• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

selam bende iki yıldır çocuk istiyorum ama olmadı bir negatif aşılama iki klomen artı çatlatma iğnesi denedim olmadı. bu ay tüp bebek tedavisine başladım ankarada doç dr. cemil kaya nın yanında o da sanırım hrs hastanesiyle anlaşmalı. iki gün önce gonal f iğnelerini yapmaya başladım yumurtalıklar gelişirse 20 yada 21 gibi toplanacaklar beni de listeye ekleyebilirsiniz. rabbim hepimizi umudumuza kavuştursun.

Evet
Günaydın canım ben sadece puregon ve Orgalutran kullanıyorum başka bi iğne yok yarın randevum var inşallah kalınlaşmıştır yeterince sizin dondurulmuş tedavisimi yapılıyo onlarda ayrı ilaç kullanılıyo çünkü
canım dondurulmuş yapılıyor ama geçen sene ilk tüp bebek tedavimdede estrofem hap kullandım

Hayırlı olsun canım,bende 11 ocakta Memorial'de Emre hocaya yaptırdım transferimi.20 ocakta tahlil yap dediler.Ben hemen işe döndüm,düşünmemeye çalışıyorum.Ananas ve kabak çekirdeği tüketiyorum :) Bazen çok umutlu hissedip bazen karamsarlığa düşüyorum...Tuhaf ruh hali :) ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inşallah,güzel haberler verelim
aynenn bendeeee bazen çok umutluyum olucak die özellkle pozitf habrleri alınca snrada yok yaa tutmadı diyrm erkenden üzülmeye kendimi negatife hazırlamaya çalışıyrm acaba iinc tedaviye ne zmaan başlanıo die düşünyrm sonra gene dönüp kendime olumsuz düşünme kötüyü çağırma die kızıyrm çok inişli çıkışlı psikolojim

Sabah gittiğimde birde transfer vardı ve o bayanı hiç yatırmadılar. Kızımda benide yatırmamışlardı. Hatta apar topar tuvalete gitmiştim

selam bende iki yıldır çocuk istiyorum ama olmadı bir negatif aşılama iki klomen artı çatlatma iğnesi denedim olmadı. bu ay tüp bebek tedavisine başladım ankarada doç dr. cemil kaya nın yanında o da sanırım hrs hastanesiyle anlaşmalı. iki gün önce gonal f iğnelerini yapmaya başladım yumurtalıklar gelişirse 20 yada 21 gibi toplanacaklar beni de listeye ekleyebilirsiniz. rabbim hepimizi umudumuza kavuştursun.
Hayırlı olsun kardeşim inşallah hayırlı haberlerini duyarız

Amin inşAllah canım, çok saol

Çok rahat oldu canım, bakıyordum öyle birden uyudum :) uyandım hafif başım dönüyordu. Azda kanamam var. Senin yumoşlardan ne haber?
İlaçda estrofem, coraspin, crione jel, folbiol vermişler. Transfere kadar kullanacakmışım.

İnş canım hakkımızda hayırlısı. Yarın haber verecekler. Bu benim 2. Denemem. İlkinden de bir kızım var 5 yaşında❤
Benim dün aramıslardi 5 döllenmis, yarın tekrar arayacaklarmıs, bugun arama yok yarını bekliorum dualarla, bana ilac vermediler, transferde basliycam sanirim, dondurylmusda önceden vermişlerdi ama taze transferde nedense vermiorlar ..

Benim dün aramıslardi 5 döllenmis, yarın tekrar arayacaklarmıs, bugun arama yok yarını bekliorum dualarla, bana ilac vermediler, transferde basliycam sanirim, dondurylmusda önceden vermişlerdi ama taze transferde nedense vermiorlar ..
Ayy bana niye bir sürü ilaç verdiler acaba? Teansfer gününe kadar kullanın demiş. Benide yarın arayacaklar. Çok merak ediyorum

Ayy bana niye bir sürü ilaç verdiler acaba? Teansfer gününe kadar kullanın demiş. Benide yarın arayacaklar. Çok merak ediyorum
Her dr. Farklı cnm, ne deseler yapıyoruz napalım düştük bir kere ellerine..Allahım sonumuzu güzel getirsin, gecen sefer 10 yumurtam cıkmıstı, 8 döllenmiş ti, 5.gün4 adet vardi, bu sefer 5 döllendi acaba 5.güne kalacakmi ne olacak inanki muamma,beklemekden basga care yok, bir adet saglıklı olsun da ne yapalım o da yeter:)

Back