2017 Şubat Anneleri

günaydın kızlar az önce doktorla konuştum benim sat 30 nisan cuma keseyi görememiştik test yaptı 307 çıktı pazar tekrar test istedi 659 çıktı keseyi cuma günü alttan görebiliriz pazar günüde ultrasonla görebiliriz sana kalmış dedi çok stres yapıyorum umarım keseyi görürüz bende rahatlarım artık hepimiz görürüz inşallah kızlar :dua::anne::KK54:
 
günaydın kızlar mrlm canım doktor cuma günü alttan pazartesi ultrasonla kese görülür dedi umarım görürüz:dua:
canım acele etme neden alttan bakıyorsun bak tarıhlerımız aynı dr bana dedı bıraz bekle hcg 1500 sonrası kese gorunecek dedı
 
Canım ilk oğlumda tüp bebek 5. Denemede oldu ve 4 ameliyat oldum anlıyacagınuz cok zor oldu.dr fazla geçmeden tekrar yaparsan iyi olur dedi.bide ben 32 eşim 40 yaş üstü anlıyacagınuz yaşta geçiyor
Anladım cnm inş bu sefer fazla beklemezsiniz... Ben bu ay adet oldum doktor son bir kez daha klomen kullan sonra tüp bebek merkezine yönlendireyim seni dedi... Bende bu ay ara verecegim, dedim... Ben yaklaşık 20 aydan beri sebepsiz infertilite yaşıyorum... Sizin sıkıntınız neydi İstanbul damı yaşıyorsunuz... Nerde tüp bebek tedavisi oldunuz? Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
 
dr dedı cuma gel kese gorunur bnde ya cuma ya pazartesı gıdıcem bu arada oruc tutan var mı aranıza ben tuttum bugun o_O
 
İnşallah güzel haberlerle gelirsin orkiden :KK66:
Benimde ilk hamileliğim çok güzel geçti.
Ne bulantı ne aşerme... hiç birini yaşamadım.
Şuanda da 5+5 im. Şimdilik uyku dışında bir sıkıntım yok. Umarım böyle devam eder :)



Oğlum nisan 2012 doğumlu.
Bebeğimiz doğduğunda 5 yaşına yakın olacak inşallah.



Ben de çok istiyorum tutmayı ama doktorumun ve eşimin izni olmayınca tutamayacağım.
Tedbirini al takdir'i Allah'a bırak diyor eşim.
İnşallah doğum sonrası telafi etmeye çalılacağım.



Ben de tek çocuk ile kalmayı düşünüyordum.
Polikistik overli olduğum için 1 kaçamaktan bir şey olmaz diye düşündüm ve sonuç çift çizgi.
İlk çocuğum çok zor bir bebekti. Hala da çok ilgi isteyen bir çocuk.
O yüzden gözüm çok korkmuştu. Umarım ikinci daha rahat olur :)
İnşallah doktor tutmayın dıyorsa tabiki tutmayacaksınız seneye tutarsınız inş:KK66:
 
slm elinay19 hayırlı olsun. gecen hafta doktor ne dedi, kullanman içim ilaç verdi mi.ben hiç gitmedim, bir kaç gün daha gidemem. henüz saglık ocağında yaptırdığım kan sonucum bile çıkmadı. sadece idrarda çift çizgi gördüm.
Canım benım bu ucuncu gebeliğim ilk ikisi dusukle sonuclandı ondan dolayı doktorlar ne isterler az cok bılıyorum iki gunde bir kan verdim bende saglık ocagında elimde uc sonucla gittim doktora bana ben bir kac ay onceden folikasid alıyırdum zaten buna devam etmemi soyledi biraz kananam vardi progestan verdi ve bende pıhtılasma oldugu için gereklı ilaclarıda ayrıca verdi
 
günayydın herkese..hepimizin güzel bir hamilelik süreci olur ve yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.bu ikinci gebeliğim .bebeğimin doğacağı tahmini zaman şubat 2017,fakat ilk doğumum sezeryan olduğu için doktorum ocak ayı sonu gibi doğumun gerçekleşeceğini söyledi.yine de burdayım:) biz de sadece keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.kese etrafında bir kanama sözkonusu bende :KK43: progestan kullanıyorum.
 
günayydın herkese..hepimizin güzel bir hamilelik süreci olur ve yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.bu ikinci gebeliğim .bebeğimin doğacağı tahmini zaman şubat 2017,fakat ilk doğumum sezeryan olduğu için doktorum ocak ayı sonu gibi doğumun gerçekleşeceğini söyledi.yine de burdayım:) biz de sadece keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.kese etrafında bir kanama sözkonusu bende :KK43: progestan kullanıyorum.
Günaydın canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Keseyi kaçıncı haftada gördün acaba?
 
günaydın arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun :KK200: Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım inşallah, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım idrarda gördüm önce pozitifi sonra da kan da gördüm, bugün de kan testini tekrarladık şu an dört gözle sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım ve de stresliyim inşallah hayırlı sonuçlar alırım gebeliğim de hayırlısı ile güzel bir şekilde devam eder. Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine hepimizin yardımcısı olsun inşallah:KK60:
 
4+5 di sanırım keseyi gördüğümüzde ..5+2 de gittiğimde ise alltan muayene ile kalp atışına da bakabiliriz ama acelemiz yok dedi doktorum.
 
kızlar neler yiyorsunuz bebısler ıcın neler yemıyorsunuz bıraz faydalanalım bırbırımızden :dondurma:
kafeinli herşeyden uzak duruyorum çay, kahve, nescafe, sigara ve alkol zaten kullanmıyorum... her gün 2 bardak süt içiyorum, 1 tane yumurta yiyorum her sabah, protein ağırlıklı besleniyorum şu an süt, peynir,yoğurt, yumurta, bol taze meyve ve sebze. Şimdilik böyle devam ediyor bakalım :)
 
X