• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar tedaviler başlasaydı topik hareketlenirdi biraz. Sanki bende şuan hiç tedavi olmamış gibi hissediyorum :) O zaman o iğneleri nasıl yaptım acaba? Şuan da çok korkuyorum :))

Tedavi öncesi yaptığınız bir şeyler var mı? Ne bileyim beslenme vs. Ben kızımda hiç bir şey yapmadım. Hatta transfer gününe kadar sigara içmiştim. Ailemin yanında olduğumdan sanki tatile gitmiş gibi hissediyordum. İnşAllah bu seferde öyle olur. Yine takmamaya çalışıyorum ama bu sefer sanki korku var içimde :)

Kızlar bu arada vakit geçirmek içinde ip ve tığ alıp sepet örmeyi düşünüyorum :) umarım yapabilirim. Yaparsam buraya resim yükleyeceğim :)

canım bende senin gibiyim, ünvde çalışıyorum. 3 hafta yıllık izin kullanıp, 2 haftada rapor alacağım. ailemin yanında olacağım. Kızım çok hareketli ve istekleri bitmediğinden mecbur ailemin yanında kalacağım en azından sonuç belirlenene kadar.

Valla en iyisi hareketten ziyade kafanın rahat olması için yani. Yoksa burada herşeyi ben yapmak zorunda olunca sinir oluyorum rahat olayım istiyorum.

Kızlar tedaviler başlasaydı topik hareketlenirdi biraz. Sanki bende şuan hiç tedavi olmamış gibi hissediyorum :) O zaman o iğneleri nasıl yaptım acaba? Şuan da çok korkuyorum :))

Tedavi öncesi yaptığınız bir şeyler var mı? Ne bileyim beslenme vs. Ben kızımda hiç bir şey yapmadım. Hatta transfer gününe kadar sigara içmiştim. Ailemin yanında olduğumdan sanki tatile gitmiş gibi hissediyordum. İnşAllah bu seferde öyle olur. Yine takmamaya çalışıyorum ama bu sefer sanki korku var içimde :)

Canım niye korkuyorsun zaten biliyorsun yaptırmışsın önceden acı duymuyorsun hiç. Ben sabırsızlanıyorum iğnelere başlamak için bir start versek diyorum zaman daha hızlı geçecek sanki. Hiç olmazsa kontrolün olmadığı günler biraz daha geç kalkarım falan zaman geçer.

Valla beslenmeyle alakalı ben zaten zayıfım boyumda kısa kilo almaya çalışıyorum boyuma göre iyi sayılırım ama. Kola falan tüketmiyorum pek. Kahvaltı yapıyorum işe gitmeden. İşyerinde de öğlen iyi yemeye çalışıyorum fast food pek yememeye çalışıyorum sigara zaten kullanmıyorum. Meyve yemiyorum tek sorunum orada aklıma bile gelmiyor ama kuruyemiş yiyorum. Portakal suyu içtim birkaç gün onu da bıraktım ama başlıcam herhalde annemlerde hep evde olacağım için daha düzene girer işyerinde olmuyor. Esasen çokta alakası yok böyle şeylerin. Hasta olmamak için c vitamini almak ve düzenli beslenmek hazır yiyeceklerden uzak durmak yeterlidir.

Valla en iyisi hareketten ziyade kafanın rahat olması için yani. Yoksa burada herşeyi ben yapmak zorunda olunca sinir oluyorum rahat olayım istiyorum.

Canım niye korkuyorsun zaten biliyorsun yaptırmışsın önceden acı duymuyorsun hiç. Ben sabırsızlanıyorum iğnelere başlamak için bir start versek diyorum zaman daha hızlı geçecek sanki. Hiç olmazsa kontrolün olmadığı günler biraz daha geç kalkarım falan zaman geçer.

Valla beslenmeyle alakalı ben zaten zayıfım boyumda kısa kilo almaya çalışıyorum boyuma göre iyi sayılırım ama. Kola falan tüketmiyorum pek. Kahvaltı yapıyorum işe gitmeden. İşyerinde de öğlen iyi yemeye çalışıyorum fast food pek yememeye çalışıyorum sigara zaten kullanmıyorum. Meyve yemiyorum tek sorunum orada aklıma bile gelmiyor ama kuruyemiş yiyorum. Portakal suyu içtim birkaç gün onu da bıraktım ama başlıcam herhalde annemlerde hep evde olacağım için daha düzene girer işyerinde olmuyor. Esasen çokta alakası yok böyle şeylerin. Hasta olmamak için c vitamini almak ve düzenli beslenmek hazır yiyeceklerden uzak durmak yeterlidir.
D vitaminize de baktirin yumurta kalitesi için çok önemli bunu es geçmeyin kızlar lutfennnn

Kızlar ben iğneye başlamadan önce doktorum bana d vitamini kapsül olanlardan ve balık yağı folik asite başlattı bu 3aydır içiyorum ve bende tek yumurtalık var ötekini ameliyatla aldılar kist vardı.daha sonra opu oldu şükür tekntaraftan 9yumurta toplandı 8döllendi ve donduruldu dinlenmem için bu ay adet olunca pct yapılıp transfer olucak.size tavsiyem vitamin alın ve doğru beslenin gerisi yüce rabbime kalmış dikerim herkesin pozitif olur:)))

Kızlar ben iğneye başlamadan önce doktorum bana d vitamini kapsül olanlardan ve balık yağı folik asite başlattı bu 3aydır içiyorum ve bende tek yumurtalık var ötekini ameliyatla aldılar kist vardı.daha sonra opu oldu şükür tekntaraftan 9yumurta toplandı 8döllendi ve donduruldu dinlenmem için bu ay adet olunca pct yapılıp transfer olucak.size tavsiyem vitamin alın ve doğru beslenin gerisi yüce rabbime kalmış dikerim herkesin pozitif olur:)))
canım ben hiç kullanmıyorum vitamin. Ancak senede 1 defa D vitamin ampul içiyordum. Balık yağı ve folik asitte kullanmıyorum. Yumurtalarım ne durumda hiç bilmiyorum. İlk tedavimde 8 tane döllenmişti. Ama kaç tane toplandı bilmiyorum. Sadece 3 tanesi 5. güne gitmişti. Rezerv hiç baktırmadım. Siz baktırdınız mı o değere?

Bende 2015 sonuna doğru safradan ameliyat oldum ve bu 1 senede 10 kilo aldım. Şuanda 67 kiloyum. Boyuma göre çok fazla. Bide hamile kalırsam bu kiloyla ne yaparım bilmiyorum :)
Ben transferden sonra ilk 3 gün biraz dikkat etmiştim. Bol su içtim, ananas ve kabak çekirdeği yemiştim :) Sonra çok önemsemedim hatta uzun bir mesafe yürüyüp teyzeme gitmiştim ve teyzemde kanamam oldu, sanırım teki gitmişti. Çünkü doktor ikiz olabilir demişti değere göre. O nedenle çokta abartmadan rahat olacağım bu sefer :)

Ben ilk tedavimde 67 kiloydum 1 yıl içinde 45 kiloyum suan baya verdim sağlık sorunlarim oldu baya kilo kaybettim

Çok iyi beslenmek lazım et yemeliyiz çok duydum etin önemini süt yumurta ananas nar suyu kabak çekirdeği daha bildiğiniz şeyler varsa söyleyin bilinçli olalım gerçekten beslenme onemli:kk77:

Ben ilk tedavimde 67 kiloydum 1 yıl içinde 45 kiloyum suan baya verdim sağlık sorunlarim oldu baya kilo kaybettim
canım çok aşırı zayıflamışsın ama. İnşAllah toparlanırsın. Benim boyum 1.60 o nedenle kilom 55-60 arası olsa iyi, 7 kilo vermem lazım ama nasıl vereceğim bilmiyorum :(

canım çok aşırı zayıflamışsın ama. İnşAllah toparlanırsın. Benim boyum 1.60 o nedenle kilom 55-60 arası olsa iyi, 7 kilo vermem lazım ama nasıl vereceğim bilmiyorum :KK43:
Çok sağol canim...ekmeği kes bide yürüyüş yapabirsen sabahları veya akşam bende 1 60 boyundayim aslında sağlığımız yerinde olsa problem yok ama bu tedavide kiloya çok önem veriliyor insallah hepimiz için iyi olucak Rabbim mahrum etmicek insallah hayirli sağlıklı evlatlarımız olucak:KK46::KK46::KK200::KK200:

Çocuk Olması İçin Okunan Dua Yani Hz Zekeriya A.s Duası

Zekeriya (a.s.), Allah"a dua edip kendisine çocuk ihsan etmesini istemişti:

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

"(Ey Peygamberim!) Zekeriyya"yı da (an). O, Rabbine; "Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)" diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)

Cumamiz Mübarek olsun dualarinizda benide unutmayin

Çocuk Olması İçin Okunan Dua Yani Hz Zekeriya A.s Duası

Zekeriya (a.s.), Allah"a dua edip kendisine çocuk ihsan etmesini istemişti:

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

"(Ey Peygamberim!) Zekeriyya"yı da (an). O, Rabbine; "Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)" diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)

Cumamiz Mübarek olsun dualarinizda benide unutmayin
Ben bugün okudum inanin hepinize dua ettim :KK46::KK46::KK200::KK200:

Arkadaslar hayırlı cumalar
Ben ılk tedavımde kabak cekırdegı ananas yemıstım
Formlara bakerken gordum havuc suyu ıyıyımıs
Yapmayı dusunuyorum
Baktım netten ibrahım saracoglu onerıyor

Back