- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #1.921
meltem_ce gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tabloya bakıp diğer eksik bilgileri yazarmısın? önceden varmışsın listedemerhabe kızlar nasılsınız bende kontrolden yeni geldim toplama işlemi ya cuma yada cumartesi olacak diğer iki tedavime göre yumurtalar beraber büyüdü yarın bir kontrolüm daha var
Canim merhaba nasilsin dun senle konusmustuk ya stres falan bu sabah uyandim hala adette tık yok hastaneye gittim beta verdim sonuc 126 rabbim o kadar buyukki sok icerisindeyim ben iki gune tup bebek merkezindeyim derken suan hamile gozukuyorum umarim Allahim tamamina erdirir persembe gunu olmadan bi tarafim buruk hala inanamiyorumbenimde 5.gün embriyosuydu 7. gün idrarda silikde olsa bir çizgi çıkmıştı
Ay kendiliginden mi hamile kaldın.. Super bir haber.. Allah tamamina erdirsin insallahCanim merhaba nasilsin dun senle konusmustuk ya stres falan bu sabah uyandim hala adette tık yok hastaneye gittim beta verdim sonuc 126 rabbim o kadar buyukki sok icerisindeyim ben iki gune tup bebek merkezindeyim derken suan hamile gozukuyorum umarim Allahim tamamina erdirir persembe gunu olmadan bi tarafim buruk hala inanamiyorum
hadi hayırlısı canımKızlar benimde haber geldi, yarın inşAllah transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. Duanızı bekliyorum
canım hersey gönlünce olsunKızlar benimde haber geldi, yarın inşAllah transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. Duanızı bekliyorum
Insallah iyi haberi verecegin gunleri de gorucez canim icini ferah tut yarin bebislerini al gel insallahKızlar benimde haber geldi, yarın inşAllah transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. Duanızı bekliyorum
AY NE MUTLU BİR HABER CABA BEN DE BU HABERİ ALBİLCEKMİYİM BENİMDE AKSİLİK OLMAZSAHAFTAYA OLACAK BİR PÜRÜZ ÇIKMAZSA EĞER DUALARIM SENİNLE CANIMKızlar benimde haber geldi, yarın inşAllah transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. Duanızı bekliyorum
diyecek söz bulamadım. kendim hamile kalmış kadar sevindim. hep söylüyorum rabbim nasip edecek. allah tamamını erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. güzel haberlerini paylaşırsın bizimle. gerçekten çok mutlu oldumCanim merhaba nasilsin dun senle konusmustuk ya stres falan bu sabah uyandim hala adette tık yok hastaneye gittim beta verdim sonuc 126 rabbim o kadar buyukki sok icerisindeyim ben iki gune tup bebek merkezindeyim derken suan hamile gozukuyorum umarim Allahim tamamina erdirir persembe gunu olmadan bi tarafim buruk hala inanamiyorum
eksik bilgim yok canım transfer günü belli olursa onu yazarımcanım tabloya bakıp diğer eksik bilgileri yazarmısın? önceden varmışsın listede
Maasallah canim bugun ne guzel haberler aliyoruz rabbim devamini nasip etsin gozunaydin canim.Transfer sonrası 5. gün bhcg 24,20
Perşembe 7. gün tekrar kan vericem. Dr cumartesi 9. gün istedi aslında. Dualarınızda beni unutmayın,rüya bitmesin
İşte bu Cok sevindim canim hayirlisi olsun insallah ben artik direk 9. Gun yapayım diyorum...Transfer sonrası 5. gün bhcg 24,20
Perşembe 7. gün tekrar kan vericem. Dr cumartesi 9. gün istedi aslında. Dualarınızda beni unutmayın,rüya bitmesin