• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

asyahayat asyahayat bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum 3 gün yatar sonra işe giderim evde oturup kuruntu yapmak istemiyorum sürekli uzanmak iyide değil yani çok fazla da yorulmadan insallah hepimiz için hayırlısı olsun :KK46::KK46:
Valla canim ilk denememde 3 gun dinlendim hic negatif dusunmedim 4.gun ise basladim sadece agir kaldirmadim geri kalan herseyi normal devam ettim 12.gun test yapmaya gittm pozitif cikti bir oglum var.2.denememde calismiyordum transferden sonra hep yattim yanimada yakinimi benimle ilgilensin diye cagirdim belirtiler oglumdakinin aynisiydi tamam dedim buda oldu 12.gun test yaptim sonuc negatif.Nasipse Rabbim vericek degilse 12 gun boyunca yatmaninda bir faydasi yok.ama ben genede ilk 3 gun dinlenilmesi taraftariyim sonra nirmal hayata donulmeli

Valla canim ilk denememde 3 gun dinlendim hic negatif dusunmedim 4.gun ise basladim sadece agir kaldirmadim geri kalan herseyi normal devam ettim 12.gun test yapmaya gittm pozitif cikti bir oglum var.2.denememde calismiyordum transferden sonra hep yattim yanimada yakinimi benimle ilgilensin diye cagirdim belirtiler oglumdakinin aynisiydi tamam dedim buda oldu 12.gun test yaptim sonuc negatif.Nasipse Rabbim vericek degilse 12 gun boyunca yatmaninda bir faydasi yok.ama ben genede ilk 3 gun dinlenilmesi taraftariyim sonra nirmal hayata donulmeli
Aynn katılıyorum ben sürekli yatmistim sadece yemek yiyip wcye kalktım sonuç negatif bu sefer öyle yapmicam insallah Allahim izni ile ayrıca oğlunu Rabbim bağışlasın tez vakitte kardeşi de gelsin insallah:KK200::KK46::KK200:

Ekle cnm insallah guzel bir başlangıç yaparım ayağımi sürürüm pozitif güzel haberler veririz hep birlikte.Ben bugün itibari ile dondurulmuş embriyo transferi için ilaclarima başladım. 15-20 gün arası Allah'ın izni ile tranferi gerçekleşecek darısı hepimize:KK9::KK9:
Hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz :))

Kızlar günaydın, hepimize güzel bir gün geçirmeyi dilerim. Canlarım liste soru işaretleri ile dolu. Herkes bakıp eksik bilgileri yazabilir mi?

Yasım 34 canım 3 denemem yurt dısındayım
Adet tarıhım 7 ocak
Insallah hepımız guzel sonuclar alırız

Herkese kocaman Günaydınlar. :KK15:@melisela canım bu benim üçüncü denemem ilk denememden bir oğlum var.2.negatif.Bu donmuş embriyo denemesi olacak yaşım 34 :süslü:

Ben çalışmayacağım kızlar zaten tedavim İstanbul'da olacak ailemin yanında kalıcam eğer dönüp başlarsam işim stresli masa başındayım ama yanımdaki adam tembel söylemeden iş yapmıyor üniversitede çalışıyorum kütüphanede öğrencilerle ilgilenmiyor falan bende tüp yaptırdım yapamam edemem diyemem kütüphanede çalışıyorum kitap alıp verme oluyor bir şey isteniyor falan zaten çalışmadığı için deli oluyorum 2 hafta rapor alıcam 2 hafta da yıllık iznimi heba edicem sonuç alana kadar kalıcam amirim sağolsun 1 ay rapor al izni kullanma dedi ama merkez rapor vermiyor özel diye, burda da parmak okutmam lazım ilk bir hafta için parmak okutcam buraya vercem raporu sonraki bir hafta kontrol diye gösterilip ben ordayken fakslanacak. Aynı doktor ancak 2 hafta verebilir başka dr için yine gelip parmak okutmam lazım ama gelemem o yüzden mecbur iznimi kullanıcam bende yatmam hep ama kafam rahat olsun maksat burada stres olmaktansa.

Ben çalışmayacağım kızlar zaten tedavim İstanbul'da olacak ailemin yanında kalıcam eğer dönüp başlarsam işim stresli masa başındayım ama yanımdaki adam tembel söylemeden iş yapmıyor üniversitede çalışıyorum kütüphanede öğrencilerle ilgilenmiyor falan bende tüp yaptırdım yapamam edemem diyemem kütüphanede çalışıyorum kitap alıp verme oluyor bir şey isteniyor falan zaten çalışmadığı için deli oluyorum 2 hafta rapor alıcam 2 hafta da yıllık iznimi heba edicem sonuç alana kadar kalıcam amirim sağolsun 1 ay rapor al izni kullanma dedi ama merkez rapor vermiyor özel diye, burda da parmak okutmam lazım ilk bir hafta için parmak okutcam buraya vercem raporu sonraki bir hafta kontrol diye gösterilip ben ordayken fakslanacak. Aynı doktor ancak 2 hafta verebilir başka dr için yine gelip parmak okutmam lazım ama gelemem o yüzden mecbur iznimi kullanıcam bende yatmam hep ama kafam rahat olsun maksat burada stres olmaktansa.
İnşallah pozitif haberlerle donersin işine stress olmamak gerek en güzeli yapiyorsun gez dolaş ailenle burda güzel zaman geçir ve guzel haberler ver:anneadayı::KK46::nazar:

canım bende senin gibiyim, ünvde çalışıyorum. 3 hafta yıllık izin kullanıp, 2 haftada rapor alacağım. ailemin yanında olacağım. Kızım çok hareketli ve istekleri bitmediğinden mecbur ailemin yanında kalacağım en azından sonuç belirlenene kadar.

Back