2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar merhaba, benimde transferimin 7.günü :KK17: Ne zormuş beklemek.. Test yapmamak için kendimi zor frenliyorum. 2 tane taze 3.gün embriyosu transfer edildi. Zaten hepi topu o kadarcıktı yavrularım. O yüzden stresim katlanıyor. Allah hepimizi aslında anneliğe hazırlıyor, dağ gibi durmayı öğreniyoruz her olumsuz gelişmede.
Canım 14 şubat mı transferin aynı gün transfer olduk sanırım benim de 2 tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Ben de test günü geldikçe test yapmak istemiyorum

Canım 14 şubat mı transferin aynı gün transfer olduk sanırım benim de 2 tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Ben de test günü geldikçe test yapmak istemiyorum

Evet cnm 14 şubat, belki yapmama gerek kalmaz adet olacak gibi ağrılarım var çok korkuyorum. :(

Benim de hiç belirtim Yok bu da beni korkutuyor. Canim bazılarında bu agrilar pozitif işareti oluyor ben de kasik agrisi olsa diye bakıyorum pozitif işaretine yorucam hemen. Allah yardımcımız olsun Pazartesi'ye kadar sabredicez. Erken test yapmak beni ürkütüyor.

Bende böyle şeylerde çok tez canlıyım, hemen öğrenesim var. Test yapsakta 2 çizgi çıkma olasılığı Yok herhalde çok erken henüz :( sen İzmir'de mi tedavi oldun cnm ?

Evet canim izmirdeyim sen de izmirdesin sanırım
Boşver erken test yapıp erken üzülmeyelim
Üzüleceksek de zamanında üzülelim :)

Kızlar merhaba, benimde transferimin 7.günü :KK17: Ne zormuş beklemek.. Test yapmamak için kendimi zor frenliyorum. 2 tane taze 3.gün embriyosu transfer edildi. Zaten hepi topu o kadarcıktı yavrularım. O yüzden stresim katlanıyor. Allah hepimizi aslında anneliğe hazırlıyor, dağ gibi durmayı öğreniyoruz her olumsuz gelişmede.

Aynı durumdayiz canim benimde 3 tane döllendi.2 tane 3.gün embriyosu konuldu ve transferde 2.günüm ben çok sıkıldım.Sürekli kafamda negatif olursa naparım tutunmuşlarmıdır falan 2 günde yoruldum

ilk yumurtalıklarıma baktığında normalden az dedi ama ilçlarla 18 yumurta olmuş en iyilerini aldığını söyledi

Hiç canini sikma yasin cok küçük ben 29 yasindayim ve 13 ocakta amh degerimle tanıştım 0.5 cikti yani erken menepoz ve 2 yillik evliyim. Dünya basima yikildi gunlerce agladim ve beni erken menepoza iten seyin buyuk cogunlugunun üzüntü oldugunu düşünüyorum ve hayatimi tamamen değiştirdim herseyden önce mutluyum bu kadar olumsuzluga karsi verende alanda Allah... Çok şükür halimize bol bol dua ve saglikli beslenip stresten uzak durmak gerek gerisi rabbime kalmis

Hiç canini sikma yasin cok küçük ben 29 yasindayim ve 13 ocakta amh degerimle tanıştım 0.5 cikti yani erken menepoz ve 2 yillik evliyim. Dünya basima yikildi gunlerce agladim ve beni erken menepoza iten seyin buyuk cogunlugunun üzüntü oldugunu düşünüyorum ve hayatimi tamamen değiştirdim herseyden önce mutluyum bu kadar olumsuzluga karsi verende alanda Allah... Çok şükür halimize bol bol dua ve saglikli beslenip stresten uzak durmak gerek gerisi rabbime kalmis
aynen öyle canım strese hiç gerek yok güzel beklenti bunlar imş gülecek yüzümüz senin ilk denemnmi

Zaten bi daha yumurta da olusmayabilir ama icim rahat Rabbim iyi bir yol çizmistir[/
kimse kaderimizi değiştiremz bol dua edip yazılanı yaşayacağız nasip inş meleklerimiz bizimle olur isyan etmiyeceğiz kesinlikle sende pozitifsin zaten hiçsıkma canını :)

Back
X