- 9 Ekim 2012
- 61
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kalp atışını bekliyorumkızlar ailelerinize ne zman söylediniz yada söyleyeceksiniz? Biz kese görününce söylemeyi düşünüyoruz da.
Ben söyledim:) ilk hamileliğimde de hemen söylemiştimkızlar ailelerinize ne zman söylediniz yada söyleyeceksiniz? Biz kese görününce söylemeyi düşünüyoruz da.
İyi yapmışsın canımm dua edelim birbirimize inşallah herşey güzel geçer tabiki hayırlısı en baştaKesenin kaç mm olduğunu bilerek sormadim canım herşeye çok stres yapan biriyim bide onu düşünmek istemedim
Ama kesem haftamla tam uyumlu çıktı 6 haftalık.
İnşallah kalp atışlarını gorurusun sende cuma günü .
Bana haftaya erken gibi geliyo ama sen görürsen heyecanm biraz daha artar
Amin camım.Benim şu cumartesine kadar hiç yoktu neredeyse ama başladı çok severek yediğim şeyleri parmak ucuyla belkiRabbim yardımcın olsun canım ya. İnşallah çabucak geçer.
Benim az az oluyo onu da unutuyorum.
Acıkcası tam anlamıs degılım bir yerinde 11 cnm yazıyor diğer yerinde 1.23 cnm yazıyor kafam biraz karıstı
Atsana resmi bakalimAcıkcası tam anlamıs degılım bir yerinde 11 cnm yazıyor diğer yerinde 1.23 cnm yazıyor kafam biraz karıstı
Darısı bizeBizde bugün kesemizi gördük çok şükür 6+1 de. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. İnsan bi rahatliyo. Darısı kalp atışlarına artık. :)
O da olacak inşallahGeçen hafta salı gitmiştim kese görünmüştü o yüzden kan testi yaptırmadım ben. Kalp atışını da duydam da içim rahatlasa.
Pro testi ne için ?hiç bahsetmedi bile benim drbayraa gözünaydın canım çok sevindim için rahatlamıştır bende pazartesi gidecem çok tedirginim göremem diye
med17 sadece anneme ve bir arkadaşıma söyledim kalp atışlarını bekliyorum daha önce kimyasal yaşadığım için
kızlar progesteron testi yaptınız mı doktorum bana yaptı benim ki 11.97 çıktı çok mu düşük sizinkiler kaç
bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi için tatlım internetten bak istersenPro testi ne için ?hiç bahsetmedi bile benim dr
Tmm Canıım teşekkürlerbildiğim kadarıyla düşük tehlikesi için tatlım internetten bak istersen
Hiç fena değil maşallahSelam kizlar sat 8 mayis bat 3 hazirandi bugun idrar tahlili vr kan tahlili yaptirdim 366 cikti degr bebis var sukur deger nasil sizce
Beta kacti bu sonuc cikarkenelinay19 bitter91 kızlar tebrikler biraz rahatlayın artık darısı bize çok endişeliyim pazartesi gidecem umarım görürüm
kızlar benim progesteron 11.97 çıktı sizinkiler kaç benim ki çok mu düşük
Amin canım inşallah.Darısı bize