2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Maasallah canim evet hep duyariz okuruz bu hikayeyi.. insallah ben de seninle ayni hikayeyi paylasirim Allah büyük.. gozunaydin canim.
Amin canim ins onca strese girmeden seninde olur tabi artik belli olmuyo deger yukselmio kese gozukmuyo dusuk olabilio rabbim nasil eylerse guzel eyler hakkimizda hayirlisi olsun ins sizlerede cok dua eiyorum sizde bana edin olur mu

Guzel ve hayirli haberlerini bekliyor olacagim...Olumlu düşün,bi isim tak öyle sev nazlat :)Duani eksik etme,Allah büyük bizim sınavimizda bebeklerimizmis demek ki...
Evet yasadiklarimiz hep bir sinav. Tedavimin baslamasina 10 gun var canim iyi haberi verecegim insallah hepinize inaniyorum.

Amin canim ins onca strese girmeden seninde olur tabi artik belli olmuyo deger yukselmio kese gozukmuyo dusuk olabilio rabbim nasil eylerse guzel eyler hakkimizda hayirlisi olsun ins sizlerede cok dua eiyorum sizde bana edin olur mu
Allah sonuna kadar hayirlisini versin canim...Saglikla kavus bebegine...

Dualarim hepimiz icin canim. Ben daha once dogal gebeliklerle 4 kayip yasadim. Tup bebek saglikli bi bebege vesilem olur insallah. Iyi olacak insallah inaniyorum.

Herkese merhabalar ben 24 yaşındayım 7. Seneye girdim evliligimde 1 defa düşük yaptım aşılama da yaptım tuttu ama ilerlemedi aşılama dan sonra adet oldum adetten 9 gün sonra beta hcgm 100 çıkmıştı ama gebelik olarak sayılmadı zaten değerler düştü ve kanamam oldu..velhasıl biraz uzun olacak şimdiden özür.. 6 seneden sonra adanaya doktor erhan şimşeğin yanına aşılama yapmak için tee istanbullardan geldim ilk görüşme mutsuzdu kendisi bana 5 seneden sonra aşılama tutmaz dedi bende yapmakta ısrar ettim oda gönülsüz kabul etti defalarca tüp bebek önerdi... son derece mutsuz olarak eşimi aradım oda bana tamam doktor tüp bebek diyorsa tüp bebek olsun dedi ben çok sevindim kabul etmez diye düşünüyordum çünkü... doktoruma söyledim iyi güzel dedi kan tahlilleri alındı kimlik yaşımdan dolayı raporsuz tüp bebek başlanmasına karar verildi...kan verdim ertesi gün hemşirem aradı bana iki tane ilaç verdi 21 gün sonra tekrar gel dedi..ilaçlarımı kullandım bitti adet oldum adetin ikinci günü gittim muayene oldum 150 150 doz iki tane göbekten iğne verdi... 5 gün sonra çağırdı ignelerimi düzenli olarak her akşam vuruldum....beş gün sonra gittim yeni tepki vermişler falan dedi 3 gün sonra çağırdı iğnelerin dozu aynı yine vuruldum gittiğimde evet büyümüşler ama yeterli değil dedi kan aldı değerlerim yüksek çıkmıştı çünkü ben polikistik overdim çok fazla yumurtam vardı ilaç dozunu düşürdü iki gün sonraya randevu verdi yumurtalar çok güzel büyüyordu ama çok fazla yumurtam olduğundan dolayı değerlerim daha fazla yükselmişti bir gün sonra gel dedi gittim... evet yeter dedi yumurtalar hem çok hemde büyüklük olarak yeterli dedi... değerlerim 6000 falandı yumurta toplamaya gün verdi...43 tane yumurta toplandı başlangıç olarak 22 tane dollendi ertesi gün 21 e düştü doktorum transferi bir ay ertelediği için 3 gün embriyolarımın 5 tanesini bir kap olarak dondurdular diğer 16 tanesini 5.güne kadar götürüp en iyilerini donduracaz...beşinci güne en iyi 10 tane embriyoyu 2 kap halinde dondurdu...adet olunca gel dedi ben 13 gün erken adet gördüm.. ikinci günü gittim estrofem verdi sabah akşam olacak kullan dedi bir hafta sonraya çağırdı gittim...evet iyi dedi 5 gün sonra tekrar gel dedi gittim transfere için gün verdi bende evimi çok özlemiştim ve transfere daha 5 gün vardı doktoruma 4 günlüğüne istanbula gidebilirmiyim dedi evet gidebilirsin sorun yok dedi ben İstanbul'a geldikten sonra çok fena kar yağdı bu sebepten iptal oldu uçağım ve ben transfer olamadım transferim bu saliydi yani 10.01.2017 idi gelemedim transfer iptal oldu ama ben her ihtimale karşı cuma günü adanaya tekrar geldim ve Allahtan erken geldim çünkü ben yine 12 gün erken adet gördüm... hastahaneyi aradım pazartesi gününe yani dün randevu verdim dün gittim hastahaneye iyiki iptal oldu üzülme hem psikolojik olarak daha iyi olursun ruhen dinlenmiş olursun hemde rahim dinlenmiş oldu ben senden çok umutluyum bebeklerinde rahminde çok şükür çok iyi dedi... tekrar estrofem verdi iki gündür içiyorum doktorum bu Ocak ayının 30 veya 31 inde transfer yaparım inşallah dedi şimdi sabırla bekliyorum çoook uzun oldu gerçekten çok özür dilerim benim hikayemde bu Rabbim isteyen herkese de banada nasip etsin inşallah

Ne güzel sürpriz olmuş hayırlı olsun çok sevindim senin adına, ne kadar mutlu bir haber :)

Ben de hep transferden sonra yatilmali diye okuyordum demek çok çokta onemli degilmis yeterki rabbim ol desin. Eger imkanin varsa bikac gun izin alsan dinlenmis olursun iyi olur.
canım yatmak iyi değil. kan dolaşımı duruyormuş. ben tranfer oldum wc gittim ve hiç yatırmadan hastaneden çıkardılar. doktorum yatmanın doğru olmadığını söyledi. o yüzden yatma derim.

Tutan arkadaşlar ananas ve kabak çekirdeği yediniz mi merak ettim?
canım internetten araştır ananas düşüğe sebep oluyor.

kendi düşmedi kalbi durdu
benimde kalbi durdu. doktorun bir sebep söyledimi. ben genetik testlerivs yaptırdım ama hepsi temiz çıktı. sebep yok dediler

• Ananas da bulunan protein sindiren enzimlerin karışımı olan bromelain çok alınırsa deri döküntüsü , kusma, ishal ve aşırı adet kanamasına neden olabilir . Adet dönemlerinde tüketmek ananasın zararlarıkonusunda kadınların dikkat etmeleri gereken bir durumdur.
  • Enzimin yüksek dozlarda alınmasıyla da potansiyel gebelerde düşüklere yol açan rahim kasılmalarına sebep olabilir. ü Ananas da bulunan Bromelanin bazı ilaç tedavilerinde ilaçlar ile etkileşime girebilir.
    • Gebelik sırasında ananas yemek bir düşüğe veya erken doğuma neden olabilir. Bunun nedeni daha öncede bahsettiğimiz bromelain içeriğinden kaynaklanmaktadır. Bromelain proteinleri yıkar ve serviks zayıflığına neden olarak hamile kişide düşüklere neden olabilir. Aynı zamanda aşırı kanamalara da neden olabilmektedir.
    • Bazı doktorlar doğum sürecini hızlandırmak için ananas suyu önerebilmektedir. Bu durumdan, henüz erken gebelikte sizin için ne risk taşıdığını anlayabilirsiniz.
    • Hamileliğin erken döneminde ananasın zararlarından birisi de ishale neden olması ve vücudun su kaybı yaşaması sonucu bebeğinizin zarar görmesidir.
    • Gestasyonel diyabet sorunu bulunan bayanlar için, ananas hamilelik döneminde zararlıdır.
Yenidunya3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…