2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Malesef canım. Ben 5 aylık evliyim bana bile sormaya başladılar.

merhaba bende subat sonu mart basi gibi ilk tedvime basyacagim nasip olursa medicana konya necati özcimen doktorum. bende pco var esimde proble yok. iki dis gebelik bi kimyasal gecirdim. bütün teslerim yapildi genetikte tek gende pihtilasma cikti hsg filmim normal cikti. inofolik kombi omega 3 koenzim q10 d vitamini ve glifor kullaniyorum. ayrica diyetisyene gidiyorum 6 kilo verdim marta kadar ne kadar kilo verirsem o kadar kar su an 66 kiloyum. inslalah herkes hayirlisiyla sonucunu alir.

çok teşekkür ederim canım bilgilendiriğin için.. umarım hayırlı doktorlara denk geliriz tüm arkadaşlarım.
merhaba devlet destegini siz sormussunuz galiba . yasayan cocugunuz yoksa en az 3 yillik evliyseniz 23 yasindan gün almissaniz erkek faktörü yoksa en az iki defa asilama yapilmasi sarti araniyor. ben daha bugün rapor icin islemleri bitirdim pazartesi alacagim insallah. devlet 3 defaya kadar destek veriyor ilkinde %30 diger ikisinde %20 olmasi lazim . tabii yaptirdigin merkezinde ssk ile anlasmasi olmasi lazim bazi merkezler maalesef anlasmali olmuyor. yardimci olacagim bir sey varsa yazarim daha Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.

bu arada ben iki defa asilama denedim üc defa da igne ile yumurtlama tedavisi gördüm ama nasip olmadi

Devlet 25 ve 38 yaş arasını karşılıyor biliyorum ben. Bu yüzden biz ücretli yaptıracağız. Aslında iyi sıraya girme birkaç ay bekleme sorunu olmaz belki.

Devlet 25 ve 38 yaş arasını karşılıyor biliyorum ben. Bu yüzden biz ücretli yaptıracağız. Aslında iyi sıraya girme birkaç ay bekleme sorunu olmaz belki.
bana verilen evrakta da ssk nin sitesinde de 23 yasindan büyük ve 40 yasindan gün almamis yaziyor canim. ama 3 yillik evlilik sarti da var ilk tedavinin %30unu karsiliyor diger iki tedavininse %20sini karsiliyor. ilac masraflarina da ayriyeten katkisi oluyor. yalniz erkek faktörlü degilse asilama yapilmis olmasini sart kosuyor.

Hayırlısı buymuş diye düşün bence vardır herşeyde bi hayır zamanı geldiğinde mutlaka bizim de bebişlerimiz olacak sadece gönlümüzü ferah tutalım

Herkese merhaba,

Herkes bebişlerine kavuşur inşallah :) Bende pazartesi kontrole gideceğim bir sıkıntı yoksa transfer gününe karar verilecek inşallah

Herkese merhaba,

Herkes bebişlerine kavuşur inşallah :) Bende pazartesi kontrole gideceğim bir sıkıntı yoksa transfer gününe karar verilecek inşallah
İnşallah sıkıntı yoktur da bir an önce transferin olur ve hamile kalırsın. Bazen kızıyorum kendi kendime,peş peşe, sorunsuz, istedikleri an gebe kalabilenlere imreniyor şaşıyorum.Allahım diyorum herşey vaktinde güzelmiş. 20 li yaşlarımda evlenseydim belki ben de daha doğurgan olabilirdim. Buna da şükür. Can çıkmadıkça umut vardır.

İnşallh canım isteyen herkes biran önce kavuşur bebişlerine bende kızıyorum kendime o kadar doktor gezdim keşke hiç birini dinlemeyip hemen tüp bebek yaptırsaydım ama aslında herşeyin bir vakti zamanı var İnşallah o zaman şimdidir :)

Tup bebek de %100 olmuyo canim hatta surec daha agir ve umutlanip olumsuz sonuc almak cok kotu her defasinda daha buyuyo korkularimm

selam kızlarr.. aralık ayında yumurtalarım toplandı. 2 tane 5. gün, 2 tane 6. gün embriyolarımız var. kısmetse 8 şubat transfer günüm. Allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallahh hayırlısıyla evla sahibi olalımm

Aralıkta toplanan yumurtalar 2 ay sonra mı transfer edilecek . Bu kadar uzuyor mu? Yoksa arada tedavi falan mı görmen gerekti?

Aralıkta toplanan yumurtalar 2 ay sonra mı transfer edilecek . Bu kadar uzuyor mu? Yoksa arada tedavi falan mı görmen gerekti?
Çok sayıda yumurta toplandı. Ve yüksek doz ilaçlar aldım.Rahmin dinlenmesini daha uygun gördü doktorum. Opudan sonraki adetimle 1 dönem doğumkontrol kullanıp ilk adetle transfere hazırlanmaya başladık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…