- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annemde var ikiz gebelik ama o biri dusunce mecburen kurtaj olmus ama 16 sene once ozaman bole imkanlar yoktu diyo.Ben cok korktum dunden beri bide dikkat etmedim heralde ondan oldu.Sakin kafayla dusununce aslinda düsecekse zaten naparsan yap tutamazsin..Ama okadar cok ugrastim ki bu kadar yaklasmisken gitmesi uzer beni iste amaan neyse Allah diyelim gerisini o biliraynen ben de oyle canım herkes ıns ıkızdır bı seferde cıkar dıyıp duruyo ama zorluklarını kımse dusunmuyo hakkımızda hayırlısı olur ıns ben de cok korkuyorum ıkızden.
Kötüyü dusunme cnm Allah büyük hayirli olsun ikizlerinKizlar nasil korktuysam doktor bugun iki kese var dediginde hemsire benden cok sevindi ben sevinemedim bile..Ikizlerde dusme ihtimali daha cok diye hep kotuyu dusunuyorum iste ne berbat bi huy..
Sagol canim kizim olursa ismini oyku koymak istemistim ismin cok guzel yada nickKötüyü dusunme cnm Allah büyük hayirli olsun ikizlerin
Kizimin ismi canimSagol canim kizim olursa ismini oyku koymak istemistim ismin cok guzel yada nick
Gittim 4 kadın aynı oda da sırayla ultrasona girdik doktora soru bile sorulmuyor özele gittim bendeAa niye ki hangi hastaneymis o ya..O kadar para oduyoruz sigortaya ben adamamkalsiyumada bakarmisiniz hic bakilmadi dedim.Oda hepsine bakilcak mecburen dedi
Benimde geçen hafta Salı 18 mm di duyamadik kalp atisini yarın gidicem inşallah Rabbim. Nasip ederBugün doktora gittim 19 ml olmuş kesemiz ama kalp atışları için erken Dedi geç döllenme gibi görüyorum Dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı Benin gibi olan varmı biraz korkuyorum inş herşey yolundadır
Anladm canim ben dahiliyeye gittim neyse bosver artik iyi ciksinda sonuclar..Gittim 4 kadın aynı oda da sırayla ultrasona girdik doktora soru bile sorulmuyor özele gittim bende
Adiyla yasasin insallahKizimin ismi canim
Benim annemde var ikiz gebelik ama o biri dusunce mecburen kurtaj olmus ama 16 sene once ozaman bole imkanlar yoktu diyo.Ben cok korktum dunden beri bide dikkat etmedim heralde ondan oldu.Sakin kafayla dusununce aslinda düsecekse zaten naparsan yap tutamazsin..Ama okadar cok ugrastim ki bu kadar yaklasmisken gitmesi uzer beni iste amaan neyse Allah diyelim gerisini o bilir
cumartesi kese göründü ama keşke yine bhcg bakılsaydı diyorum bendeaynen oyle canım tedaviyle olunca maalesef hep bi korku ve endişe var ben dün korkumdan yine kan verdim ki acaba bebeğimin değeri sağlıkla artıyo mu diye :) nasibi varsa gelicek kucağımıza ama işte bunu içimize anlatamıyoruz.
tabii ki canım daha erken . kimisi 10. haftada duyuluyor .Bugün doktora gittim 19 ml olmuş kesemiz ama kalp atışları için erken Dedi geç döllenme gibi görüyorum Dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı Benin gibi olan varmı biraz korkuyorum inş herşey yolundadır
cumartesi kese göründü ama keşke yine bhcg bakılsaydı diyorum bende
Amin sagol cnm benimAdiyla yasasin insallah
Sağol cnm inş haftaya duyarımtabii ki canım daha erken . kimisi 10. haftada duyuluyor .
Merhaba . Benim ferritin degerim 12 oldugu icin bugun basladim Tardferona yaninda folik asit hapi aliyorum. D vitamini de dusuk oldugu icin bir ampul 200.0000lik zmad icecegim bugun. 3 ay sonra tekrar alip icecegim. 7hafta 3 gunlugum hesaplarima gore daha ultrasona girmedim tam bilemiyorum. Doktorunuz neden 3. ayi bekliyor anlamadim.Merhaba arkadaşlar,
Ben 6+5günlük hamileyim. Doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım. Ferritin değerim ve 25 hidroksi vitamin d değerlerim düşük çıktı. Doktoruma sordum, zaten 3. Ayda demir hapına başlayacağız dedi, d vitamini için de sağlık ocağı damla verecek onu kullanırsın dedi. Kısacası bana ilaç vermedi. Aramızda bu değerleri düşük çıkan başka arkadaş var mı, varsa sizin doktorunuz ilaç başlattı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.