2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben medicalpark fatihe gidiyorum muayene 157 üç teste 150 ödedik diğerlerini sağlık ocağına gidicem deli para gidiyo özellerde de uygun iyi bi doktor bulmak lazım ama doktorumu sevdim Bi yerlerden kısıcaz artık
Cnm bu fiyatlar her ilde aynı Mıdır ya ? Bende medical park karadenize gidicem eski doktoruma. 2 yıl önce 50 TL ödüyorduk muayene ücreti şimdi nolcak acaba

2017 Haziran topiğinde çok güzel liste yapmışlar, bence güzel olur. hatta cinsiyet için anket de ekleyebilirsin.

Kizlar nasil korktuysam doktor bugun iki kese var dediginde hemsire benden cok sevindi ben sevinemedim bile..Ikizlerde dusme ihtimali daha cok diye hep kotuyu dusunuyorum iste ne berbat bi huy..

Kizlar nasil korktuysam doktor bugun iki kese var dediginde hemsire benden cok sevindi ben sevinemedim bile..Ikizlerde dusme ihtimali daha cok diye hep kotuyu dusunuyorum iste ne berbat bi huy..

aynen ben de oyle canım herkes ıns ıkızdır bı seferde cıkar dıyıp duruyo ama zorluklarını kımse dusunmuyo hakkımızda hayırlısı olur ıns ben de cok korkuyorum ıkızden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…