• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

4.deneme dile kolay.. Allah yardimcin olsun insallah.. kac yıllık evlisiniz? Normal yoldan mi olmuştu dusuklerin? Yoksa tup bebek miydi? Tup olunca tutmasi da insani tam tatmin etmiyor.. benim de 2.deneme pozitifti ama düştü.. kucagina alincaya kadar hep diken ustundeyiz
Tüp bebekti cnm, 4 yıllık, düşük olması çok kötü bir duygu, ikincisindede kalbi durmuş dediğinde doktor yıkılmıştım, inş bu kez yüzümüz güler..

Kızlar ne olur bana akıl verin. Aylardır midem agriyor. Bugün yine doktora gittim bu yüzden helikobakteri den şüphelendi. Pazartesi kesin belli olacak. Bunun tedavisi 14 gun agir antibiyotik kullanımıyla yapılıyor. Ne yapıcam ben ya tedavide devam ediyor haftaya bi aksilik olmazsa transfer olacak. Transfer sonrası zararlı o kesin ama transfer öncesi de zararlıdır di mi

Kızlar ne olur bana akıl verin. Aylardır midem agriyor. Bugün yine doktora gittim bu yüzden helikobakteri den şüphelendi. Pazartesi kesin belli olacak. Bunun tedavisi 14 gun agir antibiyotik kullanımıyla yapılıyor. Ne yapıcam ben ya tedavide devam ediyor haftaya bi aksilik olmazsa transfer olacak. Transfer sonrası zararlı o kesin ama transfer öncesi de zararlıdır di mi
Haftaya baslarsa zaten transferin de haftayaymis.. o paket gunde en az 6 hap iceriyor.. sabah 3 tane aksam 3 tane iciliyor ve icinde yuksek doz antibiyotik te var sanirim.. kesinlikle transfer sonrasi devam edemezsin.. oncesinde de paketi bitmedigi icin faydasi olmaz zaten..

kesinlikle bebegin gitmesiyle alakali bisey deil cnm, ikinmakla bebek gitmez bunu kesinlikle kafandan cikar, rahmin icine konulan embriyolar rahime tutunur veya tutunmaz o ayri bisey ama senin gozle gorup olup olmadigni anlaman mumkun deil, herhangi bir belirti aramak dogru olmaz bu asamada, ancak adet gelirse cok kanama olursa ve test de negatif cikarsa o zmn olmadi denir, maalesef beklemek zorundayiz test gununu baska turlu dogru ve kesin bilgi edinemiyoruz =( sen rahat ol hicbir sekilde kotu bir belirti deil..
Çok tsk ederim canım içimi rahatlattın ne bileyim öyle görünce korktum ışte:-*

İyi geceler.. Transferin hayırlı olur inş, ben birşey sormak istedim.. Bugün opu oldum hala kanamam var leke gibi.. Ne yapsam bilemedim?
canım çok normal
bir şey daha ilk gun endişelenme ama cogalirsa doktorunu ara sor şahsen ben tereddüt ettiğim herseyde arıyorum seninde tedavi hayırlı olsun inşallah

Kızlar tabloyu güncelledim ancak son 3 arkadaş da nedense etiketleme olmadı, yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada tabloda değişikliği olan lütfen bildirsin.. Bazı arkadaşlarda çoğu bilgiler eksik.

Bu arada bugün benimde kontrolüm vardı, cuma sabah opu inşAllah, bu akşam çatlatma iğnemi yaptım. Dua bekliyorum sizlerden de..

Kızlar tabloyu güncelledim ancak son 3 arkadaş da nedense etiketleme olmadı, yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada tabloda değişikliği olan lütfen bildirsin.. Bazı arkadaşlarda çoğu bilgiler eksik.

Bu arada bugün benimde kontrolüm vardı, cuma sabah opu inşAllah, bu akşam çatlatma iğnemi yaptım. Dua bekliyorum sizlerden de..

peacecy peacecy canım ne yaptın? merak ettim seni..
Günaydın cnm, hayırlısı yarına toplama varmıs, bol sans bol saglıklı yumurta dilerim cnm:) dün giremedim benim kız hasta atesi öksürügü var, dün oldu benim de 8 toplanmıs, bugün haber gelecek nasıl oldu döllendiler mi diye, umarım döllenirler, cok endişeli heyecanlı bir bekleyiş, eşimin de spermi sınırda, inşallah iyi çıkar onun da sayı..

Benden haberler kötü..
Bundan onceki 2 denememde de dollenen 10 yumurta vardi.. toplanan daha fazlaydi..
Bugun optan sonra soylediler ki sadece 2 yumurta çıkmış.. sinirlerim bozuldu.. cunku dollenip dollenmeyecekleri bile belli degil.. dollenseler de kalite sorunu ve hemen 2.gun gecistirme transfer..

Aklımın almadigi şu... kontrollerimde zaten olgun 7 yumurta gorunmustu.. ben yine fazlasi cikar 10 olur bekliyorken 2 de neyin nesi.. catlatma ignesinden tam 36 bucuk saat sonra toplandi..aklima yumurtalarimin catlayip bosa gittigi geliyor sadece.. oraya erkenden gittim.. oyle bisey olduysa gercekten hakkimi helal etmiyorum..

Uzulme demeyin çünkü maddi anlamda bu son sansimdi.. sınırlarimi zorlayarak baslamistim tedaviye.. ve deneyemeden butun emek gidecek..
nolur dua edin de transfer edilebilecek bir embriyom bari olsun.
10 yumurta varken nasıl 2 yumurta toplanır 8 i olgun değilmiymiş acaba ayrıntılı sor bence

Simdi aradılar, 5 tanesi döllenmis, cmts tekrar arayacaklar kaliteleri hakkında bilgi icin dediler, kızımda 10 yumurtam cıkmıs ve 8i döllenmişti, 4 tane vardi 5.gün..yaşım ilerledi diye azaldı heralde, umarım saglıklı ilerlerler..Allah yardım etsin inşallah..

Cok tesekkur ederimmm...Evet surekli su iciyorum,her an patlayabilirim :) Ama yeterki gelsin bebisler biz herseye razıyız.Bu arada benide yazabilirsiniz listeye... Yas 35 istanbul 14.11.2016 da basladim tedaviye,toplantı pgtye gitti geldi ve sonunda bugün final... :) Allah hepimizin kucağını bebeklerle doldursun insallah
bende pgt hastasıyım hani sebeb ile yaptırdınız pgt yi hangi merkezde ne kadar ödediniz ve kaçıncı gün embriyosuydu

Günaydın Arkadaşlar
bende 17 aralıkta kürtaj oldum
tüp bebekti bebeğim 7+3 olması gerekırken 6 haftalık gozkuyordu
6 haftalıkken kalbı durmus
17 aralıkta kürtaj oldum bugun kürtajın 26. günü
ve korunmayı kürtajdan 10 gün sonra bıraktım
artık ne doktora gıtmek istıyorum ne doktor yuzu dıye zaman zaman bunalıma gırıyorum
hıc bırını dınlemek ıstemıyorum dıyorum ama
4 sene olucak evlılıgım
3 aşılama
2 kimyasal yasadım
ilk tüp denememde 7 haftalık kaybettım bebegımı
allah hepımızın muradını versin insallah

Günaydın cnm, hayırlısı yarına toplama varmıs, bol sans bol saglıklı yumurta dilerim cnm:) dün giremedim benim kız hasta atesi öksürügü var, dün oldu benim de 8 toplanmıs, bugün haber gelecek nasıl oldu döllendiler mi diye, umarım döllenirler, cok endişeli heyecanlı bir bekleyiş, eşimin de spermi sınırda, inşallah iyi çıkar onun da sayı..
canım haber geldi mi ? kaçı döllenmiş

herkese günaydın dün giremedim sayfa bayağı ilerlemiş okumaya çalıştım iki hamiş varmış hayırlı olsun darısı sırada bekleyenlere olsun :) dün gonal f ve merional a başladım pazartesi orgalutran vurulucam salı günü kontrolüm var umarım büyürler o zamana kadar kaliteli bir şekilde

Back