2017 Şubat Anneleri

Ne kadar doğru bilmem ama bu seneye kız senesi diyolarmış buarada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

inşallah cümlemiz sağlıkla alırız kucağımıza. sabaha kadar uyumadım heyecandan acaba iyimi nasıl diye. ilk bebeğim olacak nasipse cocukluktan beri kızım olsun isterdim.Allah hayırlısını versin inşallah:)
 
duygusuz gaddar robot biriymiş de ondan. iyiki de değiştirmişsin. Allah korusun sağlam bebeğini sana zararı olur almamız gerek falan diyerek alabilirdi de. Ufakta olsa bir sadaka ver bence.
 
Canım meraklanma bence su değildir enfeksiyondan sonra bende de oluyor bazen ayaktayken özellikle bian da pantolonum bile ıslanıyo bazen inşallah düşündüğüm gibidir bebişin ve sen de iyisindir dr dan çıkınca bizede haber ver
 
Merhaba kızlar nasılsınız?Yorumlarinizin hepsini okudum.....
10+2 olduk biz bugün sabah safra kusmaya devam ediyorum.Turuncu gibi mide bulantısı geçsin istiyorum.Yararlı hicbirsey yiyemiyorum ceviz yumurta süt hiçbirini agzima koyamiyorum.Eşimin arkadasida dün sen çocuk için hiç birşey yemiyorsun beyin gelişimi çok sağlıksız olcak deyince bende sarteller attı.Sanki bilerek yemiyorum saydığım besinleri karşıdan gördüm mu kusuyorum zaten....
 
Kızlar nane maydonoz adaçayı sinemaki bunlar dusuge sebep olan şeyler dikkatli kullanmanizda fayda var.Tuketmeseniz daha iyi.
 
Çalışanlara allah kolaylık versin o mesainin bitmesini beklemek çok zor,istediğinde yatamamak çok kötü. Evde olanlar bu yönden çok şanslı, istedigin saat yat uyu çok güzel bence.
 

Çok geçmiş olsun çok sinir bozucu Bi durum çok iyi yapmışsınız değişmekle dr çok önemli gerçekten..
 

O çok bilmişlere inanılmaz sinirleniyorum.. Herkes kendi işine baksın. Sanki biz bilmiyoruz ne yiyeceğimizi. Biz düşünmüyoruz sanki çocuğumuzu. Annesinden fazla kim düşünebilir ya..
 

Pes diyorum. Daha 1. Maddeden itibaren. Yani 5 aydır gittiğim doktor olsa anlayış gösteririm ama kanama şikayeti ile gidiyorum umursamıyorsa piyasada doktor çok! Geç bile kalmışsın değiştirmekte çok kızdım şahsiyete!!

kızlar bende hurma ve maydonazun düşük tehlikesi yaptığını biliyorum fikri olan varmı?
dere otuda annede sütü yapıyormuş...

Hurma günde 1-2 tane yenebiliyor. Ben tatlı ihtiyacımı hurma incir ve kayısıdan karşılıyorum bi kuru üzüm almaya elim ermedi. Maydonoz da azıcık yenebilirmiş.

Ya ben çok sinirli oldum sanırım bugünlerde. Tahammülsüzüm gereksiz şahıslara. O an orada olup senin beynin ne güzel gelişmiş annen sende ne yedi acaba diyesim geldi!
 
@Mavi-Pembe

Önceki düşüğümde bende doktorumdan memnun değildim.bende doktor değiştirdim.çok iyi yapmışssın bazı doktorlar ukalalıkla karışık fazla umursamaz. Doktordan çıkınca endişe değil yüzümüzde rahatlamayla karışık bi gülümseme olmalı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…