- 5 Mart 2016
- 167
- 126
- 41
Gözünaydın canım çok sevindim .Kızlar biz bugun kesemizi gördük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünaydın canım çok sevindim .Kızlar biz bugun kesemizi gördük
GözünaydınnnnKeseyi gördük :))) rahatladım şükür...
Yok valla sabah doktora gidicem uyku falan geldigi yol tedirginim cokelinay19 sizin kesenin maşallahı var. Benimki 0.7 mm :) kızlar çalışmak zor vallahi. Üstelik benim işim ramazanda çok yoğun. Ama konuştum ağustosta bırakacağım. Biraz gebeliğin keyfini çıkartacağız inşallah.
Ryhngorkem Tweeetyy elinay19 kızlar uyku tutmuyor herhalde iyi gecelerrr
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı haberlerle gel insallahYok valla sabah doktora gidicem uyku falan geldigi yol tedirginim cok
insallah canim benim geblgmde bi skinti var ama ndenini ogrenicez baklm yarn insallah kotu bisey cikmaz cok kotu hissediyorumAllah yardımcın olsun canım. Hayırlı haberlerle gel insallah
Bebe aspirinini neden verdi canim
canım sen tam kaçıncı haftadasın beta kaçtı bide bende ptesi gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldımda
Ben bugün itibari 5+6 yım.
İlk oğlumda hiç bulantım sıkıntım olmadı ama bugün itibari ile hafiften bi bulantım var. İştahsızlığım ve koku hassasiyetim var.
Umarım geçicidir...
Bugün testi yapmadan önce eşim ikiz olabilir dedi ama ailemizde yok hiç. Öyle çıkarsa eşime kızacağım. ☺ İkiz çocuk çok zor. öyle değildir inşallah
Ayy canımm cok sevındım gozun aydın kesenın buyuklugu nerede yazıyor
Yok canım gorunmez daha dedi bakmadı. İlk beta dan yola çıkarak hesapladı çıkmaz daha dedi ama yaaaa pazartesiye gün verdi
Garanti olsun diyemi o kadar uzattı ki
Ben daha cuma günü ilk Kontrole gidecem sanirim kalp atislarini kismet olursa türkiye de ögrenecegimTeşekkürler canım. Kalp atışı için 2 hafta sonra gelin dedi
Oruc tutuyorum canım belki sat farkında olabilir:)elinay19 sizin kesenin maşallahı var. Benimki 0.7 mm :) kızlar çalışmak zor vallahi. Üstelik benim işim ramazanda çok yoğun. Ama konuştum ağustosta bırakacağım. Biraz gebeliğin keyfini çıkartacağız inşallah.
Ryhngorkem Tweeetyy elinay19 kızlar uyku tutmuyor herhalde iyi gecelerrr
Sonucun gayet iyi canım maşallahSevgili Şubat anneleri bthcg kaçıncı haftada kaç cıktı bana lütfen cevap verin 4+2 yim 1300 cıktı doktor birşey demedi... Kadın doğumcu cevap verir dedi acil de yaptrdım
Sıkma canını sakın neden oyle hıssedıyorsun canım bende dun ınanırmısın kafayı yıyecektım ama bugun doktorum teslım olmamı soyledı la havle cek vesvese bunlar korkma allahın ıznıyle hersey cok guzel olacakinsallah canim benim geblgmde bi skinti var ama ndenini ogrenicez baklm yarn insallah kotu bisey cikmaz cok kotu hissediyorum
Sonucun gayet iyi canım maşallah
Aslında anaokul öğretmeniyim ama bu sene bıraktım şuan ikinci üniversiteyi okuyorum sadece :) evet cok sukur tutuyorum rabbım hakkıyla tutmayı nasıp etsın canım calısıyorsan cok zor cidden ikiz olabilir aılede varsa yoksada eger bazen yuksek cıkabılıyor :)Elhamdülillah canım hani dedim acaba ikiz mi :) oruc tutuyormussun harikasın.. Ev hanımı mısın canım ben çalışıyorum dışarısı cok sıcak susuz olmuyor.. Hafta sonu denemek istiyorum
Aslında anaokul öğretmeniyim ama bu sene bıraktım şuan ikinci üniversiteyi okuyorum sadece :) evet cok sukur tutuyorum rabbım hakkıyla tutmayı nasıp etsın canım calısıyorsan cok zor cidden ikiz olabilir aılede varsa yoksada eger bazen yuksek cıkabılıyor :)
Benim dün ölçüldü. 4+6 da 6695 çıktı. Bana da yüksek geldi. Ikiz olabilir mi sence de.Meslektaşız canım :) bransımız farklı olsada..
Annem ikiz bebek kaybetmş, annemin akrabalarınnda da varmış.. Allah herkesin kalbine göre versin.. Allah veriyorsa basım üstüne ama biraz zor olur sanırım. Herkesin değerinden yüksek sanırım dilerim bir sıkıntı cıkmaz ben henüz doktora gitmedim kese gözükmez diye haftaya gideceğim ins