- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.961
Yeterki gelsinler canim cok gözledik yollarini rabbim devamini nasip etsin canimGelsinde bulandirsin teyzesi :) Nasil bekliyoruz onu,Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.Saglikli ve hayirlisi ile...
Amin canim ins onca strese girmeden seninde olur tabi artik belli olmuyo deger yukselmio kese gozukmuyo dusuk olabilio rabbim nasil eylerse guzel eyler hakkimizda hayirlisi olsun ins sizlerede cok dua eiyorum sizde bana edin olur muMaasallah canim evet hep duyariz okuruz bu hikayeyi.. insallah ben de seninle ayni hikayeyi paylasirim Allah büyük.. gozunaydin canim.
Evet yasadiklarimiz hep bir sinav. Tedavimin baslamasina 10 gun var canim iyi haberi verecegim insallah hepinize inaniyorum.Guzel ve hayirli haberlerini bekliyor olacagim...Olumlu düşün,bi isim tak öyle sev nazlat :)Duani eksik etme,Allah büyük bizim sınavimizda bebeklerimizmis demek ki...
Allah sonuna kadar hayirlisini versin canim...Saglikla kavus bebegine...Amin canim ins onca strese girmeden seninde olur tabi artik belli olmuyo deger yukselmio kese gozukmuyo dusuk olabilio rabbim nasil eylerse guzel eyler hakkimizda hayirlisi olsun ins sizlerede cok dua eiyorum sizde bana edin olur mu
Dualarim hepimiz icin canim. Ben daha once dogal gebeliklerle 4 kayip yasadim. Tup bebek saglikli bi bebege vesilem olur insallah. Iyi olacak insallah inaniyorum.Amin canim ins onca strese girmeden seninde olur tabi artik belli olmuyo deger yukselmio kese gozukmuyo dusuk olabilio rabbim nasil eylerse guzel eyler hakkimizda hayirlisi olsun ins sizlerede cok dua eiyorum sizde bana edin olur mu
kendi düşmedi kalbi durduinşallah canım. senin düştümü öldümü. geçmiş olsun
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahKızlar benimde haber geldi, yarın inşAllah transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. Duanızı bekliyorum
Ne güzel sürpriz olmuş hayırlı olsun çok sevindim senin adına, ne kadar mutlu bir haber :)Canim merhaba nasilsin dun senle konusmustuk ya stres falan bu sabah uyandim hala adette tık yok hastaneye gittim beta verdim sonuc 126 rabbim o kadar buyukki sok icerisindeyim ben iki gune tup bebek merkezindeyim derken suan hamile gozukuyorum umarim Allahim tamamina erdirir persembe gunu olmadan bi tarafim buruk hala inanamiyorum
Amin canim sende ins kucagina alirsinAllah sonuna kadar hayirlisini versin canim...Saglikla kavus bebegine...
Tesekkurler bebegim darisi isteyen herkesin basina olsun ins persembe dahada iyi haber alirimNe güzel sürpriz olmuş hayırlı olsun çok sevindim senin adına, ne kadar mutlu bir haber :)
canım yatmak iyi değil. kan dolaşımı duruyormuş. ben tranfer oldum wc gittim ve hiç yatırmadan hastaneden çıkardılar. doktorum yatmanın doğru olmadığını söyledi. o yüzden yatma derim.Ben de hep transferden sonra yatilmali diye okuyordum demek çok çokta onemli degilmis yeterki rabbim ol desin. Eger imkanin varsa bikac gun izin alsan dinlenmis olursun iyi olur.
canım internetten araştır ananas düşüğe sebep oluyor.Tutan arkadaşlar ananas ve kabak çekirdeği yediniz mi merak ettim?
benimde kalbi durdu. doktorun bir sebep söyledimi. ben genetik testlerivs yaptırdım ama hepsi temiz çıktı. sebep yok dedilerkendi düşmedi kalbi durdu
Cok sevindim canim,hayirli haberlerini al insallah saglikla gelsin bebeginnnKızlar bugün 10. Gunum test sonucum 204 şükürler olsun Rabbime
Amin canım insallahCok sevindim canim,hayirli haberlerini al insallah saglikla gelsin bebeginnn
Hayirli olsun canim gozunaydin saglikla kucagina al insallahKızlar bugün 10. Gunum test sonucum 204 şükürler olsun Rabbime
canım yatmak iyi değil. kan dolaşımı duruyormuş. ben tranfer oldum wc gittim ve hiç yatırmadan hastaneden çıkardılar. doktorum yatmanın doğru olmadığını söyledi. o yüzden yatma derim.
Sagol canim soylediklerin aklimda bulunsun. Tup bebek konusunda bilgim henuz forumlardan okudugun kadar. Cuma gunu randevumda dr. gorusmesiyle tedavim biraz sekillenir diye dusunuyorum.
Amin canım allah razı olsunHayirli olsun canim gozunaydin saglikla kucagina al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?