ballikaymakli iyi ki doğdun sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bendede var canım gece bi uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum sabah 7de ayaktayımGünaydın kizlar . ben dün serum dan sonra baya iyi oldum . gece uyuyamiyorum uyun ca saçma rüyalar görüyorum sabah da erkenden ayaktayim ise de gitmiyorum . söyle sabah 9 a 10 a kadar yatan kadınlara özenir oldum valla
Canım acil servis adı üstünde acil hastalar için . bhcg vermek acil hizmet sayılmadıgı için doktor kızmıştır..terbiyesizlikle ne alakası varmış bunun ne saçma insanlar dr oluyo ya
Ben geç bile çikiyorum malesef esimi bekliyorum gelip almasi icin. Bu aksam cok fenaydim nerdeyse yere yatacaktim
ben işe yeni girmiştim öyle bi şansım yok.. aksi bi durum olursa tamamen çıkarımben rapor aldım . .birsure ise gitmicem
aynı yerde daha önce çok kez bhcg baktırdım ve baktıranlarında olduğunu çok iyi biliyorum. kendince haklı olabilir ama daha sonra çok çok acil olan hastaya bile kalkıp bakmadı oturduğu yerden sorular sordu. ve bana terbiyesiz demesine gerek yoktu..Canım acil servis adı üstünde acil hastalar için . bhcg vermek acil hizmet sayılmadıgı için doktor kızmıştır..
benimde bazen kasıkta bazen göbek çevresinde ağrım oluyor. ve çok ilginç ki göbek deliğimin yanında kocaman bi sivilce çıkmışGünaydın. Herkes uyuyamamaktan sikayet etmis ben de tam tersi. Normalde 1 de yatar en az 2 saat uyumak icin cabalardim. Mecbur 7de de kalkardim. Simdi aksam 8-9 da uykum geliyor. Ve yatar yatmaz uyuyorum. Sabah yine 7 de kalkiyorum:)) yatmalara uyumalara doyamiyorum:) bir de dünden beri gobek deligi etrafinda ara ara gelen bir agrim var. Yasayan var mi ki boyle bir agri?
Bende sürekli tuvaletteyim kızlar durmadan su içiyorum gerçiAyy yoruluyorum artik..nese bunada sukur
Benimki 6+2 de duyuldu kalbinin sesi..cok tatlıydı eşimle gözlerimiz sulandı . .tup bebek olunca bide insan daha da bir önemsiyormudur tabi ki soyleirm ınşallah görürüz miniklerimizin kalbini
canım çok sevindim senle aramızda 2 hafta var sanırım inşallah bende haftaya duyarımKalbini duyduk kizlar herkese dualari icin cok tesekkur ederim tahlillerimi de yaptirdim sonuclar ogleden sonra cikacak onlarda da problem yoksa 10.haftada gidecegim tekrar. Kalp atis hizini sormadim aklima gelmedi ultrason kagidinda 146 yaziyordu o olabilir belki.
ben bu dönemde jilet kullanacağım.. normalde de ağda da kendimi çok kasıyordum gidemiyordum. tüy dökücü kullanıyordum ama şuan kimyasal zararlı diye jilete döndüm. 3-4 ay bitince ağdaya geçerim çünkü en sağlıklısı o imiş..Gunaydin kizlar..Bugun nasilsiniz?Kafama takilan bisey var ya bu donemde helede bende düsük riski var epilasyon olayini nasi yapiyosunuz..Ben agdaya gidiyodum ama simdi acir da kendimi kasarsam düser diye korkuyorm..
Ohh cok sükür canim .. Masallah melegine 146 ise kız ☺ Tabi bu bir varsayim 140 ve alti erkek diyorlar ..Kalbini duyduk kizlar herkese dualari icin cok tesekkur ederim tahlillerimi de yaptirdim sonuclar ogleden sonra cikacak onlarda da problem yoksa 10.haftada gidecegim tekrar. Kalp atis hizini sormadim aklima gelmedi ultrason kagidinda 146 yaziyordu o olabilir belki.
Off jiletde cok sert yapiyo neyse...Kalp atisi icin randevun ne zaman canm bana 24 kasim dediben bu dönemde jilet kullanacağım.. normalde de ağda da kendimi çok kasıyordum gidemiyordum. tüy dökücü kullanıyordum ama şuan kimyasal zararlı diye jilete döndüm. 3-4 ay bitince ağdaya geçerim çünkü en sağlıklısı o imiş..
Cnm sadece toksoplazma mı bakılmış belki Ig M sıfırdır ondan değer yokturO yok göremedim aslında verdiği kağıtta lgm yazıyo sonuçta lgg anlamadım bende yapılmayan testlerde var onların arasındamı onuda bilmiyorum
ben çok önceden jilet kullandığım için malesef... sen hiç vurmadıysan jilet kullanma ama..Off jiletde cok sert yapiyo neyse...Kalp atisi icin randevun ne zaman canm bana 24 kasim dedi