2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım eşimin bi anda böbreklerinin iflas ettiğini öğrendik. Kabus gibiydi. Hemen Ankaraya gittik. Annesi verdi saolsun. Ama şok yaşadık resmen. Çok şükür toparlandık, şimdi kontrollere gidip geliyoruz.

Canım eşimin bi anda böbreklerinin iflas ettiğini öğrendik. Kabus gibiydi. Hemen Ankaraya gittik. Annesi verdi saolsun. Ama şok yaşadık resmen. Çok şükür toparlandık, şimdi kontrollere gidip geliyoruz.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesim

Canım benım cok gecmıs olsun zor gunler gecırmıssınız allah bıda gostermesın ınsallah
Allah sana bagıslamıs canım ınsallah bundan sonra hersey cok guzel olur

Canım benım cok gecmıs olsun zor gunler gecırmıssınız allah bıda gostermesın ınsallah
Allah sana bagıslamıs canım ınsallah bundan sonra hersey cok guzel olur
Saol canım Allah razı olsun. Hayırlısı artık, Rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesim
Saol Allah razı olsun canım.

Kızlar günaydın, hepimize güzel bir gün geçirmeyi dilerim. Canlarım liste soru işaretleri ile dolu. Herkes bakıp eksik bilgileri yazabilir mi?

Selamün Aleyküm herkese hayirli sabahlar gunumuz aydin olsun melisela kardesim Amin sende insAllah.. ne soru isareti nerede tabeladami?

Beni de yazın bari yaş 33, Anadolu sağlık, deneme sayısı: 2 bir de yarım kalan tedavim var onu saymadım. Bu 3. tedavim olacak. 31 Aralık tedavi başlama zamanım.

Beni de yazın bari yaş 33, Anadolu sağlık, deneme sayısı: 2 bir de yarım kalan tedavim var onu saymadım. Bu 3. tedavim olacak. 31 Aralık tedavi başlama zamanım.
Hoşgeldin canım hemen ekliyorum sizi de.. Bu arada 2. güzel sonuç senden gelecek inşAllah..

Gunaydin mutlu güzel bir gün dilerim benimki gerçekten bellli değil ama normalde 5tir

l
Hoşgeldin canım hemen ekliyorum sizi de.. Bu arada 2. güzel sonuç senden gelecek inşAllah..

Ay inşallah yaa valla açıkçası eşimle içimize bu sefer güzel şeyler doğuyor ama kısmet çok yıprandık 2012 senesndne beri aşılamalar, histereskopi, bulunduğum şehirdeki doktorun ilk tüpte yanlış tedavisi, dondurulmuş transferinde de çektiğim sıkıntılar, sonra ara vermeler bu gideceğim merkezdeki denemem yumurtaların olgun çıkmaması transferin iptali kurulan hayaller görülen negatifler, yapılan sayısız gebelik testleti, ovulasyon testleri yani artık sınavımız son bulsun istiyoruz herkes gibi. İnşallah herkes teker teker güzel haberler verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…