Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim krem kıvamında beyaz akıntım var çok değilYeni hamile arkadaşlarım ilk haftalardaki akintiniz nasıl? Benim şeffaf-beyaz uzayan, çok kaygan bi akintim var şu an
Gozunaydin canim kac mm kac gunluksun bugun?Keseyi gördük :))) rahatladım şükür...
Canım sat 5 mayis. 5 haftalık çıktı. 7 mm mişGozunaydin canim kac mm kac gunluksun bugun?
Gözünaydın canım darısı başımaCanım sat 5 mayis. 5 haftalık çıktı. 7 mm miş
Gözünaydın canım darısı başıma
Benimde sat 4 mayis ama dün göremedik
Ayy canımm cok sevındım gozun aydın kesenın buyuklugu nerede yazıyorCanım sat 5 mayis. 5 haftalık çıktı. 7 mm miş
Sormaa valla benımde cok fenaaKızlar benim göğüslere el değmiyo
alın benden de o kadarSormaa valla benımde cok fenaa
gözün aydin canim darisi bizeKeseyi gördük :))) rahatladım şükür...
Canim gunduz hicbisey yok iftardan sonra tv karsina gectigim an üşüyüp titreme bi geliyo uykuyla beraber cok agir uyuyorum. 8.00-6.30 calistigimdan vucud cok yoruluyo.Kızlar ben cok uykucu oldumm benım gıbısı varmı
Canım doktor söyledi. Sol altta da GSM yazıyor, onun yanında boyutu altında da haftası yaziyorAyy canımm cok sevındım gozun aydın kesenın buyuklugu nerede yazıyor
Teşekkürler canım. Kalp atışı için 2 hafta sonra gelin dedigözün aydin canim darisi bize
Yok canım gorunmez daha dedi bakmadı. İlk beta dan yola çıkarak hesapladı çıkmaz daha dedi ama yaaaa pazartesiye gün verdiEndişelenme canım. Herkesin betasi nasıl farklıydı bu da farklıdır. Tabi sabırsızlanıyoruz. Alttan baktı mi dün?
Ayy canım cok zor degılmı ya ben bıraktım evde oturmak sıkıcı ama güzelCanim gunduz hicbisey yok iftardan sonra tv karsina gectigim an üşüyüp titreme bi geliyo uykuyla beraber cok agir uyuyorum. 8.00-6.30 calistigimdan vucud cok yoruluyo.
Simdi esim uyandirdi zor gectim yatağa.
hmm tamam o zamn bizim 1.23 cnm diyorCanım doktor söyledi. Sol altta da GSM yazıyor, onun yanında boyutu altında da haftası yaziyor
Bizede oyle dedı o zamn iki hafta sonra gidecegız inşallah ben çarşamba saat 3 bucuga aldım inşallah nasip olursa tam 8 haftalık oluyoruzTeşekkürler canım. Kalp atışı için 2 hafta sonra gelin dedi