• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar tabloyu güncelledim ancak son 3 arkadaş da nedense etiketleme olmadı, yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada tabloda değişikliği olan lütfen bildirsin.. Bazı arkadaşlarda çoğu bilgiler eksik.

Bu arada bugün benimde kontrolüm vardı, cuma sabah opu inşAllah, bu akşam çatlatma iğnemi yaptım. Dua bekliyorum sizlerden de..
Canim insallah bol bol sağlıklı yumoşların olsun hepsi dollenip 5. Güne gitsin:dua::dua:

Benim de cumartesi sabah opu, ancak doktorum transfer için bir iki ay kadar bekleyelim önerisinde bulundu.

Bu bekleme sürecinde rahmi daha iyi hazırlamak icin yapılabilecek bir şeyler var mı, bilgisi olan var mı acaba?
folik asit ve balık yağı takviyeleri rahmi bebek için hazırlıyormuş biri söylemişti yürüyüş yap squat hareketi rahim kaslarına iyi geliyor spor hocam söylemişti

Hayırlı günler kızlar benimde bugün doktor kontrolümde yumurtalıklarım güzel olgunlaşmış ama rahim duvarım 5 cm di çok çok üzüldüm bana çok ince geldi bu akşam ve yarın puregon 250 ve Orgalutran vuracam Cumartesi kontrole gidecem sizce kalınlaşırmı yada kalınlaşması için ne yapabilirim lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olun benim bundan önceki tedavilerimde genelde 10 11 oluyodu neden böyle oldu anladım

daha sali aksam üstü toplanan 2 yumurtam dollenmisti..acele bi sekilde bu sabah transfer edildi.. 2 gun bile olmadan.. daha 2 hucreliler.. gulsem mi aglasam mi bilemedim..
Istersen 3.gune gitsin..biz israrci degiliz dediler.. riske atacak sayi da degil ki zaten sadece 2 tane.. olsun madem dedim artik hayırlısı.. benim icin dua edin..
Yenidunya3 Yenidunya3 transfer tarihini yazarsin tabloya..
Canım rabbim hayırlısıyla versin bebişlerini inşallah ikiside tutsunda süpriz olsun sana

Benim de cumartesi sabah opu, ancak doktorum transfer için bir iki ay kadar bekleyelim önerisinde bulundu.

Bu bekleme sürecinde rahmi daha iyi hazırlamak icin yapılabilecek bir şeyler var mı, bilgisi olan var mı acaba?
Canım hakkında hayırlısı olsun dualarımdasın sende.. Bende T şeklinde rahim vardı Adana Başkent Hastanesinde ameliyat oldum; ilk kontrolde içerde bir pıhtı gibi bişey gördü yumurtaları toplayıp duruma göre transfer yapalım dedi, benimde kesin değil transferim senin gibi...
benimde en çok bildiğim folik asit kullanımı destekliyor, bide bana ameliyattan sonra rahim toparlasın diye progesteron verildi onu biliyorum canım tabi yinede doktor veriyor bu ilacı

Canım bugün 3. Gün daha erken diye yapmadım. 8.günde falan yaparım diye düşünüyorum ama inşallah pozitif haberini verebilirim:dua: :anneadayı::nazar:
İnşAllah canım 3. Hamilemiz sen ol inşAllah..
Hayırlı günler kızlar benimde bugün doktor kontrolümde yumurtalıklarım güzel olgunlaşmış ama rahim duvarım 5 cm di çok çok üzüldüm bana çok ince geldi bu akşam ve yarın puregon 250 ve Orgalutran vuracam Cumartesi kontrole gidecem sizce kalınlaşırmı yada kalınlaşması için ne yapabilirim lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olun benim bundan önceki tedavilerimde genelde 10 11 oluyodu neden böyle oldu anladım
Canım arkadaşın biri nar suyu içiyor ve baya faydasını gördü bildiğim kadarıyla. Bir denesene. Bende bugün içmeyi düşünüyorum. Benim en son 8di yarın opu var. O arkadaşında 9,5 olmuş 5,5dan. Hergün içiyor, 2 bardağı geçmeyecekmiş ve transferden sonra bırakılacak.
Yenidunya3 Yenidunya3 Canım beni de tabloya ekler misin?
Adet tarihim 23 Aralık.
8 Ocak embriyo transfer işlemi yapıldı.
Ankara Başkent Üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum.
Yaşım 33 ilk denememiz. :KK66:
Tamam canım akşam pc açayım eklerim

pgt değil mi cgh olma ihtimali var mı ? 3.gün embriyosuna da yapılıyor pgt benim embriyolarım 3.gün embriyosu çözüp 5.güne götürmeye çalışılacak doktorum .. genetikçide 3.gün embriyosu olcağından bahsetmişti . 2000 dolar + kdv ödicem 10 embriyoya
Yok PGT canım,benim 4 tane döllenmiş yumurtam vardı,bunlarn ikisi 3. güne kadar bölündü sonra durdu bir tanesi 5. güne kadar devam etti. Tedaviye başlamadan önce doktor bilgi vermişti,3. gün embiryolarını PGT ye yollamıyoruz,sonuç başarılı olamayabiliyor,o yüzden boşuna sizin paranızı almak istemeyiz gibi bir cümle kurmuştu.Neticede sadece bir tane embriyom 5. güne ulaştı ve PGT olarak incelendi,sağlıklı görüldüğü ve dün transfer yapıldı.Umarım senin içinde herşey yolunda gider arkadaşım,güzel haberler alırsın...Pgtyi geçen embriyoların tutunma oranının biraz daha fazla olduğunu okumuştum bir yerde,inşallah öyledir...Güzel haberler paylaşmak ümidiyle..

Yok PGT canım,benim 4 tane döllenmiş yumurtam vardı,bunlarn ikisi 3. güne kadar bölündü sonra durdu bir tanesi 5. güne kadar devam etti. Tedaviye başlamadan önce doktor bilgi vermişti,3. gün embiryolarını PGT ye yollamıyoruz,sonuç başarılı olamayabiliyor,o yüzden boşuna sizin paranızı almak istemeyiz gibi bir cümle kurmuştu.Neticede sadece bir tane embriyom 5. güne ulaştı ve PGT olarak incelendi,sağlıklı görüldüğü ve dün transfer yapıldı.Umarım senin içinde herşey yolunda gider arkadaşım,güzel haberler alırsın...Pgtyi geçen embriyoların tutunma oranının biraz daha fazla olduğunu okumuştum bir yerde,inşallah öyledir...Güzel haberler paylaşmak ümidiyle..
İnşallah güzel haberler verirsin bizlere, bebişin sımsıkı tutunsun sanada

Benimde bugün son kontrol ümdü ctesi yumurta toplanacak 3 adet yumurtam varmış 4. Üncü 8 mm kalmış. Benimde rahim kalınlaşması gerekiyormuş toplama günü bakılıp gerekirse transfer bir ay sonra olabilir dedi

Benimde bugün son kontrol ümdü ctesi yumurta toplanacak 3 adet yumurtam varmış 4. Üncü 8 mm kalmış. Benimde rahim kalınlaşması gerekiyormuş toplama günü bakılıp gerekirse transfer bir ay sonra olabilir dedi
Canım benim hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağ salim yumuşlar nasip etsin... tombik elli şeker yanakları olsun inşallah hepimizin bebişi olsun :dua:

pgt ile tutunma oranı daha yüksek .. aynı cümleyi doktor bana da söyledi ama bende ki fark paket olarak ödüyorum ben 7 tanede olsa fiyat aynı 10 tane de olsa fiyat aynı ... güzel haberlerini alırız umarım

İnşAllah canım 3. Hamilemiz sen ol inşAllah..

Canım arkadaşın biri nar suyu içiyor ve baya faydasını gördü bildiğim kadarıyla. Bir denesene. Bende bugün içmeyi düşünüyorum. Benim en son 8di yarın opu var. O arkadaşında 9,5 olmuş 5,5dan. Hergün içiyor, 2 bardağı geçmeyecekmiş ve transferden sonra bırakılacak.

Tamam canım akşam pc açayım eklerim
Çok sağol canım benim ben içiyorum zaten nar suyu ama bilemedim neden böyle oldu en az transfer günü 9 10 olsa çok iyi olurdu bakalım hayırlısı inşallah dualarım hepimiz için rabbim kimsenin kucağını emeğini boşa çıkarmasın

Igneler sonrasi yumurtaliklardaki hareketlenmeleri cogu arkadas hissetmis. 4 gundur igne oluyorum.valla kipirdanma hissetmiyorum hic. Aldi beni bi panik. Erkenmi daha

Back