- 10 Ocak 2017
- 130
- 213
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #1.981
çok sevindim cnm allah kucağına alıp kokusunu içine cekmeyide nasip etsinKızlar bugün 10. Gunum test sonucum 204 şükürler olsun Rabbime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim cnm allah kucağına alıp kokusunu içine cekmeyide nasip etsinKızlar bugün 10. Gunum test sonucum 204 şükürler olsun Rabbime
Gözlerin aydın canım topiğimize kocaman büyük maşşallah inşallah topiğimiz hep böyle devam etsinTransfer sonrası 5. gün bhcg 24,20
Perşembe 7. gün tekrar kan vericem. Dr cumartesi 9. gün istedi aslında. Dualarınızda beni unutmayın,rüya bitmesin
Çok çok gözlerin Aydın rabbim kucağına almayıda nasip etsin Ay valla geriden okuya okuya gelip böyle güzel haberleri görünce çok çok mutlu oluyorumKızlar bugün 10. Gunum test sonucum 204 şükürler olsun Rabbime
Amin tatlım allah buradaki tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin hakkımızda hayırlısını versinçok sevindim cnm allah kucağına alıp kokusunu içine cekmeyide nasip etsin
Çok sağol canım. Benim bende çok mutluyum Rabbim devamı da getirsin inşallahÇok çok gözlerin Aydın rabbim kucağına almayıda nasip etsin Ay valla geriden okuya okuya gelip böyle güzel haberleri görünce çok çok mutlu oluyorum
Muhtemelen az bir deger cikar cnm 3. Gun embriyosunda snra dusuk cikti yukselecekmi stresi yasayablrsn. Sabrederim dersen bekle ama bAna az da olsa bi deger ciksin poztfi goreyim diyorsan yaptr. Cok heyecanli gercektn. Yaptirirsanda hbr ver cnmKızlar yarın benim transferin 10.günü. 3.gün embriyosu yerleştirildi. Raporu uzatmak için hastaneye gideceğim. Doktor 12.gün kan testi dedi ama hazır yarın hastaneye gitmişken test yaptırsam mı bilemedim ya çok kararsızım... hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum iki gün daha sabretsem mi bilemedim bana bi akıl verin nolur
Canım benim sağolasın. Yarın yazarım sizeMuhtemelen az bir deger cikar cnm 3. Gun embriyosunda snra dusuk cikti yukselecekmi stresi yasayablrsn. Sabrederim dersen bekle ama bAna az da olsa bi deger ciksin poztfi goreyim diyorsan yaptr. Cok heyecanli gercektn. Yaptirirsanda hbr ver cnm
Kızlar benimde haber geldi, yarın inşAllah transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. Duanızı bekliyorum
Canım sen niye üzüyorsun kendini böyle, herşeyin elbet bir sebebi vardır. Hayırlısı ile bir test günün gelsin. Belkide mucizen seninledir. Güzel haberini bekliyor olacağız.Hepinize maşallah.. Allah pozitifi gorenlerin devamını da getirsin insallah.. sanırım ilk negatif alan ben olacağım topikte.. bir insanda zerre umut kalmaz mi ya..
Aslinda kendimden cok umutluydum ama yumurtalarin catlayip elde bisey kalmamasi.. acaba diyorum hayırlı mi degildi de böyle oldu... doktora suan cok kızıyorum.. bu isin uzmani olan ben miyim o mu? Daha 2.gun embriyosu bile degiller hic boylesini duymamistim dedigimde ukalaca, istersen 5.gune gotureyim nolacak yumurtama bisey olmaz diyosan guveniyorsan sana kalmis.. gibi bir ifade kullanmasi.. yahu ben mi karar vericem buna? 2 veya 3.gun olmasini sana birakiyoruz 2 embriyoya bisey olursa biz karismayiz gibi bi mantik nedir?
Para verip boyle bir tavirla karsi karsiya kalip gecistirilmek.. hem de son denemede.. bir insan bu kadar sanssiz olabilir sanirim.. sonucu ogrenmek icin test yaptırmak bile istemiyorum.. negatiften sonra aglamak ta istemiyorum.. kendimi artik eksikmis gibi gormek te istemiyorum.. Allah baska dert vermesin yeter bundan sonra..
Ben tedaviye 9 gun sonraki adetimle birlikte baslayacagim. Ancak dr.um adetten 1 hafta once kontrole gel dedi o yuzden cuma gidicem.şuan hangi aşamadasın
Canim insallah pozitifi gorursun. Hastaneye gitmisken kan ver bence. Insallah hamileysen iki gün önceden yasa bu mutlulugu.. Tabi icin nasil rahat edecekse oyle yap canim senin hissettiklerin onemli.Kızlar yarın benim transferin 10.günü. 3.gün embriyosu yerleştirildi. Raporu uzatmak için hastaneye gideceğim. Doktor 12.gün kan testi dedi ama hazır yarın hastaneye gitmişken test yaptırsam mı bilemedim ya çok kararsızım... hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum iki gün daha sabretsem mi bilemedim bana bi akıl verin nolur
Canım belirti arama gerçekten burda hep okuyorum belirtileri ama.bende tek olan kasık batmasiydi o da 6. Günden sonra kendini çok belli etmeye çalıştı yoksa ne göğüs şişmesi ne acıması ne bulantı ne uyku bunlar hep sonradan çıkan söylermiş tabi kişiye göre değişiyor ama moralini bu sebeplerden dolayı bozma yani Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberini alırız inşallah senindekızlar hâlâ bnde hiç bir belirti yok yani ilk üç gün bi kasik ağrısı fln vardı onlarda kalmadı..galiba bu kez olmicak umutlu olmaya calissamda içim huzursuz..geçen sene tüp bebek tedavimde hiç kalkmadan yatmistim bu kez mecburen kalkiyorum hep bi ağrılarim vardi..Bu kez çok rahatım HC bi ağrı belirti yok..