bi laboratuvara sordum 250 tl dedi. Sana kaç test uygulanmış?

kızlar günaydınnnn :)

bu sabah saat 4 sıralarında uyandım hava yeni aydınlanıyordu. hayır olsun inşallah rüyamda bebeğim doğmuş topaç gibi bi oğlan :) altını bezliyordum. maşallah beline kadar kaka yapmıştı :))) ben çok istiyorum renkli gözlü olsun yem yeşil gözleri vardı hatta anneme soruyordum anne napılıyordu gözüne süt mü damlatılıyordu diye oda yok tükür dedi :)) bende tükürdüm cocuğumun gözüne :))) rabbimm sağlıkla sıhatle eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin en önemlisi o tabi ama çok güzel bşr duyguydu. halileliğimden bir kaç ay önce de rüyamda bir bebek emzirmiştim o kadar gerçek gibiydi ki :) Rabbim hayırlara çıkarsın inş. var mı böyle şeyler yaşanlar kızlarr. :anne:

Arkadaşlar dün kan pıhtısı geldi diye yazmıştım. Bana yazdıklarınıza da cevap veremedim ama dualarınuz için çok teşekkür ederim. Bugün dr a gittim Allah'a şükür hiçbir sıkıntı yok. Daha önce bu dr kalp atışına bakmamıştı başka dr da duymuştum. Bu dr da bugün baktı 150 dedi :KK200:
Bir de progestan kapsül verdi

Arkadaşlar dün kan pıhtısı geldi diye yazmıştım. Bana yazdıklarınıza da cevap veremedim ama dualarınuz için çok teşekkür ederim. Bugün dr a gittim Allah'a şükür hiçbir sıkıntı yok. Daha önce bu dr kalp atışına bakmamıştı başka dr da duymuştum. Bu dr da bugün baktı 150 dedi :KK200:
çok sevindim canım rahatlamışsındır en azından. progestan bende kullanıyorum inşallah sağlıkla atlatıcaz ah kalbinin pıtpıtlarını bende duysam :KK42: çok stres yapıyorum

Maşallah canım 150 demek bakalım bebis kızmı

çok sevindim canım rahatlamışsındır en azından. progestan bende kullanıyorum inşallah sağlıkla atlatıcaz ah kalbinin pıtpıtlarını bende duysam :KK42: çok stres yapıyorum
Allah'a şükür rahatladım tabi :) inşallah hayırlısıyla duyarsın stres yapma öyle.
Progestan ağızdan etkiledi mi seni?
Bana da 100mg kapsül verdi daha kullanmadım ama

X