- 30 Aralık 2013
- 274
- 446
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #1.501
Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar herkese, güzel haberler aldığımız bir gün olsun inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba banada estrofem verdilerbu hapı içtikten sonra çok sinirli oluyorum en ufak şeylere bile sizdede böle bi yan etki yaptimicanım bana estrofem verdiler rahim duvarı için sen ne kullanıyorsun
Günaydın canım ben sadece puregon ve Orgalutran kullanıyorum başka bi iğne yok yarın randevum var inşallah kalınlaşmıştır yeterince sizin dondurulmuş tedavisimi yapılıyo onlarda ayrı ilaç kullanılıyo çünkücanım bana estrofem verdiler rahim duvarı için sen ne kullanıyorsun
İnşallah canım benim dualarımız yumoşlarımız için rabbim ol desin inşallahKızlar slm ben geldim şükür, 6 yumurta toplanmış. Artık hakkımızda hayırlısı inş döllenirler
Hayırlısı cnm saglıklı döllenip saglıklı embriyocukların olsun insallah..ayılma nasıl oldu? Beni bayıltırken oksijen koklattilar berbat bir andı, basım döndü nefes alamadım neyseki capucak kendimden gecmişim, uyanması rahattı..Kızlar slm ben geldim şükür, 6 yumurta toplanmış. Artık hakkımızda hayırlısı inş döllenirler
toplanan yumurta sayısı hiç önemli değil inşallah kaliteleri iyi olur olan 6 tanede döllenir 5 güne gider inşallah kaçncı tedavinizdi .Kızlar slm ben geldim şükür, 6 yumurta toplanmış. Artık hakkımızda hayırlısı inş döllenirler
Amin inşAllah canım, çok saolİnşallah canım benim dualarımız yumoşlarımız için rabbim ol desin inşallah
Çok rahat oldu canım, bakıyordum öyle birden uyudum :) uyandım hafif başım dönüyordu. Azda kanamam var. Senin yumoşlardan ne haber?Hayırlısı cnm saglıklı döllenip saglıklı embriyocukların olsun insallah..ayılma nasıl oldu? Beni bayıltırken oksijen koklattilar berbat bir andı, basım döndü nefes alamadım neyseki capucak kendimden gecmişim, uyanması rahattı..
İnş canım hakkımızda hayırlısı. Yarın haber verecekler. Bu benim 2. Denemem. İlkinden de bir kızım var 5 yaşında❤toplanan yumurta sayısı hiç önemli değil inşallah kaliteleri iyi olur olan 6 tanede döllenir 5 güne gider inşallah kaçncı tedavinizdi .
Canım hakkında hayırşlısı inşallah tez zmanda bebişlerine kavuşursunKızlar slm ben geldim şükür, 6 yumurta toplanmış. Artık hakkımızda hayırlısı inş döllenirler
GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLH CANIM :)Arkadaşlar Merhaba bugün transferimin 10. Günü çok heyecanlıyım yarın test günüm bugün evde test yaptım ikinci çizgi silik galiba oldu bu sefer inşallah yanılmıyorum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Inşallah canım inşallah hepimiz güzel haber veririzGÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLH CANIM :)
İnşallah en güzel haberleri alırız ☺Arkadaşlar Merhaba bugün transferimin 10. Günü çok heyecanlıyım yarın test günüm bugün evde test yaptım ikinci çizgi silik galiba oldu bu sefer inşallah yanılmıyorum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Inşallah canım o kadar heyecanlıyım ki anlatamam elim ayağım titriyorİnşallah en güzel haberleri alırız ☺
anlayabiliyorum sizi rabbim yardımcınız olsunMerhabalar
12 ocakta tani dün Memorial de transferim oldu. 3. denemem. Dondurulmuş konuldu ikinci kez. Sevinç Hanım transferi yaptı. 5. Gün embriyosuydu. 21 ocak cumartesi 9. gün tahlil yap dediler. Ben dayanamayıp çarşamba 6. gün başlarım yine kan vermeye. Son hakkımdı dondurulmuş kalmadı artık. Ayaklarım tavanda yatıyorum valla,saat başı kalkıp evi turluyorum. Benim için de dua edin Hissizleştim
Merhaba canım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız da unuturuz bu günleri. Test konusunda bence acele etme canım bende senin gibi erken başladım teste 7. Gün yaptım hiçbirşey yoktu negatifti yani çok moralim bozuldu üzüldüm ağladım 9. Gün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm ama emin olamadım bugün 10. Gün çizgi daha belirgin ama hala silik o yüzden erken çıkmama ihtimali yüksek kendini boşyere üzme benim gibi. Bu arada benimki de 5. Gün embriyosuydu inşallah sonuçlarımız pozitif olsunMerhabalar
12 ocakta tani dün Memorial de transferim oldu. 3. denemem. Dondurulmuş konuldu ikinci kez. Sevinç Hanım transferi yaptı. 5. Gün embriyosuydu. 21 ocak cumartesi 9. gün tahlil yap dediler. Ben dayanamayıp çarşamba 6. gün başlarım yine kan vermeye. Son hakkımdı dondurulmuş kalmadı artık. Ayaklarım tavanda yatıyorum valla,saat başı kalkıp evi turluyorum. Benim için de dua edin Hissizleştim
Canımm sanki seni haziran-temmuz topiğinden hatırlıyorum. Sen hamileydin deği mi?hakkınızda hayırlısı olsun, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canım,bende 11 ocakta Memorial'de Emre hocaya yaptırdım transferimi.20 ocakta tahlil yap dediler.Ben hemen işe döndüm,düşünmemeye çalışıyorum.Ananas ve kabak çekirdeği tüketiyorum :) Bazen çok umutlu hissedip bazen karamsarlığa düşüyorum...Tuhaf ruh hali :) ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inşallah,güzel haberler verelimMerhabalar