- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence Oğlakseninki ve Revna
Beni sormamissinn ama olsun:) ben yay burcuyum 1 aralık-1991 doğumluyum tc numaram:)
Kk'nin reklamlarinda gördümKızlar sizlere birsey sormak istiyorum... Adım adım dergisi diye bebekler için bir dergi var arkadaşım kızına alıyor aylık ve çok memnunum dedi. Aktiviteler fln varmış içinde. Ama baya pahalı geldi fiyati aylık 50 lira fln. 9 ayda başlıyor 48 e kadar devam ediyor. Bebeğiniz hangi ayda ise ona göre geliyor elinize.
Bu dergi ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Almayi düşünen var mı ?
Dün gece sürekli ağlayarak uyandı yine ve dibinden ayrılamadım kızımın meğer ishal olmuş çok üzüldüm sancısı var demek ki. Gece 1de yaptı bu dabah tekrar yaptı. Kızlar havuç verdim en son ama o da yapmaz herhalde ya. Sizce dr a gitmeli miyim yoksa bekleyeyim mi bilemedim. Mikrop kaynaklıysa diye korktum
Arkadaşım internet sitesinden almış adım adım in aylık geliyor mus. Onada başka biri tavsiye etmiş. Bende biraz daha araştırayim.Kk'nin reklamlarinda gördüm
Ben avm de d&r da dost kitabevinde ne bulursam inceliyorum onları da 9 ay itibariyle tek tek alıp kullanacağız..
Burçdaşız :)Bende yengeç
kocalardan soz etmissiniz ben de durur muyum...bu ara sehir cok sicak oldugu icin ben sik sik ailemin yanina memlwkete geliyorum esim rahat edemem diye gelmek istemiyor..neyse gecen haftalarda ben yine gittim geldim..sabah esimin telwfonuna bakayim dedim bi de ne goreyim..okuldaki baska bi ogretmen arkadasiyla mesajlasma ..tabi bir bayanla...kadin esimden bir yas buyuk ve gece vakti esime mesaj atiyor uyudun mu bise soracagim diye..neyse benim saf da uyumadim esim kizim yok vs diyor kadina..bu da ne yani ev bos mu demek istiyorsun diyor...bunu yazan degerler egitimi ogretmeni..sozumona ilahiyat mezunu...mesajin ilerleyen kisminda esime trip atiyo..bak bi daha yazmam kusersin fln diyor esim de yazmazsan yazma diyir ve kapaniyor konusma ..Allahiim bunlari okudum ama delirdim...esime bagirdim cagirdim ..ozurler diliyo yanlis anladin ben kotu niyetle yazmadim diyo..neyse sonra hanim kizimiza mesaj attim ..ben esiyim siz nasil boyle konusabiliyorsunuz diye..ben yanlis bise yaptigimi dusunmuyorum deyip gulmus haspamm...ayy gece gece yine dilim sismis...basinizi agrittim
Hemen hemen her cümlende merak ettiğim bir şey var dediğin içinNerden bildin MaHlass dicem....
Ama her yerde haykırıyom gerçi oğlak olduğumu
Hiç sevmem burcumu....
Başak kova ya da balık olmak isterdim
Hemen hemen her cümlende merak ettiğim bir şey var dediğin için
Çünkü merak oğlak lafıdır..
Inan görmedim her yere yazdığını
Ilgi alanimiz neyse merakımız da o yöndedir..Hadi yaa
Ay hiş farketmedim
Ozaman dışardan çok meraklı bi tipe bebziyom demekki
Oysaki meraksızlığımdan çok çeken oldu şimdiye kadar.
Yani çoğu yakın arkadaşım bu yanımı eleştirir.
Niye muhabbet esnasında soran taraf hep kendileri oluyomuş, ben sadece belli yerlere odaklanıyomuşmuşum vs vs.
Bundan sonra böyle diyenlerin gözüne sokcam bu sayfayı
Gerçi burda konular genelde çocuklar ve aile hayatı üzerine olduğu için belki de oyüzden.
Yani çok eksik hissediyorum biçok konuda kendimi
Revna bende bir ara çok araştirirdim burçlari,
İnsanlar burçlari gibi düşünür yükselenleriyle hareket ederler yoksa birbirine benzeyen karakterlerde olurdu herkes oysaki hepimiz farklıyız demişti bir ara astrolog ki bencede mantıklı.
Bende Yengeç gerçi merak etmemişsin ama bak bu emoji bile beni anlatiyor alıngan :)) ay hiç sevmiyorum burcumu