2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Aminnn arkadaşım aminn

Canım Rabbim gönlüne göre versin inşAllah bu sefer. Biz bizim için neyin hayırlı neyin şer olduğunu bilmiyoruz. İnsan sabırsız, hemen her şey olsun istiyoruz. Biz ilk eşimin Azosperm olduğunu öğrendiğimizde yıkıldık. Hiç çocuğunuz olmaz dediler. Ama asla pes etmedik. Kızım benim duam, gözyaşlarım her şeyim oldu. Bol dua ve sabır gerekiyor. Çok şükür ki sperm ve yumurta var. Rabbim elbette verecektir. Asla hiç bir zaman umutsuz olma, ben inanıyorum ki Ocak-Şubat aylarında bu topikte çok hamile olacak, o zamanda Allah nasip ederse bebişleri konuşacağız..

Amin! Allah cc Rahmetinden Ümit kesmeyin (Zümer Süresi 53)

İnşallah öyle olur zaten tevekkül dua sabır inanç olmasa nasıl dayanılır ki bunca şeye. Buna da şükür hiç olmazsa umudumuz var. Yengem yani dayımın karısı hiç sorununu bilmeden aşılamalar yaptırdı sonra çift rahim olduğu rahimlerinde birbirine yapışık olduğu fark edildi bir yer hemen tüp yapacaktı ama doktorum programını yapan adam önce ameliyat yapalım sonra tüp demiş ama ameliyatta bakmış ki ayrılamaz rahim ve tüpte olmazmış çünkü büyüyecek yeri yokmuş bebeğin bir süre sonra yaşamazmış hiç birşey yapılamadı ama ilk yere gitseydi boşa para alıp tüp yapacaklardı o zamanda bu işler çok paraydı yani çare yok bana da hep şükret umudun var diyor ama bazen keşke bir sorunum olsaydı bilirdim olmayacağını yoluma devam ederdim umut edip yıkılmak bazen daha kötü geliyor bana.

Rabbimin rahmetide merhametide çoktur ne sorunlar vardır çaresi yoktur öyle düşünme sorun yoksa çare çoktur...yenge durumundan çok etkilendimRabbim sabir versin kendi kutretinden nasip etsin insallah

BismillahirRahmanirRahim

Rahman ve Rahim olan Allah cc Adiyla

Allah cc'in Rahmetinden Ümit Kesmeyin ! (Zümer Süresi 53)

Unutma Umutsuz biz diye bise olmamali..

Hay maaşallah oğluna inşallah rabbim gonlumuzdekini hayırlı kılsin sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin

Kızlar sizleride ekleyecem yarın listeye. Şuanda pcden değil telefondan giriyorum.
kuzuuuuuuuu canım ilk sonuç senin olacak inşAllah..
Ekle cnm insallah guzel bir başlangıç yaparım ayağımi sürürüm pozitif güzel haberler veririz hep birlikte.Ben bugün itibari ile dondurulmuş embriyo transferi için ilaclarima başladım. 15-20 gün arası Allah'ın izni ile tranferi gerçekleşecek darısı hepimize

Bir aksilik olmazsa bende bugun adet oldum 16 gun sonra falan benmde transferim olmus olur Cok heyecanli bu arada balik yagi kullaniyormusun canim ben balik yagi ve folik asit kullaniyorum.cumartesi gunude gonalf ignelerine baslicam

Bir aksilik olmazsa bende bugun adet oldum 16 gun sonra falan benmde transferim olmus olur Cok heyecanli bu arada balik yagi kullaniyormusun canim ben balik yagi ve folik asit kullaniyorum.cumartesi gunude gonalf ignelerine baslicam
Hayırlı olsun insallah cnm ben de yumurta toplama döneminde balık yağı ve Q10 kullanmıştım. Beslenmede dikkat ettim.fındık, fıstık, ceviz tüketim. Çok sukur bütün yumurtalar 5.güne gitti.ve tabi en önemlisi hep pozitif düşündüm aklımdan olumsuzlukları attım darısı transfere insallah

kuzuuuuuuuu ve asyahayat insallah pozitif sonuç alırsınız Rabbimin izni ile dua edelim arkadaşlar bol bol birbirimize
Hepimiz icin aminnn insallah sonuclarimiz guzel olur.bu arada kizlar transferden sonra benim yanimda kimse olmucak kimseyede soylemeyi dusunmuyorum.yani kalkip ufak ufak yemegimi yapmam lazim bebegimi doyurmam lazim kisacasi gun boyu yatamicam siz nasil yapicaksiniz

Canım ben de yatmayacagim ilk bir gun belki ama çok yatmakta iyi değilmiş zaten kan dolaşımı icin .rabbim ol dedikten sonra hersey bahane zaten inşallah hepimiz için rabbim ol der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…