• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ewt cnm 5 i döllenmiş, cmts tekrar arayacaklarmıs ilerlemeleri hakkında bilgi vermek için, umarım saglıklı ilerleyip saglıkla bana tutunan bir tanecik olsun dayanır..
maşallah canım 8 de 5 güzel döllenmiş inşallah hepsi 5.güne giderler.. hergün aramıyorlar mı bilgi vermek için ? benim hastanem dondurulana kadar arıyorlar

Kızlar tabloyu güncelledim ancak son 3 arkadaş da nedense etiketleme olmadı, yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada tabloda değişikliği olan lütfen bildirsin.. Bazı arkadaşlarda çoğu bilgiler eksik.

Bu arada bugün benimde kontrolüm vardı, cuma sabah opu inşAllah, bu akşam çatlatma iğnemi yaptım. Dua bekliyorum sizlerden de..
Canım benim inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim...

maşallah canım 8 de 5 güzel döllenmiş inşallah hepsi 5.güne giderler.. hergün aramıyorlar mı bilgi vermek için ? benim hastanem dondurulana kadar arıyorlar
İnşallah cnm hepsinin gidecegni sanmam ama yeterki saglıklı gebelige yetecek kadari gidsin..yok cnm cmts arayacagiz dediler artik, gecen sefer hic aramadan direk 5. Gün transfere gelin demişlerdi, sayı daha fazlaydi diye heralde..senin de igneler hayırlı olsun cnm :)

İnşallah cnm hepsinin gidecegni sanmam ama yeterki saglıklı gebelige yetecek kadari gidsin..yok cnm cmts arayacagiz dediler artik, gecen sefer hic aramadan direk 5. Gün transfere gelin demişlerdi, sayı daha fazlaydi diye heralde..senin de igneler hayırlı olsun cnm :)
teşekkür ederim canım senden de güzel haberler

Kızlar ya bugün tedavimin 6. günü 2 gündür 300 üniteye çıktı Gonal F birde dün ekstra ilk Olgalutranı vurdum.Bugün afedersiniz lavaboya gittiğimde sanki sümüksü bir akıntı gelmeye başladı.Acaba yumurtlama mı oluyor ya korktum gerçekten.Sizlerede oldumu birkaç arkadaş yazmıştı sanırım akıntıyla ilgili geriye döndüm bulamadım.Bilgisi olan varmı zaten 9 tane sayılmıştı azalıcak diye korkuyorum :(

daha sali aksam üstü toplanan 2 yumurtam dollenmisti..acele bi sekilde bu sabah transfer edildi.. 2 gun bile olmadan.. daha 2 hucreliler.. gulsem mi aglasam mi bilemedim..
Istersen 3.gune gitsin..biz israrci degiliz dediler.. riske atacak sayi da degil ki zaten sadece 2 tane.. olsun madem dedim artik hayırlısı.. benim icin dua edin..
Yenidunya3 Yenidunya3 transfer tarihini yazarsin tabloya..

Kızlar ya bugün tedavimin 6. günü 2 gündür 300 üniteye çıktı Gonal F birde dün ekstra ilk Olgalutranı vurdum.Bugün afedersiniz lavaboya gittiğimde sanki sümüksü bir akıntı gelmeye başladı.Acaba yumurtlama mı oluyor ya korktum gerçekten.Sizlerede oldumu birkaç arkadaş yazmıştı sanırım akıntıyla ilgili geriye döndüm bulamadım.Bilgisi olan varmı zaten 9 tane sayılmıştı azalıcak diye korkuyorum :KK43:
Benim de 8 civari demişti dr, 8 toplandi dün, aynen senin gibi sümüksü akıntılar cok fazlaydı, endise etme cnm normal yani, bende de fazlasıyla akıntı vardı..

Kızlar ya bugün tedavimin 6. günü 2 gündür 300 üniteye çıktı Gonal F birde dün ekstra ilk Olgalutranı vurdum.Bugün afedersiniz lavaboya gittiğimde sanki sümüksü bir akıntı gelmeye başladı.Acaba yumurtlama mı oluyor ya korktum gerçekten.Sizlerede oldumu birkaç arkadaş yazmıştı sanırım akıntıyla ilgili geriye döndüm bulamadım.Bilgisi olan varmı zaten 9 tane sayılmıştı azalıcak diye korkuyorum :KK43:
Benimde çok fazla akıntım vardı bir sorun olmadı

akıntı olması normal canım büyüyor yumurtalar olgarutran yumurtaların çatlmasını engelliyor baskılıyor yani sorun yok için rahat olsun

daha sali aksam üstü toplanan 2 yumurtam dollenmisti..acele bi sekilde bu sabah transfer edildi.. 2 gun bile olmadan.. daha 2 hucreliler.. gulsem mi aglasam mi bilemedim..
Istersen 3.gune gitsin..biz israrci degiliz dediler.. riske atacak sayi da degil ki zaten sadece 2 tane.. olsun madem dedim artik hayırlısı.. benim icin dua edin..
hayırlısı olsun canım bebiş olurlar inşallah

Hayırlısı cnm anne rahminde güzel bir şekilde gelişirler insallah, dış ortamdan cok daha iyimiş rahim embriyo gelişmesi için, transfer etmeleri hayırlı oldu inşallah, madem ki döllenme oldu demekki ümit var cnm, Allah yardim etsin..

bende pgt hastasıyım hani sebeb ile yaptırdınız pgt yi hangi merkezde ne kadar ödediniz ve kaçıncı gün embriyosuydu
Daha önce iki tane bebeğimin kalpleri 7. haftada durmuştu,bu yüzden pgt yaptırdık.Memorial şişlide yaptırdık,embriyo başı 300 dolardı ve sadece 5. gün embiryoları PGTye gidebiliyor denmişti bize...

Benim de 8 civari demişti dr, 8 toplandi dün, aynen senin gibi sümüksü akıntılar cok fazlaydı, endise etme cnm normal yani, bende de fazlasıyla akıntı vardı..
Canım ya valla Allah razı olsun insan endişeye kapılıyor gerçekten anormal bişey olmasın diye napıcağımı bilemiyorum.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Daha önce iki tane bebeğimin kalpleri 7. haftada durmuştu,bu yüzden pgt yaptırdık.Memorial şişlide yaptırdık,embriyo başı 300 dolardı ve sadece 5. gün embiryoları PGTye gidebiliyor denmişti bize...
pgt değil mi cgh olma ihtimali var mı ? 3.gün embriyosuna da yapılıyor pgt benim embriyolarım 3.gün embriyosu çözüp 5.güne götürmeye çalışılacak doktorum .. genetikçide 3.gün embriyosu olcağından bahsetmişti . 2000 dolar + kdv ödicem 10 embriyoya

Günaydın cnm, hayırlısı yarına toplama varmıs, bol sans bol saglıklı yumurta dilerim cnm:) dün giremedim benim kız hasta atesi öksürügü var, dün oldu benim de 8 toplanmıs, bugün haber gelecek nasıl oldu döllendiler mi diye, umarım döllenirler, cok endişeli heyecanlı bir bekleyiş, eşimin de spermi sınırda, inşallah iyi çıkar onun da sayı..
Hadi hayırlısı olsun canım, sağlıkka döllenip sana sımsıkı tutunsunlar inşAllah
Canım benimde aşırı derecede akıntım var. İnşAllah bi sıkıntı olmaz merak etme.
@acelya30 0 Ayyy canım sana sımsıkı tutunsunlar inşAllah..sana çok dua ediyorum canım adını bilmiyorum ama, nikini söylüyorum :) inşAllah hamile olacaksın, güzel haberini alacağız❤

Benim de cumartesi sabah opu, ancak doktorum transfer için bir iki ay kadar bekleyelim önerisinde bulundu.

Bu bekleme sürecinde rahmi daha iyi hazırlamak icin yapılabilecek bir şeyler var mı, bilgisi olan var mı acaba?

merhabalar
bende dondurulmuşlarla beraber ikinci tüp bebek yaptırdım tutmadı.ıkı sene ara verdim suan kocaeli umuttepe araştırma hastanesinde başlıcam.normalde geçen ay başlayacaktım ama aksilik rahim duvarında kalınlık olduğu için ilaçlara başlayamadım.nasipse bu ay başlayacağım..dualarınızı beklerim

Back