2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ben de oyle canım herkes ıns ıkızdır bı seferde cıkar dıyıp duruyo ama zorluklarını kımse dusunmuyo hakkımızda hayırlısı olur ıns ben de cok korkuyorum ıkızden.
Benim annemde var ikiz gebelik ama o biri dusunce mecburen kurtaj olmus ama 16 sene once ozaman bole imkanlar yoktu diyo.Ben cok korktum dunden beri bide dikkat etmedim heralde ondan oldu.Sakin kafayla dusununce aslinda düsecekse zaten naparsan yap tutamazsin..Ama okadar cok ugrastim ki bu kadar yaklasmisken gitmesi uzer beni iste amaan neyse Allah diyelim gerisini o bilir

Son düzenleme:
Bugün doktora gittim 19 ml olmuş kesemiz ama kalp atışları için erken Dedi geç döllenme gibi görüyorum Dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı Benin gibi olan varmı biraz korkuyorum inş herşey yolundadır :dua:

Bugün doktora gittim 19 ml olmuş kesemiz ama kalp atışları için erken Dedi geç döllenme gibi görüyorum Dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı Benin gibi olan varmı biraz korkuyorum inş herşey yolundadır :dua:
Benimde geçen hafta Salı 18 mm di duyamadik kalp atisini yarın gidicem inşallah Rabbim. Nasip eder

Benim annemde var ikiz gebelik ama o biri dusunce mecburen kurtaj olmus ama 16 sene once ozaman bole imkanlar yoktu diyo.Ben cok korktum dunden beri bide dikkat etmedim heralde ondan oldu.Sakin kafayla dusununce aslinda düsecekse zaten naparsan yap tutamazsin..Ama okadar cok ugrastim ki bu kadar yaklasmisken gitmesi uzer beni iste amaan neyse Allah diyelim gerisini o bilir

aynen oyle canım tedaviyle olunca maalesef hep bi korku ve endişe var ben dün korkumdan yine kan verdim ki acaba bebeğimin değeri sağlıkla artıyo mu diye :) nasibi varsa gelicek kucağımıza ama işte bunu içimize anlatamıyoruz.

aynen oyle canım tedaviyle olunca maalesef hep bi korku ve endişe var ben dün korkumdan yine kan verdim ki acaba bebeğimin değeri sağlıkla artıyo mu diye :) nasibi varsa gelicek kucağımıza ama işte bunu içimize anlatamıyoruz.
cumartesi kese göründü ama keşke yine bhcg bakılsaydı diyorum bende :KK51:

cumartesi kese göründü ama keşke yine bhcg bakılsaydı diyorum bende :KK51:

canım merak ediyosan git acilde kan verdir istersen ama kese göründükten sonra gerek görmüyolar bildiğim kadarıyla. çok şükür görmüşsün inş ben de görebilirim. garanti olsun diye c.tesinden çarşambaya erteledim. şafak 9 sayıyorum :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben 6+5günlük hamileyim. Doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım. Ferritin değerim ve 25 hidroksi vitamin d değerlerim düşük çıktı. Doktoruma sordum, zaten 3. Ayda demir hapına başlayacağız dedi, d vitamini için de sağlık ocağı damla verecek onu kullanırsın dedi. Kısacası bana ilaç vermedi. Aramızda bu değerleri düşük çıkan başka arkadaş var mı, varsa sizin doktorunuz ilaç başlattı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba . Benim ferritin degerim 12 oldugu icin bugun basladim Tardferona yaninda folik asit hapi aliyorum. D vitamini de dusuk oldugu icin bir ampul 200.0000lik zmad icecegim bugun. 3 ay sonra tekrar alip icecegim. 7hafta 3 gunlugum hesaplarima gore daha ultrasona girmedim tam bilemiyorum. Doktorunuz neden 3. ayi bekliyor anlamadim.

X