yok canım tekrar vermem kan. en son verdiğimde acilde doktor terbiyesizlik yapıyosunuz dedi sinirlerim alt üst olducanım merak ediyosan git acilde kan verdir istersen ama kese göründükten sonra gerek görmüyolar bildiğim kadarıyla. çok şükür görmüşsün inş ben de görebilirim. garanti olsun diye c.tesinden çarşambaya erteledim. şafak 9 sayıyorum :)
yok canım tekrar vermem kan. en son verdiğimde acilde doktor terbiyesizlik yapıyosunuz dedi sinirlerim alt üst oldu
Aynı durum bende de var çok mutsuzum huzursuzum bugünkızlar bugün çok halsiz yorgun ve ağlamaklıyım eve kendimi zor atıcam anlaşılan
sabahtan zor kalktım zaten bide erken yattım öyle geçte değil... dün zaten hep yattımAynı durum bende de var çok mutsuzum huzursuzum bugün
Cnm bnm doktorum kese olusmus ise bhcg ye bakmaya gerek yok dedicumartesi kese göründü ama keşke yine bhcg bakılsaydı diyorum bende
Eklisiniz zaten
Bende yarın gideceğim çok çok heyecanlıyimben de çarşamba günü kalbini duymaya gideceğim, doktorum tahlillerini o zaman yaparız demişti. inşallah duruyordur bebeğim..
_balprensesi_ canım sana haber vericektim hastaneyle ilgili aklima geldi fazile hanim güzel karsiladi beni kibar bi bayana benziyor hastane gayet temizdi ilk izlenimlerim bunlar sende haftaya gidiceksen kesin girursun keseyi aramizda 1gun var ben karindan gordum
Yok canim hicbirsey istemedi kalp atisini duyunca ister sanirim once saglıklı gebelikli diye 2gun arayla hcg istedi onlari yaptir gel dedi subat ayinda kürtaj oldum diyunce sanırım degerleri gòrmek istedi insallah sende memnun kalırsınAa süper cok sevındım canım darısı basına ıns ben kalp atısını da duymayı hedefliyorum gıtmısken :) bakalım ben de drundan memnun kalabılcek mıyım. Tahlıl falan ıstedı mı senden canım ?
Aijoo bende öyle ama gece yatamıyorum gündüz kalkamıyorum bi de sürekli iç çamaşırıma bakma olayım var sinir oluyorum ama dayanamıyorum lekelenmem var mı yok mu bi telaş bende . Bu yüzden de sanırım psikolojimi bozuyorum
Biliyorum kese gorundukten sonra istemiyorlar ama bizdeki merak isteCnm bnm doktorum kese olusmus ise bhcg ye bakmaya gerek yok dedi