2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar . ben dün serum dan sonra baya iyi oldum . gece uyuyamiyorum uyun ca saçma rüyalar görüyorum sabah da erkenden ayaktayim ise de gitmiyorum . söyle sabah 9 a 10 a kadar yatan kadınlara özenir oldum valla

Kizlar günaydın size birşey sorcam şimdi biz çocuk sahibi olmak için tarsusta bir doktor bulmuştuk yani kendi doktorum çok tatlı bir bayan ve çok güveniyorum kendisine fakat biz mersindeyiz burdada bir doktor ayarlayalim.diyoruz Allah korusun ne olur ne olmaz die fakat doğum zamanı geldinde ben kendi doktorumla doğum yapmak istiyorum sizce bu mümkün mü başka doktora doğum konusunda nasıl guvenecem ben

Kizlar günaydın size birşey sorcam şimdi biz çocuk sahibi olmak için tarsusta bir doktor bulmuştuk yani kendi doktorum çok tatlı bir bayan ve çok güveniyorum kendisine fakat biz mersindeyiz burdada bir doktor ayarlayalim.diyoruz Allah korusun ne olur ne olmaz die fakat doğum zamanı geldinde ben kendi doktorumla doğum yapmak istiyorum sizce bu mümkün mü başka doktora doğum konusunda nasıl guvenecem ben
Iki doktorun olacak dogumu da istedigin doktorda yapacaksin.. Sonucta mersinde o kadar dogum yapan insan var illaki iyi doktorda vardir ..
Kendi doktoruna sürekli git baska doktor bul ona da yapilan testler vs olunca gotür derdini de anlat ani birsey olursa diye size geldim de..

Iki doktorun olacak dogumu da istedigin doktorda yapacaksin.. Sonucta mersinde o kadar dogum yapan insan var illaki iyi doktorda vardir ..
Kendi doktoruna sürekli git baska doktor bul ona da yapilan testler vs olunca gotür derdini de anlat ani birsey olursa diye size geldim de..
İlk hamilelgim ounca insan tedirgin oluyor korkuyr buldum bir tane doktor kendi doktorumda yapamam diye endişeleniyor inşallah öle kötü bisey olmaz kendi doktorcuma giderim peki tecrubelilere soruyorum doğuma kaç gün kala hastaneye gidiyorsunuz

günaydın arkadaşlarımm :)
Kızlar iki gün önce doktora gittim hcg 1592ydi vajinal ultrasonda keseyi göremiyor doktor yani şu altta ekledim resmi sol alttakine bakıp bu mu acaba diyor tam net görüntü olmalıydı tatmın etmedı bu benı dıyor.. kaç haftalığım bılmıyorum cunku duzensız adetler..dış gebelikten korkuyorum cok.. iki gün sonra yine gidicem..yine göremeyiz diye üzülüp duruyorum..bi dört gün daha stres yapıcam..dört günde bi çağırıp alttan muayene ediyor off..artık boş gebelıge bile şükredicem dış olmasın da..bazen diyorum gitmiyim bi hafta daha bekliyim sonra bi kurt düşüyo ya bi terslik olursa erken farkedemezsek..Veya başka yere mi gitsem ultrason cihazı mı eski nedir anlamadım
canım merhaba benimde geçen çarşamba betam 2077 idi cumartesi karından ultrasonda bakarken doktorum gördü tabi ama ben göremedim bir an çok korktum daha o kadar küçükki. hatta doktorum kesenin yanında bir karartı daha var ya ikiz ya da kan pıhtısıdır dedi. yani 4-5 haftalık gebesin tahminen bu durumda görünmemesi yada çok küçük olması normal bence.. en iyisi ikinci bir doktora gitmen ultrason cihazındaki farkta çok etkili bu konuda
Günaydın güzel anne adayları:anneadayı:En Büyük KK

Bugün benim doğumgünüm:KK54::KK56::stop::KK68:

Allah nasip ederse ömrümün en güzel yıllarından biri olacak:dua:

29yaşında, iki çocuklu bir anne olucam inşAllah:emir_bebek::emir_bebek:

canım nice senelerin olsun evlatlarınla ailenle sağlıklı mutlu :)
nasipse bende 23 yaşında ilk çocuğumu kucağıma almış olacağım

Sezeryan doğumda kaç gün önceden hastaneye gidiliyor kızlar ayy şimdiden merak ettim şeylere bakarmisiniz :KK49::KK49:

X