2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım tekrar vermem kan. en son verdiğimde acilde doktor terbiyesizlik yapıyosunuz dedi sinirlerim alt üst oldu

Ilk sayfaya eklemediklerim lutfen beni etiketleyin tablo olusturduktan sonra zor olur tekrar tekrar duzenlemek ..
Gerci bi kac gun beklerim liste tam olsun oyle tabloya geceriz..

_balprensesi_ canım sana haber vericektim hastaneyle ilgili aklima geldi fazile hanim güzel karsiladi beni kibar bi bayana benziyor hastane gayet temizdi ilk izlenimlerim bunlar sende haftaya gidiceksen kesin girursun keseyi aramizda 1gun var ben karindan gordum

Aa süper cok sevındım canım darısı basına ıns ben kalp atısını da duymayı hedefliyorum gıtmısken :) bakalım ben de drundan memnun kalabılcek mıyım. Tahlıl falan ıstedı mı senden canım ?

Yok canim hicbirsey istemedi kalp atisini duyunca ister sanirim once saglıklı gebelikli diye 2gun arayla hcg istedi onlari yaptir gel dedi subat ayinda kürtaj oldum diyunce sanırım degerleri gòrmek istedi insallah sende memnun kalırsın

Aijoo bende öyle ama gece yatamıyorum gündüz kalkamıyorum bi de sürekli iç çamaşırıma bakma olayım var sinir oluyorum ama dayanamıyorum lekelenmem var mı yok mu bi telaş bende . Bu yüzden de sanırım psikolojimi bozuyorum

Aynisi bende de var hele bugun o kucuk lekeyi gorunce cok uzuldum :-( inşallah yerleştiği içindir

Calisan gebisler is kanununa gore gebeler is cikis saatinden erken cikabiliyormus bu haktan yararlanabilen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…