Ben geç bile çikiyorum malesef esimi bekliyorum gelip almasi icin. Bu aksam cok fenaydim nerdeyse yere yatacaktimCalisan gebisler is kanununa gore gebeler is cikis saatinden erken cikabiliyormus bu haktan yararlanabilen varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geç bile çikiyorum malesef esimi bekliyorum gelip almasi icin. Bu aksam cok fenaydim nerdeyse yere yatacaktimCalisan gebisler is kanununa gore gebeler is cikis saatinden erken cikabiliyormus bu haktan yararlanabilen varmi?
Calisan gebisler is kanununa gore gebeler is cikis saatinden erken cikabiliyormus bu haktan yararlanabilen varmi?
Bende 8 saat calisiyorum bugun apar topar cikardilar 1.5 saat once fazla calisman yasak diye goslerim yasardi ama iyi geldi erkenden evime geldimBen onceki gebeligimde isyerine dilekce verip kullanmıştım.ilgili kanunun ciktisini alip dilekceye eklemistim.simdiki isimde zaten 7.5saat calistigim icin bu izne ihtiyac olmadi.
Herkese merhaba galiba bende temmuz annesi olucam. 7aylık bi oğlum var :)
Gecmis olsun dr iletisim kurabilirsen haber ver canim progestan kullaniyormusunBenim biraz kanamam olmuş, 4-5 damla gibi. Uzanıp dinlenmekten başka yapcak birşey var mı?
Bende 8 saat calisiyorum bugun apar topar cikardilar 1.5 saat once fazla calisman yasak diye goslerim yasardi ama iyi geldi erkenden evime geldim
Aslinda anlayis gibi gozukuyor ama bir hamile sikayet etmis ondan ceza yerler diye yapiyorlarmis..bildigin gebelerin hakkiymis..uzun saat calisan varsa sizleride bilgilendirmek istedimay ne güzel.iş yerinin anlayisli olması cok önemli bu donemde.çok iyi oluyor erkenden eve gelmek.
Kullanmıyorum canım. Uçakta olmuş kanama, şimdi de yurtdışındayım, arasam anca yat dinlen der heraldeGecmis olsun dr iletisim kurabilirsen haber ver canim progestan kullaniyormusun
Benim de 5 temmuz 2017 beni de ekler misinIlk sayfaya eklemediklerim lutfen beni etiketleyin tablo olusturduktan sonra zor olur tekrar tekrar duzenlemek ..
Gerci bi kac gun beklerim liste tam olsun oyle tabloya geceriz..
Dikkat et canim bol bol yat dinlen agir is yapma. Bulabilirsen progestan alKullanmıyorum canım. Uçakta olmuş kanama, şimdi de yurtdışındayım, arasam anca yat dinlen der heralde
Benim sabah 9 aksam 6 normalde ama evden sabah 8de cikiyorum biraz yuruyup sonra otobusle gidiyorum. Aksamda 6.30 gibi esim aliyor. Allahtan haftasonu sirayla gidiyoruz ben sirami savdim 3 hafta rahatim simdiAslinda anlayis gibi gozukuyor ama bir hamile sikayet etmis ondan ceza yerler diye yapiyorlarmis..bildigin gebelerin hakkiymis..uzun saat calisan varsa sizleride bilgilendirmek istedim
Bu sıralar salgılanan hormon nedeniyle oluyormuş, depresyona sokabilir dedi doktorum. İçini ferah tutmaya çalış, birşeylerle meşgul olmaya çalış, allah kolaylık versinÇocuk sinirlerimi alt üst ediyor kızlar cildicammmmm sürekli bundan söz ediyorum çok iyiyken mutluyken birden bire bir içim draliyor derin derin nefes alıyorum ve ağlıyorum hüngür hüngür sinirlerim harap oldu bu daha ne zamana kadar surecek
Canim ben gebe oldugumu bilmeden cok agir isler yaptim. Temizlik bittiginde lekelenmem baslamis hatta kirmiziya dönmüştü erken regl olduğunu sandim. Ama butun evi kaldirdim yani... 3-4 gun surdu kanamam ama progestan kullanmaya basladim ogrenince hemen ara vermistim ona da o zamanlar. Sonra yoktu 2 haftadir. Bu sabah çok çok az leke gordum camasirda ama peceteye falan gelmiyo sukurKanamam için araştırırken gördüm, içim biraz rahatladı. Herşeyin hayırlısı
Eki Görüntüle 1911553
Canim benide eklermisin Al_piIlk sayfaya eklemediklerim lutfen beni etiketleyin tablo olusturduktan sonra zor olur tekrar tekrar duzenlemek ..
Gerci bi kac gun beklerim liste tam olsun oyle tabloya geceriz..
Amin cumlemize insallahBu sıralar salgılanan hormon nedeniyle oluyormuş, depresyona sokabilir dedi doktorum. İçini ferah tutmaya çalış, birşeylerle meşgul olmaya çalış, allah kolaylık versin
Sağolasın canım biraz rahatladım. Biraz dikkat etmek lazım demek ki... Normalde yaptığım her işi yapmaya devam ediyorum ben de, frene basıcam biraz bu bana ders olsun :/Canim ben gebe oldugumu bilmeden cok agir isler yaptim. Temizlik bittiginde lekelenmem baslamis hatta kirmiziya dönmüştü erken regl olduğunu sandim. Ama butun evi kaldirdim yani... 3-4 gun surdu kanamam ama progestan kullanmaya basladim ogrenince hemen ara vermistim ona da o zamanlar. Sonra yoktu 2 haftadir. Bu sabah çok çok az leke gordum camasirda ama peceteye falan gelmiyo sukur