seninle cocuklarimizin yasi ayni olacak. kizim 2012 Nisan dogumlu.İnşallah güzel haberlerle gelirsin orkiden
Benimde ilk hamileliğim çok güzel geçti.
Ne bulantı ne aşerme... hiç birini yaşamadım.
Şuanda da 5+5 im. Şimdilik uyku dışında bir sıkıntım yok. Umarım böyle devam eder :)
Oğlum nisan 2012 doğumlu.
Bebeğimiz doğduğunda 5 yaşına yakın olacak inşallah.
Ben de çok istiyorum tutmayı ama doktorumun ve eşimin izni olmayınca tutamayacağım.
Tedbirini al takdir'i Allah'a bırak diyor eşim.
İnşallah doğum sonrası telafi etmeye çalılacağım.
Ben de tek çocuk ile kalmayı düşünüyordum.
Polikistik overli olduğum için 1 kaçamaktan bir şey olmaz diye düşündüm ve sonuç çift çizgi.
İlk çocuğum çok zor bir bebekti. Hala da çok ilgi isteyen bir çocuk.
O yüzden gözüm çok korkmuştu. Umarım ikinci daha rahat olur :)
Hayatım biz Adana da tedavi olduk benim tüplerin kapalıydı.bence zaten 1 sene yi gecmiş artık tüp bebek tedavisine başla .banada bu sabah iğne vuran hemşire sağlık ocağında daha bebeğin çok küçük niye acele ediyorsun bakamazsın dedi moralim bozuldu.bu arada vurduğu iğne tüp bebek tedavisi için görüyor ama lafıda söylemeden durmuyor.yani artık başlanmış dönüşü yok dimi.bende biliyorum ilk 2 yıl zor olacak ama mecburum yani.ve benim oğlum inanılmaz zor bebek ben buna rağmen o zorluğu göze aldım sağlıklı olsunlar barsın ben yorilimAnladım cnm inş bu sefer fazla beklemezsiniz... Ben bu ay adet oldum doktor son bir kez daha klomen kullan sonra tüp bebek merkezine yönlendireyim seni dedi... Bende bu ay ara verecegim, dedim... Ben yaklaşık 20 aydan beri sebepsiz infertilite yaşıyorum... Sizin sıkıntınız neydi İstanbul damı yaşıyorsunuz... Nerde tüp bebek tedavisi oldunuz? Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
Sat aynı canım 5 haftalik oldu o zaman geçen cumami 307 çıktı.günaydın kızlar az önce doktorla konuştum benim sat 30 nisan cuma keseyi görememiştik test yaptı 307 çıktı pazar tekrar test istedi 659 çıktı keseyi cuma günü alttan görebiliriz pazar günüde ultrasonla görebiliriz sana kalmış dedi çok stres yapıyorum umarım keseyi görürüz bende rahatlarım artık hepimiz görürüz inşallah kızlar
canım görmedim afedersin. kesenin boyutu ile ile ilgili hiçbir şey söylememişti doktor.Canım 4+5ken boyu kaçtı kesenin hatırlıyomusun?
evet 1 ay önce başladımFolik Asit başladınız mı?
umarım bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Canım benım bu ucuncu gebeliğim ilk ikisi dusukle sonuclandı ondan dolayı doktorlar ne isterler az cok bılıyorum iki gunde bir kan verdim bende saglık ocagında elimde uc sonucla gittim doktora bana ben bir kac ay onceden folikasid alıyırdum zaten buna devam etmemi soyledi biraz kananam vardi progestan verdi ve bende pıhtılasma oldugu için gereklı ilaclarıda ayrıca verdi
İnş cnm Rabbim gönlüne göre versin... Ne yaşadığımızı bir biz biliriz, o yüzden fazla kulak asma söylenenlere... İnş benim de tedavilerim işe yararHayatım biz Adana da tedavi olduk benim tüplerin kapalıydı.bence zaten 1 sene yi gecmiş artık tüp bebek tedavisine başla .banada bu sabah iğne vuran hemşire sağlık ocağında daha bebeğin çok küçük niye acele ediyorsun bakamazsın dedi moralim bozuldu.bu arada vurduğu iğne tüp bebek tedavisi için görüyor ama lafıda söylemeden durmuyor.yani artık başlanmış dönüşü yok dimi.bende biliyorum ilk 2 yıl zor olacak ama mecburum yani.ve benim oğlum inanılmaz zor bebek ben buna rağmen o zorluğu göze aldım sağlıklı olsunlar barsın ben yorilim
Âmin canım bol bol dua et ben 10 yıl bekledim oğlumu sen tez zamanda bulursun inş.eee okadar bekledikten sonrada insan ardarda yapmak istiyor Rabbim verirse hayırlısını versin cümlemize.ilk ben değilim ardarda doğum yapan yada düşünenİnş cnm Rabbim gönlüne göre versin... Ne yaşadığımızı bir biz biliriz, o yüzden fazla kulak asma söylenenlere... İnş benim de tedavilerim işe yarar
Canm iyimiym kötümüym bilmiyorum degerim iki gn sonra tam ikiye katlamamisti biraz knama oldu progestan basladi doktorum çarşambaya randvu verdi yatmami soyledi tvalt ve ymek disnda kalkmiyorm ;( idrar testinden kontrol etmeye calisiyorum koyulaşıyo ama insan korkmuyo degil yüregm agzimda resmen ;( senin icinde üzuldm canm ummadgin anda geliwerr belki bebisin bu ay biliyosun benm drumumu yumrtam buyumemisti onumzdeki ay tüp bbek icin randwu almistim oldu insallah sorun olmaz dewam eder gebelk ck korkuyorm
Cok sukurMerhaba arkadaslar az once dr da kesemi gordum Allaha bin şükür. Degerlerim ikiye katlamiyordu. Keseyi gorduk bundan sonra hcg kontrolune gerek yok dedi. En son cumartesi 1349 du degerim. Persembe tekrar kontrolum var. Sat 29 nisan 5+3 oluyorum bugun sanirim.
Çok şükür bin şükür her arkadasima nasip etsin rabbim Allah büyükCok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?