Çok sevindim canım hayıtlı olsun. İçini ferah tutmaya çalış....Sanirim bende subat annesi olucam :) yarin kan vericem ins husranla sonuclanmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım hayıtlı olsun. İçini ferah tutmaya çalış....Sanirim bende subat annesi olucam :) yarin kan vericem ins husranla sonuclanmaz
Tesekkur ederim canim. İns bir sorun cikmazÇok sevindim canım hayıtlı olsun. İçini ferah tutmaya çalış....
307 canımBeta kacti bu sonuc cikarken
Tesekkur ederim canim. İns bir sorun cikmaz
Tesekkurler canım inşallah darısı sana inşallah progsteronumu bilmiyorum hcg denmi bahsediyorsun canım pek anlayamadımelinay19 bitter91 kızlar tebrikler biraz rahatlayın artık darısı bize çok endişeliyim pazartesi gidecem umarım görürüm
kızlar benim progesteron 11.97 çıktı sizinkiler kaç benim ki çok mu düşük
Dr ne dedi gosterdiginde iyi dediyse sikinti yok bence ...takma cok kafana ben netten baktim iyiydi sonuclar307 canım
Yoktur canım ben daha yeni gördüm evham yapma sakın hem daha iyi kalp atıslarını da duyabilirsinizKızlar bugün doktora gittim betam 134ten 1094 e yükselmiş 5 günde ama bebişi göremedik 10 gün onra tekrar çağırdı kötü bişey yoktur dimi
İnşallah canım ama endişe ediyorum gözükmesi gerekmiyormuydu diye hayırlısı artık inşallah herşey yolundadır inşallah hepimiz bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızYoktur canım ben daha yeni gördüm evham yapma sakın hem daha iyi kalp atıslarını da duyabilirsiniz
Ya testlerde yanlislik vardir ya yarin kanda cikmazsa diye cok korkuyorumm
Aynı benim ilk günlerindeki gibisin. Herkes yasiyo sanırım bu duyguları. Bugün keseyi görünce birazcık rahatladim bende.
Rabbim içine ferahlık versin. Fazla stres de iyi değil canım. Herşey Rabbim den. Güzel düşün dua etmeye devam et...
Yok canım hemen görünmüyor dua et mubarek gunler sıkıntı yapma sakın yoktur bişey hemİnşallah canım ama endişe ediyorum gözükmesi gerekmiyormuydu diye hayırlısı artık inşallah herşey yolundadır inşallah hepimiz bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Merhaba kızlar diğer topikten buraya taşındım bugün 4+6 günlük olduk. Beta 6695 çıktı. Çok yüksek geldi banaYok canım hemen görünmüyor dua et mubarek gunler sıkıntı yapma sakın yoktur bişey hem
Maşallh. Yüksek beta için çoğul gebelik diyorlar ama ben bayağı okudum belli olmuyor. Çok yüksek olup,tek doğuranlar da varMerhaba kızlar diğer topikten buraya taşındım bugün 4+6 günlük olduk. Beta 6695 çıktı. Çok yüksek geldi bana
Beta kacti bu sonuc cikarken
Canım benim akıntım hiç yoktu neredeyse sadece zaman zaman açık sarı normal kıvamda bi alıntım oldu o kadarHamile arkadaşlarım hamileliğin ilk günlerindeki akintiniz nasıldı? Benim şeffaf-beyaz uzayan, çok kaygan bi akintim var. Acaba hamilelik olabilir mi?
31 gunde bir canimkizlar bir sey soracagim mesele gecen ayin 5 adet olub bu ayinda 5 oldukta kac gunde bir adet olmus oluryorum? lufteeen cevaplayinn