2017 Şubat Anneleri

Canım baktım ama bizimkilerden farklı bu, düzenlenmiş mom ile cut of yazıyor benimkinde bir de grafik var. Muhtemelen farklı cihaz.
İçini ferah tut sen, yarın inşallah güzel haberlerinle dönmüş ol.
amiiinnn inş sabahı zor ettım sımdı ıkı saat sonra dr gelcek onu beklıyorum dualarım hepimizle ıns
 

Boşver canım milleti sen. "He he " de geçiştir... Her şeyi onlar daha iyi biliyor sanki...
Bu arada gebelikte şeker belirtileri var mıdır? Benim annemin 4 gebeliğinde de şeker çıkmış. Benim ilk oğlumda bir şey çıkmadı ama bu defa bir ihtimal diye düşündürüyor beni.

Kızlar folik asiti ne zaman bıraktınız? bazı sitelerde 12. haftanın sonunda, bazıları da 13. haftanın sonunda diyor.

Canım 12.haftamda bıraktım ben.

Kizlar az ince karnima icerden bisey vurdu sanki. Iki kere ustustebebis olabilirmi acaba yoksa sadece gazmiydiki

Bebiş olabilirr :))
Aynıymış günlerimizz
Benim ikinci gebeliğim ve ben de 15.haftaya girişte hissettim

dişim ağrıyor halbuki 8 dolgu yaptırmıştım kışın ve kontrollerimi olmuştum

Tatlım gebelikte diş tedavisi yapılabiliyor.
12.ci haftamda gittim dr.a ve dişim ağrıyor dedim. Hemen git tedavini ol dedi. Hiç bir zararı yok dedi.
Özel dişçime gittim ,o da doğruladı doktoru. Yani ağrıyı çekip eziyet etme kendine

ayy dur bakım şimdi bir konu okudum babası arkadaşına sarkıyormuş. millet mal yaa azmış pislikler

Alemsiniz kızlar yaa
Fazla okumayın bak psikolojinizi bozar



Tatlım soda inan çok rahatlatıyor. Özellikle akşam yemeğinden sonra iç ,rahatlarsın.

Benimde dişimde sızlamalar oluyor. Diş doktoru bol süt yoğurt tavsiye etti ama ben de yiyemiyorum. Dün yine dişim sızlıyordu ,bugün geçmiş...

Aynen aynennnnn aglamaktan helak oldum caresizliken hastanenin bahcesinde oturdum kaldim ewime gidemedim resmen rabbim dogrusunu bilir ama o benim canm snuc ne olusa olsun benimle olucak yavrum ins

Canım bu kadar takma kafana lütfen. Bebişin sağlıklı Allahın izni ile. Bak benim sonucum çıkalı 1 hafta oldu ,daha aramadım bile doktoru.
Strese gerek yok


Benim annem hamileliklerinde sigaraya devam etmek gibi bir sorumsuzluk yaptığı için kardeşimde astım ,bende ise açıklanamaysn nefes darlığı mevcut...
O yüzden bir nefesini bile çekme kuzum


Tatilin kötü döneme denk gelmiş canım ya. Neyse artık bol bol yüzerek tadını çıkar
 
Kızlar günaydın.
Hala cinsiyet öğrenen yok mu?

Benim 2 arkadaşım da benim şu an gittiğim doktora gidiyorlar ve 12. haftada öğrenmişler. Önümüzdeki hafta 12. haftamız ve kontrolümüz var artık öğrenmek istiyorum bende.

3 gündür bulantılarım hafifledi. Ama akşamları depreşiyor. Umarım geçecek bunlarda. Az kaldı.
 
günaydınnnn. bende bugün keyfli gibiyim inşallah bozmazlarsa. akşam 9 da yattım sabah 7,30 da kalktım ohhh mis uykumuda aldım. kitap aldım yanıma bugün biraz kitap okuyayım. dün cok pc bakmışım baya gözlerim agrıdı :)
 

Günaydın canım. Bir kaç kişinin cinsiyeti kesinleşti ama ben dahil bazılarımızın ki şimdilik ihtimal..
Bana 11 +4 te kıza benziyor dendi. Haftaya tekrar kontrolüm var ,o zaman kesinleşir sanırım.
 
Gunaydn kizlar sabahın köründe temizlik aski tutmus bina sakinleri tarafindan uyuyamadm yawww
 
Günaydın herkese. Aranızda balık yağı kullanan var mı? Doktor bana verdi yalnız dünden beri düşüncesi bile yaklaşık 10 kez öğürmeme ve çıkarmama sebep oldu. Onun yerine haftada 1 kendimi balık yemeye mi zorlasam bilemedim? Ne düşünüyorsunuz?
 

Evet canım folikle beraber balık yağı kullanıyorum. tam 50 kapsül.. neden sorun olduki sende? iştah açabilir düşüncesi ile akşam yemeğinden sonra kullanıyorum.
 
Gunaydn kizlar sabahın köründe temizlik aski tutmus bina sakinleri tarafindan uyuyamadm yawww

Aahh o temizlik aşkıyla uyananlar bana da bi uğrasa keşkee
İyim hoş'um keyifliyim ama hiç temizlik yapasım yok. Bir de ben çok çabuk yoruluyorum yaa. Önceden böyle değildim. Bir odayı süpürsem kalbim küt küt çarpıyor

Neyse artık kurban bayramından önce bir temizlikçi ayarlayıp detaylı bir temizlik yaparım.
 
Kapsulunu icersen bisi olmz cnm benm dr kapsulunu verdi plastk gorunumu hos deil ama tadni almiosn ztn..
 
balık yağını şurup olarak değil de kapsül olarak içmeyi dene. zaten yutarken ağzına hiç tat gelmiyor. yalnız seçeceğin balık hapı markası iyi olsun. ucuz diye bilinmedik bir marka alma. balık yağının en sağlıklısı Norveç soğuk sularından ve kutuplardan çıkan somon balıklarından elde ediliyor. ancak balinaların karaciğerinde de bol miktarda bulunması sebebi ile ve temini daha kolay olması sebebi ile bazı markalar balina dan elde ediyorlar. balinadan elde edilen balık yağının ise tehlikesi büyük. balina karaciğerinde balık yağının yanı sıra çok yüklü miktarda a vitamini bulunuyor. balık yağını alırken bu a vitaminini ayrıştıramıyorlar. dolayısıyla balık yağı omega 3 alıcam diye a vitamini yüklenip karaciğerlerimizi büyük riske sokuyoruz. o sebeple iyi bir marka kullanmanı tavsiye ediyorum. ben amwayın markası olan nutriveyinkini tavsiye ediyorum. eşim b vitamini ile birlikte kullanıyor. bir sürü faydasını gördü. ben de 4.aydan itibaren kullanmaya başlayacağım.
 
Evet canım folikle beraber balık yağı kullanıyorum. tam 50 kapsül.. neden sorun olduki sende? iştah açabilir düşüncesi ile akşam yemeğinden sonra kullanıyorum.
Ya canım benim hamileliğim çok bulantılı geçiyor. Ağzımda o tadın kalacağı korkusu ile dünden beri öğürüyorum . Omega 3 de almam lazım bilemiyorum. Zaten beyaz et ve balık hiç yiyemiyorum en başından beri.
 
2 gun once bende braz yaptm aynen bende mefes nefese kaldm aman deyim camasr suyu kullanmayn evde yalnzken ne olur ne olmaz..Sabah bina kadnlari bir olms her bi yandan elektrk supurgesi sesi ayyyy
 
Doktor bana ocean diye bir marka yazdı acaba nasıldır?
 
Benim de aynı gündüz biraz daha iyiyim artık ama akşama depresiyo dediğin gibi evet azaldı hissediyorum o da geçecek inş :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…