• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

canım bana estrofem verdiler rahim duvarı için sen ne kullanıyorsun
Günaydın canım ben sadece puregon ve Orgalutran kullanıyorum başka bi iğne yok yarın randevum var inşallah kalınlaşmıştır yeterince sizin dondurulmuş tedavisimi yapılıyo onlarda ayrı ilaç kullanılıyo çünkü

Kızlar slm ben geldim şükür, 6 yumurta toplanmış. Artık hakkımızda hayırlısı inş döllenirler
Hayırlısı cnm saglıklı döllenip saglıklı embriyocukların olsun insallah..ayılma nasıl oldu? Beni bayıltırken oksijen koklattilar berbat bir andı, basım döndü nefes alamadım neyseki capucak kendimden gecmişim, uyanması rahattı..

İnşallah canım benim dualarımız yumoşlarımız için rabbim ol desin inşallah
Amin inşAllah canım, çok saol
Hayırlısı cnm saglıklı döllenip saglıklı embriyocukların olsun insallah..ayılma nasıl oldu? Beni bayıltırken oksijen koklattilar berbat bir andı, basım döndü nefes alamadım neyseki capucak kendimden gecmişim, uyanması rahattı..
Çok rahat oldu canım, bakıyordum öyle birden uyudum :) uyandım hafif başım dönüyordu. Azda kanamam var. Senin yumoşlardan ne haber?
İlaçda estrofem, coraspin, crione jel, folbiol vermişler. Transfere kadar kullanacakmışım.
toplanan yumurta sayısı hiç önemli değil inşallah kaliteleri iyi olur olan 6 tanede döllenir 5 güne gider inşallah kaçncı tedavinizdi .
İnş canım hakkımızda hayırlısı. Yarın haber verecekler. Bu benim 2. Denemem. İlkinden de bir kızım var 5 yaşında❤

Arkadaşlar Merhaba bugün transferimin 10. Günü çok heyecanlıyım yarın test günüm bugün evde test yaptım ikinci çizgi silik galiba oldu bu sefer inşallah yanılmıyorum inşallah :dua: Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLH CANIM :)

Merhabalar
12 ocakta tani dün Memorial de transferim oldu. 3. denemem. Dondurulmuş konuldu ikinci kez. Sevinç Hanım transferi yaptı. 5. Gün embriyosuydu. 21 ocak cumartesi 9. gün tahlil yap dediler. Ben dayanamayıp çarşamba 6. gün başlarım yine kan vermeye. Son hakkımdı dondurulmuş kalmadı artık. Ayaklarım tavanda yatıyorum valla,saat başı kalkıp evi turluyorum. Benim için de dua edin Hissizleştim

Merhabalar
12 ocakta tani dün Memorial de transferim oldu. 3. denemem. Dondurulmuş konuldu ikinci kez. Sevinç Hanım transferi yaptı. 5. Gün embriyosuydu. 21 ocak cumartesi 9. gün tahlil yap dediler. Ben dayanamayıp çarşamba 6. gün başlarım yine kan vermeye. Son hakkımdı dondurulmuş kalmadı artık. Ayaklarım tavanda yatıyorum valla,saat başı kalkıp evi turluyorum. Benim için de dua edin Hissizleştim
anlayabiliyorum sizi rabbim yardımcınız olsun

Merhabalar
Merhaba canım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız da unuturuz bu günleri. Test konusunda bence acele etme canım bende senin gibi erken başladım teste 7. Gün yaptım hiçbirşey yoktu negatifti yani çok moralim bozuldu üzüldüm ağladım 9. Gün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm ama emin olamadım bugün 10. Gün çizgi daha belirgin ama hala silik o yüzden erken çıkmama ihtimali yüksek kendini boşyere üzme benim gibi. Bu arada benimki de 5. Gün embriyosuydu inşallah sonuçlarımız pozitif olsun

Merhabalar
Hayırlı olsun canım,bende 11 ocakta Memorial'de Emre hocaya yaptırdım transferimi.20 ocakta tahlil yap dediler.Ben hemen işe döndüm,düşünmemeye çalışıyorum.Ananas ve kabak çekirdeği tüketiyorum :) Bazen çok umutlu hissedip bazen karamsarlığa düşüyorum...Tuhaf ruh hali :) ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inşallah,güzel haberler verelim

Back