- 29 Temmuz 2011
- 448
- 407
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #1.481
hayır 11 Ocak'ta yapıldı.5. gün transferiydiBen de ayın 20 sini bekliyorum o gün test günüm. Sizin de mi transfer 8 Ocak'ta yapıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır 11 Ocak'ta yapıldı.5. gün transferiydiBen de ayın 20 sini bekliyorum o gün test günüm. Sizin de mi transfer 8 Ocak'ta yapıldı?
Valla ben şimdi senden duydum bende 5 gündür vuruyorum buguün 6. gün hiçbişey hisetmedim ben pek zannetmem öyle bisey olduğunuIgneler sonrasi yumurtaliklardaki hareketlenmeleri cogu arkadas hissetmis. 4 gundur igne oluyorum.valla kipirdanma hissetmiyorum hic. Aldi beni bi panik. Erkenmi daha
kişiye göre değişken durumlar canım belirti arama kendin de stres olursun sadeceIgneler sonrasi yumurtaliklardaki hareketlenmeleri cogu arkadas hissetmis. 4 gundur igne oluyorum.valla kipirdanma hissetmiyorum hic. Aldi beni bi panik. Erkenmi daha
Ya yok panik yapmayın lütfen. Ben de hiç ama hiç bişey hissetmedim ne bir ağrı, ne bir hareket... Ama çok şükür 5 tanecik de olsa yumuşum büyümüş 5 toplandı 2 si transfer edildi. Şimdi test gününü bekliyoruz inşallah hayırlısı olur. Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok yani rahat olun bence...Igneler sonrasi yumurtaliklardaki hareketlenmeleri cogu arkadas hissetmis. 4 gundur igne oluyorum.valla kipirdanma hissetmiyorum hic. Aldi beni bi panik. Erkenmi daha
Hımm 5.gün transferi 9 günde mi belli oluyormuş yani? Benimki 3. Gün transferi 12 gün sonra belli olur dedi doktor. İnşallah 20 ocakta ikimiz de hayırlı güzel haberler paylaşırız canım...hayır 11 Ocak'ta yapıldı.5. gün transferiydi
tşkler canım mesajın için. senin ki de hayırlı olsun inşallahYa yok panik yapmayın lütfen. Ben de hiç ama hiç bişey hissetmedim ne bir ağrı, ne bir hareket... Ama çok şükür 5 tanecik de olsa yumuşum büyümüş 5 toplandı 2 si transfer edildi. Şimdi test gününü bekliyoruz inşallah hayırlısı olur. Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok yani rahat olun bence...
İnşallah canımm..Bir gelişme olursa buraya yaz,ben işe başladım bile bugün.Ara ara belim ağrıyor hepsi o :)Hımm 5.gün transferi 9 günde mi belli oluyormuş yani? Benimki 3. Gün transferi 12 gün sonra belli olur dedi doktor. İnşallah 20 ocakta ikimiz de hayırlı güzel haberler paylaşırız canım...
Yaaa işe hemen başlamışsın daha dün transfer yapılmış. Bari bir iki gün dinlenseydin keşke canım. Ben 9 gün rapor aldım 3 gün daha uzatacağım. karneleri verip yarı yıl tatili bitince başlayacağım inşallah. Senin meslek neydi? Ben anasınıfı öğretmeniyim çalışırken hiç ama hiç oturma şansımız olmuyor malesef...İnşallah canımm..Bir gelişme olursa buraya yaz,ben işe başladım bile bugün.Ara ara belim ağrıyor hepsi o :)
Benimde iki kez kalbi durdu seni çok iyi anlıyorum lütfen umutsuz olma ne hikayeler var okudum yeterki ümidimizi kesmeyelimGünaydın Arkadaşlar
bende 17 aralıkta kürtaj oldum
tüp bebekti bebeğim 7+3 olması gerekırken 6 haftalık gozkuyordu
6 haftalıkken kalbı durmus
17 aralıkta kürtaj oldum bugun kürtajın 26. günü
ve korunmayı kürtajdan 10 gün sonra bıraktım
artık ne doktora gıtmek istıyorum ne doktor yuzu dıye zaman zaman bunalıma gırıyorum
hıc bırını dınlemek ıstemıyorum dıyorum ama
4 sene olucak evlılıgım
3 aşılama
2 kimyasal yasadım
ilk tüp denememde 7 haftalık kaybettım bebegımı
allah hepımızın muradını versin insallah
Prolaktin ne ?İyi akşamlar kızlar prolaktin için test yapmıştım yüksek çıkmış böyle bir sorunu olan varmı
Prolaktin ne ?[/QUOT
Bende internetten araştırdım şimdi süt hormonlari ile ilgili hamilelikte yukselmesi gerekiyor ama benim ki yüksek çıktı gebeliğe de engelliyormus yüksek olması yarın kontrolum var testi dışarıda yaptırmıştık bakalım doktorum ne diyecek
Hastane rapor vermiyor,mimarım ben oturarak çalısıyorum.Bilgisayar basi iş gibi düşün...Aslında söyle iste kafam dağılıyor iyi oluyor bi bakımaYaaa işe hemen başlamışsın daha dün transfer yapılmış. Bari bir iki gün dinlenseydin keşke canım. Ben 9 gün rapor aldım 3 gün daha uzatacağım. karneleri verip yarı yıl tatili bitince başlayacağım inşallah. Senin meslek neydi? Ben anasınıfı öğretmeniyim çalışırken hiç ama hiç oturma şansımız olmuyor malesef...
Evet mantıklı kafa dağıtmak için işe gitmek bence de. Ama bizim işte sadece kafa değil her yanımız darmadağın oluyor çocuklar sağolsun müthiş enerji harcatıyorlar bize canıma okuyorlar valla :) Allahtan doktor rapor verdi yoksa acayip zorlanırdım.Hastane rapor vermiyor,mimarım ben oturarak çalısıyorum.Bilgisayar basi iş gibi düşün...Aslında söyle iste kafam dağılıyor iyi oluyor bi bakıma
canım bana estrofem verdiler rahim duvarı için sen ne kullanıyorsunHayırlı günler kızlar benimde bugün doktor kontrolümde yumurtalıklarım güzel olgunlaşmış ama rahim duvarım 5 cm di çok çok üzüldüm bana çok ince geldi bu akşam ve yarın puregon 250 ve Orgalutran vuracam Cumartesi kontrole gidecem sizce kalınlaşırmı yada kalınlaşması için ne yapabilirim lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olun benim bundan önceki tedavilerimde genelde 10 11 oluyodu neden böyle oldu anladım
Bana rahim duvarı için ilaç vermedi sanırım ne zaman başladınız bu ilacacanım bana estrofem verdiler rahim duvarı için sen ne kullanıyorsun