✿.。.:* *.:。✿ 2017 SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN yapacaklar gelsin kaynatalım ✿.。.:* *.:。✿

çok teşekkürler canım bilgi için muhtemelen bizde çok kalabalık olacagız o gün ama dediğin gibi tatlı heyecanlar bunlar bir an önce olsunda ..

sonunda verdim gelinliğimi düğüne 60 gün kala güya 6 ay önceden alacaktımmmm tövbeeee ne zormuş seçmek ya. evi de tutmk üzereyiz şimdi mobilya seçme zamnı. her aşaması ayrı bir zorlukmuş uzun vadeli düşünüp almak gerekiyor. Allah'ım kararlarımızı boşa çıkarmasın ve yardımcımız olsun.

gözün aydın canım Allah mutluluğunuuzu daim etsinn

Benimde kinam 9 eylul de dugunumde 10 eylulde ben gelinligimi begendim diktiriyorum bakalim nasil olacak kina elbisemi de diktiriyorum insallah icime siner :)) ben simdiden mobiyla arastiriyorum ben beyaz esyalarimi boschtan istiyorum (Alman boschu) insallah her sey istedigimiz gibi olur kizlar

Selam kızlar benimde nişanım 30.nisan.2017 de olacak Allah nasip ederse. Benimkine pek nişan denilemez , daha ziyade bi nişan yemeği organize edilecek.. Ailevi nedenlerden dolayı büyük nişan yapmaktan vazgeçtik.. hevesim kırılmasın diye nişan yemeği adında yüzüklerimiz takılacak.. Düğünümüzü de 2018 nisan/mayıs arası yapacağız inşallah.. tam tarih henüz yok düğün salonu arıyoruz

Merhaba kizlar ben de Allah nasip ederse hayirlisiyla nisanin ilk haftasi evleniyorum.
Degisik bir ruh halindeyim

Biz de bu sene eylül sonu gibi düşünüyoruz düğünü ama daha isteme bile olmadı. Ben erteleyip duruyorum. Kpss, ales, yds sınavından sonra gelin diye

Sevgilimle kendi aramızda yüzük taktık. Askerden gelecek az kaldı. Ama o biraz sorumsuz.

yardımlarınız için teşekkür ederim ama gerek kalmadı. nişan hazırlıkları yaparken sebep yokken bitti

hayır gayet hazırlık içerisindeydik geçen hafta birden bire evliliğin bana göre olmadığını düşünüyorum dedi, bitti anlamadım. ikizler burcu sürekli bu durumu yaşıyoruz ama evliliği istemeyen bir insan işi bu zamana kadar getirmezdi. birden bire ne oldu anlamadım.

Hakkında hayırlısı üzülme evlenip boşanmaktan çok çok daha iyi boyle bitmesi
Ve barısacaksan bile sen arama o anlasın değerini

Kimse var mı burada :) nişan evde mi dışarda mı olmalı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…