Maddi durumuzun nasıl bilmiyorum canım ama geciktirmeye gelmez sen boşver devlet hastanelerini güzelce bir tüp bebek merkezine git ayrıntılı bir muayene ol hemde kafam rahat olur.canım inan seni çok iyi anlıyorum. ben de 43 yaşımdayım 5 aylık evliyim. ilk tüp bebek denememiz olacak daha tedavi aşamasına bile geçemedik. ben ise şimdiden bıktım. Doktorlarla uğraşmak zor, güvenmek zor. Çoğu paragöz olmuş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Ben Urfadayım malesef. Burda devlet hastaneleri 7 çocuğu olup 8. neden olmuyor diye doktoru meşgul edenlerle dolu. bekle ki sıra bize gelsin. Özele gideyim paşa paşa paramı verir misler gibi muayene olurum dersen de avucunu yalarsın.Bu 8. çocuğu isteyen tipler orada da bolca mevcut. Nefret ettim iyice. Allahım diyorum kendi kendime hamile kalsam da uğraştırmasan beni şu işlerle ama yaş 43 işimiz zor. Üniversite hastanesine başladım şimdi. Ama o kadar kalabalık ki tam muayene olmam gereken günde gitsem bile bu defa doktoru bulamıyorum. hadi bekle diğer adetini ki muayene olasın.Sinir oldum iyice napacağımı şaşırdım.
7 folikul iyi bir rakam yasiniza göre tebrik ederim.. ari süt ü de çok faydalı oda oluşan yumurtaların kaliteli ol.asini sağlıyor. Ben iki kez tüp bebek yaptırdım olmadı malesef. Yarın 3. Tüp bebek tedavim için görüşmeye gideceğim insalah benimde en azından 3 dört folikul um vardırbence oluyor. ben geçen ay denemiştim ve toplamda 7 yumurta folikülüm oluşmuş. bence hiç fena değil. İncir kürü yumurta geliştirmek için zaten. Çatlamıyor diyorsan da huvuç+incir yapacaksın.
İncir kür ünden başka biseyler yaptın mi canım ? Benim rezervim baya az da . Yeniden tedaviye başlayacağım biraz on hazırlık yapmak istiyorumyumurtalık rezervi için incir kürü deneyin gerçekten faydası oluyor benimde rezerv düşüklüğüm vardı ama çokür yumurta toplama işleminde 10 adet toplandı 8 tanesi kaliteli çıktı çok şükür Allahıma
karşılayabiliriz çok şükür ama İstanbul a gidip orada bir-iki hafta kalamam. Hem çalışıyorum hem de o kadar imkanımız yok. Geçen ay bir arkadaşım gitti istanbul tüp bebeğe 2 hafta kaldı 10.000 tl harcayıp geldi. Sonuç başarısız malesef. Yine kendi bulunduğum şehirde üniversite hastanesind deneyeceğim şansımı hocam prof. inşallah ilk seferde tuttururuz. Olmadı başka şehirlere gideceğim. Ankara, İstanbul...Maddi durumuzun nasıl bilmiyorum canım ama geciktirmeye gelmez sen boşver devlet hastanelerini güzelce bir tüp bebek merkezine git ayrıntılı bir muayene ol hemde kafam rahat olur.
inşallah. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok zor bir şeymiş7 folikul iyi bir rakam yasiniza göre tebrik ederim.. ari süt ü de çok faydalı oda oluşan yumurtaların kaliteli ol.asini sağlıyor. Ben iki kez tüp bebek yaptırdım olmadı malesef. Yarın 3. Tüp bebek tedavim için görüşmeye gideceğim insalah benimde en azından 3 dört folikul um vardır
bence oluyor. ben geçen ay denemiştim ve toplamda 7 yumurta folikülüm oluşmuş. bence hiç fena değil. İncir kürü yumurta geliştirmek için zaten. Çatlamıyor diyorsan da huvuç+incir yapacaksın.
Bende iki kez tüp denemesi geçirdim bata masraflı oldu devlet desteklemiyor zaten bide en yüksek protokol falan di artı vitaminler derken iki tedavi 20 bini geçti. Şimdi de 3. İçin başlayacağız inşallah bu kez yüzümüz güler. Doktorum çok iyi en azından derdinin para olmadığını bilip gözüm kapalı güveniyorum ona. Sende guvenebilihorsan tedavi ol canım önemli olan sey güvenkarşılayabiliriz çok şükür ama İstanbul a gidip orada bir-iki hafta kalamam. Hem çalışıyorum hem de o kadar imkanımız yok. Geçen ay bir arkadaşım gitti istanbul tüp bebeğe 2 hafta kaldı 10.000 tl harcayıp geldi. Sonuç başarısız malesef. Yine kendi bulunduğum şehirde üniversite hastanesind deneyeceğim şansımı hocam prof. inşallah ilk seferde tuttururuz. Olmadı başka şehirlere gideceğim. Ankara, İstanbul...
istAnbula ankara ya gidip uzun sure kalamigprim malesef ama çok şükür diyarbakrida işinin ehli bir doktorum var . İstanbula gitmek gelmiyor artık içimden. İnşallah tedaviler güzel yanıt verir negatif sonuç almak çok can yakıcı . Allahım hayırlısı versin hepimizdekarşılayabiliriz çok şükür ama İstanbul a gidip orada bir-iki hafta kalamam. Hem çalışıyorum hem de o kadar imkanımız yok. Geçen ay bir arkadaşım gitti istanbul tüp bebeğe 2 hafta kaldı 10.000 tl harcayıp geldi. Sonuç başarısız malesef. Yine kendi bulunduğum şehirde üniversite hastanesind deneyeceğim şansımı hocam prof. inşallah ilk seferde tuttururuz. Olmadı başka şehirlere gideceğim. Ankara, İstanbul...
yumurta geliştirmek iin 21 gün yapıp 7 gün ara veriyorsun. tekrar ikinci kürü aynen yapıyorssun. iki kürden fazla yapma deniyor. günde iki defa istediğin saatte içiyorsun.teşekkür ederim canım cevapladığın için ...peki kaç gün yapmak lazım geçen bir yerde görmüştüm 1 ay yazıyordu doğrusu nasıl sen denemişsin yardımcı olurmusun?
Dün doktorsitesi.com da bir makale okudum. Hemen Tüp bebek mi yoksa sebebe yönelik tedavi mi başlığı altında. Orada dr. hastalarından birkaç örnek verdi. bir tanesinin bilmem kaçıncı tüp bebek tedavisiymiş ve gebelik olmamış sonra bu doktora gelmişler. Dr. test sonuçlarında bazı değerlerinin düşük olduğunu fark etmiş oysa ki normal referans değerlerinde görünüyormuş. O yüzden doktorun da hastanın da dikkatini çekmemiş bu sonuç ve üstünde durmamışlar. Ancak o referans değerleri yani laboratuvar değerleri değişeli çok olmuş. ve dr. çıkan değeri düşük bulmuş. Sanırım troid ti. ve troit ilacı tedavisi ile ertesi ay gebelik elde edilmiş. Bazen çok basit nedenler olabiliyor diyor doktor. Şaşırdım.Bende iki kez tüp denemesi geçirdim bata masraflı oldu devlet desteklemiyor zaten bide en yüksek protokol falan di artı vitaminler derken iki tedavi 20 bini geçti. Şimdi de 3. İçin başlayacağız inşallah bu kez yüzümüz güler. Doktorum çok iyi en azından derdinin para olmadığını bilip gözüm kapalı güveniyorum ona. Sende guvenebilihorsan tedavi ol canım önemli olan sey güven
yumurta geliştirmek iin 21 gün yapıp 7 gün ara veriyorsun. tekrar ikinci kürü aynen yapıyorssun. iki kürden fazla yapma deniyor. günde iki defa istediğin saatte içiyorsun.
Selamlar canım gerçekten öyle, Rabbim ellerine düsüşmesin bşaımızdan da eksik etmesin demekle yetiniyoruz.. İnsanlarımızda anlayış maalesef yok hep bana hep bana... birde neden olmuyor gibi sorular olmadı mı istemiyormusun yok mu bişey gibi sorlar sorulaaaarrrrr??? zaten insanı bunlar bıktırıyor en başta...canım inan seni çok iyi anlıyorum. ben de 43 yaşımdayım 5 aylık evliyim. ilk tüp bebek denememiz olacak daha tedavi aşamasına bile geçemedik. ben ise şimdiden bıktım. Doktorlarla uğraşmak zor, güvenmek zor. Çoğu paragöz olmuş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Ben Urfadayım malesef. Burda devlet hastaneleri 7 çocuğu olup 8. neden olmuyor diye doktoru meşgul edenlerle dolu. bekle ki sıra bize gelsin. Özele gideyim paşa paşa paramı verir misler gibi muayene olurum dersen de avucunu yalarsın.Bu 8. çocuğu isteyen tipler orada da bolca mevcut. Nefret ettim iyice. Allahım diyorum kendi kendime hamile kalsam da uğraştırmasan beni şu işlerle ama yaş 43 işimiz zor. Üniversite hastanesine başladım şimdi. Ama o kadar kalabalık ki tam muayene olmam gereken günde gitsem bile bu defa doktoru bulamıyorum. hadi bekle diğer adetini ki muayene olasın.Sinir oldum iyice napacağımı şaşırdım.
Ben izmirdeyim kahraman Kolday doktorum.
evet canım ben bir ay yaptım çok etkili inanki yap elinden geliyorsa...Sonrasını Allah a dua et ..anladım canım bir aydan da fazlaymış yani çok saol .. inş. tez amanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
İnşallah hepimizi bebeklerimize kavuşuruzanladım canım bende istanbuldayımm..rabbim yüzünü güldürsün inş. tedavin sorunsuz geçer bebeğine kavuşursun
evet canım ben bir ay yaptım çok etkili inanki yap elinden geliyorsa...Sonrasını Allah a dua et ..
Keşke ama çok zor. Ben evlenmeden önce doktorum bana bir an önce evlen menopoza girmek üzeresin diye korkuttu beni. Bir sene sonra evlendim şükür ama o kadar korkuyorum ki menopoza girmekten. Acelem bu yüzden. Elimden birşey gelemeden beklemek beni öldürüyor. Tam tüp bebeğe başlayacağımız ay adetim sapıttı ve dengesizleşti. Şimdi iki aydır onu düzene sokmaya çalışıyoruz. Zaman boşuna geçiyormuş gibi geliyor çok üzülüyorumduasız bir günüm bile geçmiyor ki mutlaka yapıcam..birde böyle deneyelim bakalım..
canım , insanların baskısından dolayı iyice kafayı yer olduk ben 2.5 senelik evliyim şimdiden başladılar aa çocuk istemiyormusun?? hımm olmuyor mu yoksa?? dış gebelik geçirmişsin korkma tüp bebek yaparsın diyenler ahh ahh en yakınlarımız bile yardımcı olmaya çalışırken destek olmak isterken iyice strese sokuyorlar bizi farkında değiller ben şuna eminim belki çoğumuzun pskilolojik olarak taktığımız için olmuyor biraz rahatlayabilsek keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?