2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Calisan gebisler is kanununa gore gebeler is cikis saatinden erken cikabiliyormus bu haktan yararlanabilen varmi?

Ben onceki gebeligimde isyerine dilekce verip kullanmıştım.ilgili kanunun ciktisini alip dilekceye eklemistim.simdiki isimde zaten 7.5saat calistigim icin bu izne ihtiyac olmadi.

Ben onceki gebeligimde isyerine dilekce verip kullanmıştım.ilgili kanunun ciktisini alip dilekceye eklemistim.simdiki isimde zaten 7.5saat calistigim icin bu izne ihtiyac olmadi.
Bende 8 saat calisiyorum bugun apar topar cikardilar 1.5 saat once fazla calisman yasak diye goslerim yasardi ama iyi geldi erkenden evime geldim

ay ne güzel.iş yerinin anlayisli olması cok önemli bu donemde.çok iyi oluyor erkenden eve gelmek.
Aslinda anlayis gibi gozukuyor ama bir hamile sikayet etmis ondan ceza yerler diye yapiyorlarmis..bildigin gebelerin hakkiymis..uzun saat calisan varsa sizleride bilgilendirmek istedim

Aslinda anlayis gibi gozukuyor ama bir hamile sikayet etmis ondan ceza yerler diye yapiyorlarmis..bildigin gebelerin hakkiymis..uzun saat calisan varsa sizleride bilgilendirmek istedim
Benim sabah 9 aksam 6 normalde ama evden sabah 8de cikiyorum biraz yuruyup sonra otobusle gidiyorum. Aksamda 6.30 gibi esim aliyor. Allahtan haftasonu sirayla gidiyoruz ben sirami savdim 3 hafta rahatim simdi

Çocuk sinirlerimi alt üst ediyor kızlar cildicammmmm sürekli bundan söz ediyorum çok iyiyken mutluyken birden bire bir içim draliyor derin derin nefes alıyorum ve ağlıyorum hüngür hüngür sinirlerim harap oldu bu daha ne zamana kadar surecek

Çocuk sinirlerimi alt üst ediyor kızlar cildicammmmm sürekli bundan söz ediyorum çok iyiyken mutluyken birden bire bir içim draliyor derin derin nefes alıyorum ve ağlıyorum hüngür hüngür sinirlerim harap oldu bu daha ne zamana kadar surecek
Bu sıralar salgılanan hormon nedeniyle oluyormuş, depresyona sokabilir dedi doktorum. İçini ferah tutmaya çalış, birşeylerle meşgul olmaya çalış, allah kolaylık versin

Kanamam için araştırırken gördüm, içim biraz rahatladı. Herşeyin hayırlısı
20161114_204843.png

Kanamam için araştırırken gördüm, içim biraz rahatladı. Herşeyin hayırlısı
Eki Görüntüle 1911553
Canim ben gebe oldugumu bilmeden cok agir isler yaptim. Temizlik bittiginde lekelenmem baslamis hatta kirmiziya dönmüştü erken regl olduğunu sandim. Ama butun evi kaldirdim yani... 3-4 gun surdu kanamam ama progestan kullanmaya basladim ogrenince hemen ara vermistim ona da o zamanlar. Sonra yoktu 2 haftadir. Bu sabah çok çok az leke gordum camasirda ama peceteye falan gelmiyo sukur

Canim ben gebe oldugumu bilmeden cok agir isler yaptim. Temizlik bittiginde lekelenmem baslamis hatta kirmiziya dönmüştü erken regl olduğunu sandim. Ama butun evi kaldirdim yani... 3-4 gun surdu kanamam ama progestan kullanmaya basladim ogrenince hemen ara vermistim ona da o zamanlar. Sonra yoktu 2 haftadir. Bu sabah çok çok az leke gordum camasirda ama peceteye falan gelmiyo sukur
Sağolasın canım biraz rahatladım. Biraz dikkat etmek lazım demek ki... Normalde yaptığım her işi yapmaya devam ediyorum ben de, frene basıcam biraz bu bana ders olsun :/

X