- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
Ayyy valla sabaha kadar yazarım ama uyumak lazim iyi geceler arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eşimin bi anda böbreklerinin iflas ettiğini öğrendik. Kabus gibiydi. Hemen Ankaraya gittik. Annesi verdi saolsun. Ama şok yaşadık resmen. Çok şükür toparlandık, şimdi kontrollere gidip geliyoruz.Bende senı gordugume sevındım canım
Evet canım bu gunlerı gordugume ne kadar sukur etsem az .. Nerden nereye bır zamanlar bır tane olurmu derken sımdık ıkıyı ıstıyoruz
Evet var canım sukur dondurulmus 6 tane dondurulmustu gecen aydenedık malesef tutmadı
5 tane daha var hakkımızda hayırlısı ınsallah
Ne naklı oldu canım hayırdır?
Rahman ve Rahim olan Rabbim nasip ederse .. herseyin en güzelini en iyisini Rabbim bilir Rabbim verir.Yeni sayılırsın arkadaşım hiç merak etme gelir bebisin
Rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesimCanım eşimin bi anda böbreklerinin iflas ettiğini öğrendik. Kabus gibiydi. Hemen Ankaraya gittik. Annesi verdi saolsun. Ama şok yaşadık resmen. Çok şükür toparlandık, şimdi kontrollere gidip geliyoruz.
Amin cnm bende adetim bitince Meryem süresini okucam Allahm yardımcmiz olsnRahman ve Rahim olan Rabbim nasip ederse .. herseyin en güzelini en iyisini Rabbim bilir Rabbim verir.
Dua edelim arkadaslarim
Canım eşimin bi anda böbreklerinin iflas ettiğini öğrendik. Kabus gibiydi. Hemen Ankaraya gittik. Annesi verdi saolsun. Ama şok yaşadık resmen. Çok şükür toparlandık, şimdi kontrollere gidip geliyoruz.
Saol canım Allah razı olsun. Hayırlısı artık, Rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız.Canım benım cok gecmıs olsun zor gunler gecırmıssınız allah bıda gostermesın ınsallah
Allah sana bagıslamıs canım ınsallah bundan sonra hersey cok guzel olur
Saol Allah razı olsun canım.Rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesim
İyi geceler cnm görüşürüz:)Herkese hayırlı geceler diliyorum. Yarın görüşmek üzere inşAllah..
Herkese hayırlı geceler diliyorum. Yarın görüşmek üzere inşAllah..[/QUOTE
İyi geceler canım
InsAllah bende baslicam nasip olursaAmin cnm bende adetim bitince Meryem süresini okucam Allahm yardımcmiz olsn
evet canım ilk sayfadaki tabloda.. Herkes tahmini de olsa adet tedavi tarihini falan söylese, boşluklar dolardı.Selamün Aleyküm herkese hayirli sabahlar gunumuz aydin olsun melisela kardesim Amin sende insAllah.. ne soru isareti nerede tabeladami?
GünaydınN .. ben uludağ üniversitesinde yaptırcam yaşım 26Kızlar günaydın, hepimize güzel bir gün geçirmeyi dilerim. Canlarım liste soru işaretleri ile dolu. Herkes bakıp eksik bilgileri yazabilir mi?
Hoşgeldin canım hemen ekliyorum sizi de.. Bu arada 2. güzel sonuç senden gelecek inşAllah..Beni de yazın bari yaş 33, Anadolu sağlık, deneme sayısı: 2 bir de yarım kalan tedavim var onu saymadım. Bu 3. tedavim olacak. 31 Aralık tedavi başlama zamanım.
Hoşgeldin canım hemen ekliyorum sizi de.. Bu arada 2. güzel sonuç senden gelecek inşAllah..