• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canim merhaba nasilsin dun senle konusmustuk ya stres falan bu sabah uyandim hala adette tık yok hastaneye gittim beta verdim sonuc 126 rabbim o kadar buyukki sok icerisindeyim ben iki gune tup bebek merkezindeyim derken suan hamile gozukuyorum umarim Allahim tamamina erdirir persembe gunu olmadan bi tarafim buruk hala inanamiyorum
Ayy canım oldurana şükürler olsun, çok sevindim. Sağlıkla gitsin sonuna kadar..
canım hersey gönlünce olsun

Insallah iyi haberi verecegin gunleri de gorucez canim icini ferah tut yarin bebislerini al gel insallah

AY NE MUTLU BİR HABER CABA BEN DE BU HABERİ ALBİLCEKMİYİM BENİMDE AKSİLİK OLMAZSAHAFTAYA OLACAK BİR PÜRÜZ ÇIKMAZSA EĞER DUALARIM SENİNLE CANIM
Saolun canlar, hakkımızda hayırlısı Rabbim hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Transfer sonrası 5. gün bhcg 24,20:dua::dua::dua:
Perşembe 7. gün tekrar kan vericem. Dr cumartesi 9. gün istedi aslında. Dualarınızda beni unutmayın,rüya bitmesin

Maşallah canım ya, bugün çok bereketli oldu :) sende listede yoksun galiba?

Kızlar daha güzel haberler almak dileği ile inşAllah.. Hamilelik, doğum, bebiş süreçlerini de beraber paylaşırız inşAllahhh

Ben de hep transferden sonra yatilmali diye okuyordum demek çok çokta onemli degilmis yeterki rabbim ol desin. Eger imkanin varsa bikac gun izin alsan dinlenmis olursun iyi olur.
Benim doktorum tam tersi yatmanin pozitif anlamda bir getirisi olmadigini aksine kadinlarin yattikca daha cok stres yaptigini soylemisti.Isim rahat oldugu icin bende transferin ertesi gunu geldim hemen...Ama simdi boyle olunca acaba evde yatsam mi diye dusunmedim degil :)

Benim doktorum tam tersi yatmanin pozitif anlamda bir getirisi olmadigini aksine kadinlarin yattikca daha cok stres yaptigini soylemisti.Isim rahat oldugu icin bende transferin ertesi gunu geldim hemen...Ama simdi boyle olunca acaba evde yatsam mi diye dusunmedim degil :)
Canım bende kızımda doğru dürüst hiç yatmamıştım. Koydular hemen kaldırıp tuvalete koşarak gitmiştim. Sonrada hiç yatmadan eşimle eve gelmiştik. İlk 3 gün sadece dinlenmiştim oda yatarak değil yani. İlk 3 ay içinde 8 saat otobüs yolculuğu yaptım 2 haftada 1. Yani bence yatma ile alakası yok. Kanama vs olmadıktan sonra dikkatli şekilde günlük yaşamına devam et. Ani hareket etme, uzanma yukarılara.

Anladim canim benim gorusmem cuma gunu bakalim benim dr.um neler diyecek bana. Cok hevesliyim sürec beni cok heyecanlandiriyor. Eger haftasonu calismiyosan persembe cuma iki gun izin alip haftasonuyla baglayabilirsin canim. Nasil kendini iyi hissedeceksen..

Ay kendiliginden mi hamile kaldın.. Super bir haber.. Allah tamamina erdirsin insallah
Evet canim ya soktayim aklimdaki ihtimal o kadar kucuktuki aylardir o ihtimaller hep negatif oldugu icin hic o umutla gitmemistim hic gebelik olusmamisti bende cunku sirf kan vermemin sebebi tedavim ankarada olcak sehir disindayim bu adet stresten gecikti ben sifir goruyumde rahatlayim dedim oyle ogrendim

Canım bende kızımda doğru dürüst hiç yatmamıştım. Koydular hemen kaldırıp tuvalete koşarak gitmiştim. Sonrada hiç yatmadan eşimle eve gelmiştik. İlk 3 gün sadece dinlenmiştim oda yatarak değil yani. İlk 3 ay içinde 8 saat otobüs yolculuğu yaptım 2 haftada 1. Yani bence yatma ile alakası yok. Kanama vs olmadıktan sonra dikkatli şekilde günlük yaşamına devam et. Ani hareket etme, uzanma yukarılara.
Haklisin canim...Ise esim birakip esim aliyor zaten,evdede Allah razi olsun cok yardimci...Ofistede oturuyorum diye cok onemsemiyorum hatta arkadaslarla eglenceli geciyor vakit...Insallah sonuna kadar hayirla gecsin hepimizin

Anladim canim benim gorusmem cuma gunu bakalim benim dr.um neler diyecek bana. Cok hevesliyim sürec beni cok heyecanlandiriyor. Eger haftasonu calismiyosan persembe cuma iki gun izin alip haftasonuyla baglayabilirsin canim. Nasil kendini iyi hissedeceksen..
Senin icinde guzel haberler gelsin insallah.Hangi merkeze gidiyorsun?

minikler gelsin minikler gelsin gozunaydin canim bu nasil bir mucizedir rabbim cok buyuk.. Bende 27 ocak adetimle ilk tup bebek tedavime baslayacagim nasipse. Ama ufacikta olsa icimde umut var bu ay gelmis olabilirmi bebek diye.. imkansiz ama arada bi esiyo iste.. Sen neden tedaviye baslayacaktin belirtilerin neler?
Canim bilmiorum ama rabbime binlerce kez sukurler olsun hep bu hikayi duyariz sizde duymussunuzdur ama 20 aydir hep dedigim o hikayeler bize denk gelmezkiydi ver oldu.sebepsiz infertilite dendi bize anlamsiz bi sekilde kalamiyodum sonra 3 kere asilama oldu onlardada negatif artik tup bebege baslayalim dedik gorusmemiz ayin basinda oldu ikinci gunu gel dedi ama bugun adetim birgun gecince muallakta kaldim calisiyorum bide adet olmadan gidemezdim rapor alamazdim binkan veriyim bari dedim oylelikle ogrendim

Tutan arkadaşlar ananas ve kabak çekirdeği yediniz mi merak ettim?
Yedim ama oyle cok degil yani.Ananasi severim zaten ama toplasan bi tane yemisimdir.Kabak cekirdegide cok az...Ama duani hic eksik etme,sag elini karnina koy ve 7 ayetel kursi oku,99 adet ya mubdi oku ben cok inaniyorum Allaha sığın canim ondan iste...

Haklisin canim...Ise esim birakip esim aliyor zaten,evdede Allah razi olsun cok yardimci...Ofistede oturuyorum diye cok onemsemiyorum hatta arkadaslarla eglenceli geciyor vakit...Insallah sonuna kadar hayirla gecsin hepimizin
O zaman hareketlerine dikkat et yavas yavas hareket et psikolojikmen isyerinde kendini iyi hissediyorsan devam et canim. Belki ilerde bebis annesinin cook midesini bulandirirsa o zaman biraz istirahat edersin. Dikkat et kendine canim.

diyecek söz bulamadım. kendim hamile kalmış kadar sevindim. hep söylüyorum rabbim nasip edecek. allah tamamını erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. güzel haberlerini paylaşırsın bizimle. gerçekten çok mutlu oldum
Allah razi olsun caniminici darisi cumlemizin basina sagliklica insallah

O zaman hareketlerine dikkat et yavas yavas hareket et psikolojikmen isyerinde kendini iyi hissediyorsan devam et canim. Belki ilerde bebis annesinin cook midesini bulandirirsa o zaman biraz istirahat edersin. Dikkat et kendine canim.
Gelsinde bulandirsin teyzesi :) Nasil bekliyoruz onu,Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.Saglikli ve hayirlisi ile...

Canim bilmiorum ama rabbime binlerce kez sukurler olsun hep bu hikayi duyariz sizde duymussunuzdur ama 20 aydir hep dedigim o hikayeler bize denk gelmezkiydi ver oldu.sebepsiz infertilite dendi bize anlamsiz bi sekilde kalamiyodum sonra 3 kere asilama oldu onlardada negatif artik tup bebege baslayalim dedik gorusmemiz ayin basinda oldu ikinci gunu gel dedi ama bugun adetim birgun gecince muallakta kaldim calisiyorum bide adet olmadan gidemezdim rapor alamazdim binkan veriyim bari dedim oylelikle ogrendim
Maasallah canim evet hep duyariz okuruz bu hikayeyi.. insallah ben de seninle ayni hikayeyi paylasirim Allah büyük.. gozunaydin canim.

Back