• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

benimde 5.gün embriyosuydu 7. gün idrarda silikde olsa bir çizgi çıkmıştı
Canim merhaba nasilsin dun senle konusmustuk ya stres falan bu sabah uyandim hala adette tık yok hastaneye gittim beta verdim sonuc 126 rabbim o kadar buyukki sok icerisindeyim ben iki gune tup bebek merkezindeyim derken suan hamile gozukuyorum umarim Allahim tamamina erdirir persembe gunu olmadan bi tarafim buruk hala inanamiyorum

Canim merhaba nasilsin dun senle konusmustuk ya stres falan bu sabah uyandim hala adette tık yok hastaneye gittim beta verdim sonuc 126 rabbim o kadar buyukki sok icerisindeyim ben iki gune tup bebek merkezindeyim derken suan hamile gozukuyorum umarim Allahim tamamina erdirir persembe gunu olmadan bi tarafim buruk hala inanamiyorum
Ay kendiliginden mi hamile kaldın.. Super bir haber.. Allah tamamina erdirsin insallah

minikler gelsin minikler gelsin gozunaydin canim bu nasil bir mucizedir rabbim cok buyuk.. Bende 27 ocak adetimle ilk tup bebek tedavime baslayacagim nasipse. Ama ufacikta olsa icimde umut var bu ay gelmis olabilirmi bebek diye.. imkansiz ama arada bi esiyo iste.. Sen neden tedaviye baslayacaktin belirtilerin neler?

diyecek söz bulamadım. kendim hamile kalmış kadar sevindim. hep söylüyorum rabbim nasip edecek. allah tamamını erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. güzel haberlerini paylaşırsın bizimle. gerçekten çok mutlu oldum

Back