• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Transfer sonrası 5. gün bhcg 24,20:dua::dua::dua:
Perşembe 7. gün tekrar kan vericem. Dr cumartesi 9. gün istedi aslında. Dualarınızda beni unutmayın,rüya bitmesin
Gözlerin aydın canım topiğimize kocaman büyük maşşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah topiğimiz hep böyle devam etsin :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kızlar yarın benim transferin 10.günü. 3.gün embriyosu yerleştirildi. Raporu uzatmak için hastaneye gideceğim. Doktor 12.gün kan testi dedi ama hazır yarın hastaneye gitmişken test yaptırsam mı bilemedim ya çok kararsızım...:KK17: hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum iki gün daha sabretsem mi bilemedim bana bi akıl verin nolur :KK64:

Kızlar yarın benim transferin 10.günü. 3.gün embriyosu yerleştirildi. Raporu uzatmak için hastaneye gideceğim. Doktor 12.gün kan testi dedi ama hazır yarın hastaneye gitmişken test yaptırsam mı bilemedim ya çok kararsızım...:KK17: hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum iki gün daha sabretsem mi bilemedim bana bi akıl verin nolur :KK64:
Muhtemelen az bir deger cikar cnm 3. Gun embriyosunda snra dusuk cikti yukselecekmi stresi yasayablrsn. Sabrederim dersen bekle ama bAna az da olsa bi deger ciksin poztfi goreyim diyorsan yaptr. Cok heyecanli gercektn. Yaptirirsanda hbr ver cnm

Muhtemelen az bir deger cikar cnm 3. Gun embriyosunda snra dusuk cikti yukselecekmi stresi yasayablrsn. Sabrederim dersen bekle ama bAna az da olsa bi deger ciksin poztfi goreyim diyorsan yaptr. Cok heyecanli gercektn. Yaptirirsanda hbr ver cnm
Canım benim sağolasın. Yarın yazarım size :KK200:

Hepinize maşallah.. Allah pozitifi gorenlerin devamını da getirsin insallah.. sanırım ilk negatif alan ben olacağım topikte.. bir insanda zerre umut kalmaz mi ya..
Aslinda kendimden cok umutluydum ama yumurtalarin catlayip elde bisey kalmamasi.. acaba diyorum hayırlı mi degildi de böyle oldu... doktora suan cok kızıyorum.. bu isin uzmani olan ben miyim o mu? Daha 2.gun embriyosu bile degiller hic boylesini duymamistim dedigimde ukalaca, istersen 5.gune gotureyim nolacak yumurtama bisey olmaz diyosan guveniyorsan sana kalmis.. gibi bir ifade kullanmasi.. yahu ben mi karar vericem buna? 2 veya 3.gun olmasini sana birakiyoruz 2 embriyoya bisey olursa biz karismayiz gibi bi mantik nedir?
Para verip boyle bir tavirla karsi karsiya kalip gecistirilmek.. hem de son denemede.. bir insan bu kadar sanssiz olabilir sanirim.. sonucu ogrenmek icin test yaptırmak bile istemiyorum.. negatiften sonra aglamak ta istemiyorum.. kendimi artik eksikmis gibi gormek te istemiyorum.. Allah baska dert vermesin yeter bundan sonra..

Canim benim durumumu okudun mu bilmiorum ama benim basima boyle bisey geldiyse seninkide olur insallah ben hep okumustum seninkini umutluyum senden iyi dusun nolur hic gebeligim olusmazken dollenme bende olduysa seninki iki gunluk dollenmeylede olur sen pozitif olda icindeki minikte pozitif olsun bence guzel haberler alacaksin.doktorun uslubunda haklisin hic hos degil ama zaman zaman hayatta boyle insanlar hep karsimiza cikio elimizden gelmezki bisey bu senin sanssizliginla alakasi yok rabbim belki o doktora inat sana vericek bebegini oyle guc ver kendine

Hepinize maşallah.. Allah pozitifi gorenlerin devamını da getirsin insallah.. sanırım ilk negatif alan ben olacağım topikte.. bir insanda zerre umut kalmaz mi ya..
Aslinda kendimden cok umutluydum ama yumurtalarin catlayip elde bisey kalmamasi.. acaba diyorum hayırlı mi degildi de böyle oldu... doktora suan cok kızıyorum.. bu isin uzmani olan ben miyim o mu? Daha 2.gun embriyosu bile degiller hic boylesini duymamistim dedigimde ukalaca, istersen 5.gune gotureyim nolacak yumurtama bisey olmaz diyosan guveniyorsan sana kalmis.. gibi bir ifade kullanmasi.. yahu ben mi karar vericem buna? 2 veya 3.gun olmasini sana birakiyoruz 2 embriyoya bisey olursa biz karismayiz gibi bi mantik nedir?
Para verip boyle bir tavirla karsi karsiya kalip gecistirilmek.. hem de son denemede.. bir insan bu kadar sanssiz olabilir sanirim.. sonucu ogrenmek icin test yaptırmak bile istemiyorum.. negatiften sonra aglamak ta istemiyorum.. kendimi artik eksikmis gibi gormek te istemiyorum.. Allah baska dert vermesin yeter bundan sonra..
Canım sen niye üzüyorsun kendini böyle, herşeyin elbet bir sebebi vardır. Hayırlısı ile bir test günün gelsin. Belkide mucizen seninledir. Güzel haberini bekliyor olacağız.

Canim insallah pozitifi gorursun. Hastaneye gitmisken kan ver bence. Insallah hamileysen iki gün önceden yasa bu mutlulugu.. Tabi icin nasil rahat edecekse oyle yap canim senin hissettiklerin onemli.

Peki rapor neden uzatiliyo kac gunde süresi doluyo?

kızlar hâlâ bnde hiç bir belirti yok yani ilk üç gün bi kasik ağrısı fln vardı onlarda kalmadı..galiba bu kez olmicak umutlu olmaya calissamda içim huzursuz..geçen sene tüp bebek tedavimde hiç kalkmadan yatmistim bu kez mecburen kalkiyorum hep bi ağrılarim vardi..Bu kez çok rahatım HC bi ağrı belirti yok..

kızlar hâlâ bnde hiç bir belirti yok yani ilk üç gün bi kasik ağrısı fln vardı onlarda kalmadı..galiba bu kez olmicak umutlu olmaya calissamda içim huzursuz..geçen sene tüp bebek tedavimde hiç kalkmadan yatmistim bu kez mecburen kalkiyorum hep bi ağrılarim vardi..Bu kez çok rahatım HC bi ağrı belirti yok..
Canım belirti arama gerçekten burda hep okuyorum belirtileri ama.bende tek olan kasık batmasiydi o da 6. Günden sonra kendini çok belli etmeye çalıştı yoksa ne göğüs şişmesi ne acıması ne bulantı ne uyku bunlar hep sonradan çıkan söylermiş tabi kişiye göre değişiyor ama moralini bu sebeplerden dolayı bozma yani Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberini alırız inşallah seninde

Back