Malesef canım. Ben 5 aylık evliyim bana bile sormaya başladılar.Selamlar canım gerçekten öyle, Rabbim ellerine düsüşmesin bşaımızdan da eksik etmesin demekle yetiniyoruz.. İnsanlarımızda anlayış maalesef yok hep bana hep bana... birde neden olmuyor gibi sorular olmadı mı istemiyormusun yok mu bişey gibi sorlar sorulaaaarrrrr??? zaten insanı bunlar bıktırıyor en başta...
merhaba devlet destegini siz sormussunuz galiba . yasayan cocugunuz yoksa en az 3 yillik evliyseniz 23 yasindan gün almissaniz erkek faktörü yoksa en az iki defa asilama yapilmasi sarti araniyor. ben daha bugün rapor icin islemleri bitirdim pazartesi alacagim insallah. devlet 3 defaya kadar destek veriyor ilkinde %30 diger ikisinde %20 olmasi lazim . tabii yaptirdigin merkezinde ssk ile anlasmasi olmasi lazim bazi merkezler maalesef anlasmali olmuyor. yardimci olacagim bir sey varsa yazarim daha Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.çok teşekkür ederim canım bilgilendiriğin için.. umarım hayırlı doktorlara denk geliriz tüm arkadaşlarım.
Devlet 25 ve 38 yaş arasını karşılıyor biliyorum ben. Bu yüzden biz ücretli yaptıracağız. Aslında iyi sıraya girme birkaç ay bekleme sorunu olmaz belki.merhaba devlet destegini siz sormussunuz galiba . yasayan cocugunuz yoksa en az 3 yillik evliyseniz 23 yasindan gün almissaniz erkek faktörü yoksa en az iki defa asilama yapilmasi sarti araniyor. ben daha bugün rapor icin islemleri bitirdim pazartesi alacagim insallah. devlet 3 defaya kadar destek veriyor ilkinde %30 diger ikisinde %20 olmasi lazim . tabii yaptirdigin merkezinde ssk ile anlasmasi olmasi lazim bazi merkezler maalesef anlasmali olmuyor. yardimci olacagim bir sey varsa yazarim daha Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
bana verilen evrakta da ssk nin sitesinde de 23 yasindan büyük ve 40 yasindan gün almamis yaziyor canim. ama 3 yillik evlilik sarti da var ilk tedavinin %30unu karsiliyor diger iki tedavininse %20sini karsiliyor. ilac masraflarina da ayriyeten katkisi oluyor. yalniz erkek faktörlü degilse asilama yapilmis olmasini sart kosuyor.Devlet 25 ve 38 yaş arasını karşılıyor biliyorum ben. Bu yüzden biz ücretli yaptıracağız. Aslında iyi sıraya girme birkaç ay bekleme sorunu olmaz belki.
Keşke ama çok zor. Ben evlenmeden önce doktorum bana bir an önce evlen menopoza girmek üzeresin diye korkuttu beni. Bir sene sonra evlendim şükür ama o kadar korkuyorum ki menopoza girmekten. Acelem bu yüzden. Elimden birşey gelemeden beklemek beni öldürüyor. Tam tüp bebeğe başlayacağımız ay adetim sapıttı ve dengesizleşti. Şimdi iki aydır onu düzene sokmaya çalışıyoruz. Zaman boşuna geçiyormuş gibi geliyor çok üzülüyorum
Evet inşallah olacak ben de inanıyorum. Sadece sabırsızım.Hayırlısı buymuş diye düşün bence vardır herşeyde bi hayır zamanı geldiğinde mutlaka bizim de bebişlerimiz olacak sadece gönlümüzü ferah tutalım
İnşallah sıkıntı yoktur da bir an önce transferin olur ve hamile kalırsın. Bazen kızıyorum kendi kendime,peş peşe, sorunsuz, istedikleri an gebe kalabilenlere imreniyor şaşıyorum.Allahım diyorum herşey vaktinde güzelmiş. 20 li yaşlarımda evlenseydim belki ben de daha doğurgan olabilirdim. Buna da şükür. Can çıkmadıkça umut vardır.Herkese merhaba,
Herkes bebişlerine kavuşur inşallah :) Bende pazartesi kontrole gideceğim bir sıkıntı yoksa transfer gününe karar verilecek inşallah
Hoşgeldin ne kadar dokunaklı bir nikin var. Gözlerim doldu allahım hastetimizi dindirsin hayırlısıyla inşallah.Bende varimm
İnşallah sıkıntı yoktur da bir an önce transferin olur ve hamile kalırsın. Bazen kızıyorum kendi kendime,peş peşe, sorunsuz, istedikleri an gebe kalabilenlere imreniyor şaşıyorum.Allahım diyorum herşey vaktinde güzelmiş. 20 li yaşlarımda evlenseydim belki ben de daha doğurgan olabilirdim. Buna da şükür. Can çıkmadıkça umut vardır.
Hosbuldum canimm amin insallah hasretimiz biter 3 senedir hasretim benHoşgeldin ne kadar dokunaklı bir nikin var. Gözlerim doldu allahım hastetimizi dindirsin hayırlısıyla inşallah.
Tup bebek de %100 olmuyo canim hatta surec daha agir ve umutlanip olumsuz sonuc almak cok kotu her defasinda daha buyuyo korkularimmİnşallh canım isteyen herkes biran önce kavuşur bebişlerine bende kızıyorum kendime o kadar doktor gezdim keşke hiç birini dinlemeyip hemen tüp bebek yaptırsaydım ama aslında herşeyin bir vakti zamanı var İnşallah o zaman şimdidir :)
Tup bebek de %100 olmuyo canim hatta surec daha agir ve umutlanip olumsuz sonuc almak cok kotu her defasinda daha buyuyo korkularimm
Aralıkta toplanan yumurtalar 2 ay sonra mı transfer edilecek . Bu kadar uzuyor mu? Yoksa arada tedavi falan mı görmen gerekti?selam kızlarr.. aralık ayında yumurtalarım toplandı. 2 tane 5. gün, 2 tane 6. gün embriyolarımız var. kısmetse 8 şubat transfer günüm. Allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallahh hayırlısıyla evla sahibi olalımm
Çok sayıda yumurta toplandı. Ve yüksek doz ilaçlar aldım.Rahmin dinlenmesini daha uygun gördü doktorum. Opudan sonraki adetimle 1 dönem doğumkontrol kullanıp ilk adetle transfere hazırlanmaya başladık :)Aralıkta toplanan yumurtalar 2 ay sonra mı transfer edilecek . Bu kadar uzuyor mu? Yoksa arada tedavi falan mı görmen gerekti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?