• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar yarın benim transferin 10.günü. 3.gün embriyosu yerleştirildi. Raporu uzatmak için hastaneye gideceğim. Doktor 12.gün kan testi dedi ama hazır yarın hastaneye gitmişken test yaptırsam mı bilemedim ya çok kararsızım...:KK17: hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum iki gün daha sabretsem mi bilemedim bana bi akıl verin nolur :KK64:
Canım yaptır mutlaka bi değer çıkar pozitifse ben 10. Günümde yaptırayım mi diye doktoru aradım sordum bana dediği pozitif ise 6. Günde bile çıkar ama.bizim.için önemli olan değer 12. Gün biz onu baz alırız dedi

Hepinize maşallah.. Allah pozitifi gorenlerin devamını da getirsin insallah.. sanırım ilk negatif alan ben olacağım topikte.. bir insanda zerre umut kalmaz mi ya..
Aslinda kendimden cok umutluydum ama yumurtalarin catlayip elde bisey kalmamasi.. acaba diyorum hayırlı mi degildi de böyle oldu... doktora suan cok kızıyorum.. bu isin uzmani olan ben miyim o mu? Daha 2.gun embriyosu bile degiller hic boylesini duymamistim dedigimde ukalaca, istersen 5.gune gotureyim nolacak yumurtama bisey olmaz diyosan guveniyorsan sana kalmis.. gibi bir ifade kullanmasi.. yahu ben mi karar vericem buna? 2 veya 3.gun olmasini sana birakiyoruz 2 embriyoya bisey olursa biz karismayiz gibi bi mantik nedir?
Para verip boyle bir tavirla karsi karsiya kalip gecistirilmek.. hem de son denemede.. bir insan bu kadar sanssiz olabilir sanirim.. sonucu ogrenmek icin test yaptırmak bile istemiyorum.. negatiften sonra aglamak ta istemiyorum.. kendimi artik eksikmis gibi gormek te istemiyorum.. Allah baska dert vermesin yeter bundan sonra..
Eksin değilsin !!! Migren olana beyinsiz diyebilirmiyiz??? Hepimizin psikolojisi ağır bir de anlayışsız doktor aile baskısıtoplum baskısı cevre baskısı bu işi daha da güçleştiriyor, benim de en gücüme giden en yakın arkadaslarım hamile oldugunu brnden gizliyor,baby shower ya da bebek dogum günlerine hıc cagırılmıyor sosyal medya da ögreniyorum bu kadar samimiyetsiz insanları gördükçe sinir oluyorum bu kanser oluo baskasının da kanser olmasını dikemek gıbı ınsanlar bızım onları kıskanacagımızı nasıl düşünürler snlam veremiyorum, o yüzden güçlü olmalısın doktoru boşver doktor bir vesile Rabbim ol desin yeterki dua et bol bol en güzel terapi emin ol !!inşallah pozitif alırsın ve bebişlerimiz sağlıkla alıruz kycagımıza hayırlısı Allahtsm!

kızlar hâlâ bnde hiç bir belirti yok yani ilk üç gün bi kasik ağrısı fln vardı onlarda kalmadı..galiba bu kez olmicak umutlu olmaya calissamda içim huzursuz..geçen sene tüp bebek tedavimde hiç kalkmadan yatmistim bu kez mecburen kalkiyorum hep bi ağrılarim vardi..Bu kez çok rahatım HC bi ağrı belirti yok..
canım zaten doktorlar yatmayı önermeyor. kan dolaşımı duruyormuş buda rahime iyi gelmiyormuş. benim doktorum denize bile girebilirsin dedi. transfer sonrası wc gittim ve hemen çıkardılar yatırmadılar bile. ben sadece transfer olduğum gün evde dinlendim yatmadım ama tv izledim örgü ördüm. diğer günler hep gezdim sadece ağır iş yapmadım. tüp bebek demelerimde bu şekilde hamile kaldım.
belirtiye gelince bende hiç belirti olmadı. o yüzden canını sıkma inş. hamilesindir. belirti olacak diye bir şart yok

Canim insallah pozitifi gorursun. Hastaneye gitmisken kan ver bence. Insallah hamileysen iki gün önceden yasa bu mutlulugu.. Tabi icin nasil rahat edecekse oyle yap canim senin hissettiklerin onemli.

Peki rapor neden uzatiliyo kac gunde süresi doluyo?
Canım çalıştığım yerden izinli olmak için rapor alıyorum. Tüp bebek tedavisindeki raporla alakası yok yani. Şimdi hastanedeyim eczaneden gebelik testi aldım idrarda çıkmadı ya tek çizgi var. Ama çok aşırı silik sanki diğer çizgi belli belirsiz yokla var arası... yok da ben mi görmeye çalışıyorum bilemedim ya... Kan testi yapmıycam vazgeçtim 2 gün daha sabredeceğim...

Kızlar yarın benim transferin 10.günü. 3.gün embriyosu yerleştirildi. Raporu uzatmak için hastaneye gideceğim. Doktor 12.gün kan testi dedi ama hazır yarın hastaneye gitmişken test yaptırsam mı bilemedim ya çok kararsızım...:KK17: hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum iki gün daha sabretsem mi bilemedim bana bi akıl verin nolur :KK64:
Günaydın bence bekle birkaç gün daha

Yenidunya3 Yenidunya3 cnm beni eklemissin listeye daha once iki kez bilgilerimi yazmistm gozden kacmis herhlde
Canım seni gördümde bilgilerin eksikti eklemedim. Yaş, merkez, tedavi başlama tarihi yaz ekleyeyim
Yenidunya3 Yenidunya3 canım listede beni de günceller misin :anneadayı::KK200: yarın tekrar test istedi doktorum inşallah sonucum güzel artar ve herşey yolunda olur :dua: hepiniz için dua ediyorum Rabbim tez zamanda doldursun göbüşleri :nazar::nazar:
Canım güncellemiştim gece, tekrar bakarım

Hepinize maşallah.. Allah pozitifi gorenlerin devamını da getirsin insallah.. sanırım ilk negatif alan ben olacağım topikte.. bir insanda zerre umut kalmaz mi ya..
Aslinda kendimden cok umutluydum ama yumurtalarin catlayip elde bisey kalmamasi.. acaba diyorum hayırlı mi degildi de böyle oldu... doktora suan cok kızıyorum.. bu isin uzmani olan ben miyim o mu? Daha 2.gun embriyosu bile degiller hic boylesini duymamistim dedigimde ukalaca, istersen 5.gune gotureyim nolacak yumurtama bisey olmaz diyosan guveniyorsan sana kalmis.. gibi bir ifade kullanmasi.. yahu ben mi karar vericem buna? 2 veya 3.gun olmasini sana birakiyoruz 2 embriyoya bisey olursa biz karismayiz gibi bi mantik nedir?
Para verip boyle bir tavirla karsi karsiya kalip gecistirilmek.. hem de son denemede.. bir insan bu kadar sanssiz olabilir sanirim.. sonucu ogrenmek icin test yaptırmak bile istemiyorum.. negatiften sonra aglamak ta istemiyorum.. kendimi artik eksikmis gibi gormek te istemiyorum.. Allah baska dert vermesin yeter bundan sonra..
Umudunu yitirme allah ol dedikten sonra önemi yok bunların test günün ne zaman.. kendini eksik görme hepimizin yaşama gelme amacımız var sınavımız var bizim sınavımız da bu

Canım seni gördümde bilgilerin eksikti eklemedim. Yaş, merkez, tedavi başlama tarihi yaz ekleyeyim

Canım güncellemiştim gece, tekrar bakarım
yaş:29 merkez: bahcecı fulya tedavi başlama tarihi :17 ekim 2016 (iğnelere başlama) dondurulmus transferı olacak bnmkı. onada 31 aralıktaki adetimle başladım. hangısı gerekıyor bilmem

Canım belirti arama gerçekten burda hep okuyorum belirtileri ama.bende tek olan kasık batmasiydi o da 6. Günden sonra kendini çok belli etmeye çalıştı yoksa ne göğüs şişmesi ne acıması ne bulantı ne uyku bunlar hep sonradan çıkan söylermiş tabi kişiye göre değişiyor ama moralini bu sebeplerden dolayı bozma yani Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberini alırız inşallah seninde
inşallah hayırlı haber alırız tabi ama zaten bu kasikta ağrıya çok takılıyorum yani HC bir şey hissetmiyorum :(

canım zaten doktorlar yatmayı önermeyor. kan dolaşımı duruyormuş buda rahime iyi gelmiyormuş. benim doktorum denize bile girebilirsin dedi. transfer sonrası wc gittim ve hemen çıkardılar yatırmadılar bile. ben sadece transfer olduğum gün evde dinlendim yatmadım ama tv izledim örgü ördüm. diğer günler hep gezdim sadece ağır iş yapmadım. tüp bebek demelerimde bu şekilde hamile kaldım.
belirtiye gelince bende hiç belirti olmadı. o yüzden canını sıkma inş. hamilesindir. belirti olacak diye bir şart yok
canım çok saol insanın böyle cümlelere o kadar ihtiyacı oluyorki yani zaten bir duygu yüklemesi varki sorma herseye gözyaşı dökülürmü ilk hamileligimde o kadar belirti vardı ki bundada aynı olacakmış gibi bekliyorum günden gunede birsey hissetmeyince hemen negatif düşünmeye başlıyorum

canım çok saol insanın böyle cümlelere o kadar ihtiyacı oluyorki yani zaten bir duygu yüklemesi varki sorma herseye gözyaşı dökülürmü ilk hamileligimde o kadar belirti vardı ki bundada aynı olacakmış gibi bekliyorum günden gunede birsey hissetmeyince hemen negatif düşünmeye başlıyorum
Canim belirti arama.Daha önce iki kez doğal yolla hamile kaldım,her ikisinide günüm geçtikten sonra ögrendim.Simdi tup bebek tedavisiyle 7. Gunumdeyim ama hicbir belirtim yok ama degerim pozitif.Lutfen stres yapma kendini dinleme,bol bol dua et canim

Sağolun kızlar ya doktora raporu imzalatırken sordum 10.gün test yaptırmaya değer mi diye o da değerin düşük çıkar ama yine de yaptır bi bakalım az çok bir fikir ediniriz dedi. Ben de kan verdim valla tam vazgeçmiştim... hayırlısı olsun inşallah...

Sağolun kızlar ya doktora raporu imzalatırken sordum 10.gün test yaptırmaya değer mi diye o da değerin düşük çıkar ama yine de yaptır bi bakalım az çok bir fikir ediniriz dedi. Ben de kan verdim valla tam vazgeçmiştim... hayırlısı olsun inşallah...
hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Hayirli olsun canim...Ben 5. Gun yaptirdim dayanamadim bide bugun 7.gun yaptirdim.Beklemek cok zor Allah hayirlisini versin

Kızlar günaydın ben bişey sormak istiyorum sizlere. OPU sonrası ne zman haber verildi size? Ben dün oldum saat 9 buçuk gibi bugün ararız dediler meraktan ölücem ya, sorun mu var acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi acaba ben mi arasam onları?

Back