- 3 Nisan 2016
- 313
- 251
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #1.401
Test günüm yarın vereceğim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün embriyosuyduTeşekkür ederim çok şükür inşallah sağlıkla devam eder henüz kan vermedim transferin 7.günü idrarda çıktı
Canım listede varmısın? Bilgileri yazmamıştın sanki. Çünkü bi ara baktım. Hatta bilgileri yaz senide tabloya eklim demiştim. Yaz hemen senide eklim 2 hamişimiz olsun❤ Yazdıysan da görmediysem kusuruma bakma, geçmişe bakmaya çalışıyorum gözümdende kaçmış olabilirBen de hamişimm çok şükür
Olsun canım canın sağolsun yazayım hemen.yaş:28 deneme:ilk,samsun,sat:13aralıkCanım listede varmısın? Bilgileri yazmamıştın sanki. Çünkü bi ara baktım. Hatta bilgileri yaz senide tabloya eklim demiştim. Yaz hemen senide eklim 2 hamişimiz olsun❤ Yazdıysan da görmediysem kusuruma bakma, geçmişe bakmaya çalışıyorum gözümdende kaçmış olabilir
Ilk transferin sanirim.. idrara sıkışık oldugun surece problem olmaz.. normal muayene gibi.. incecik bi aletle rahim icine embriyolari birakacaklar.. agrisiz acisiz..Su an hastanede sıra bekliyorun kızlar ve esime belli etmesemde acayip heycanlıyım...Transfer tecrübesi anlatacak birileri var mi acaba?
Canım ne yaptın? Var mı bir haber? Merak ettim seni, hemde çok dua ettim dün gece. Güzel haberlerini bekliyorum. Benimde bu akşam kontrol, dua edin. Dönünce yazarım inşAllah.Ilk transferin sanirim.. idrara sıkışık oldugun surece problem olmaz.. normal muayene gibi.. incecik bi aletle rahim icine embriyolari birakacaklar.. agrisiz acisiz..
Cok tesekkur ederimmm...Evet surekli su iciyorum,her an patlayabilirim :) Ama yeterki gelsin bebisler biz herseye razıyız.Bu arada benide yazabilirsiniz listeye... Yas 35 istanbul 14.11.2016 da basladim tedaviye,toplantı pgtye gitti geldi ve sonunda bugün final... :) Allah hepimizin kucağını bebeklerle doldursun insallahIlk transferin sanirim.. idrara sıkışık oldugun surece problem olmaz.. normal muayene gibi.. incecik bi aletle rahim icine embriyolari birakacaklar.. agrisiz acisiz..
2 si dollenmis ama transfer konusunda henuz birsey demediler.. yarina dayanirlar mi bilmiyorlar çünkü.. dayanacak olurlarsa atla gel diyecekler.. cok umitli degilim ama bu sekilde hamile kalabilirsem gercekten mucize olacak benim icin..Canım ne yaptın? Var mı bir haber? Merak ettim seni, hemde çok dua ettim dün gece. Güzel haberlerini bekliyorum. Benimde bu akşam kontrol, dua edin. Dönünce yazarım inşAllah.
Canim insallah bebisin gelir tup bebekle. Ben de su an pgt arastiryorum. Adetimle birlikte baslayacagim tedaviye. Pgt yaptirmanin ozel bi nedeni var miydi yani tespit edilen bi gen hastaliginiz var miydi?Cok tesekkur ederimmm...Evet surekli su iciyorum,her an patlayabilirim :) Ama yeterki gelsin bebisler biz herseye razıyız.Bu arada benide yazabilirsiniz listeye... Yas 35 istanbul 14.11.2016 da basladim tedaviye,toplantı pgtye gitti geldi ve sonunda bugün final... :) Allah hepimizin kucağını bebeklerle doldursun insallah
Eğer kontrollerde 7 göründüyse erken çatlama olmuş olabilir dediğin gibi, ümidini kesme inş. o 2 tane gayet iyi embriyolar oluştururlar, hayırlısıyla güzel haberlerini alırız, gerçekten çok masraflı bir süreç bizde çok paralar harcadık, 4. denememde genetik olacağı için çok masraflı olcak bizde çok zorlanacağız, sakin olmaya çalış olumsuz etkilenme cnm transfer öncesi..Benden haberler kötü..
Bundan onceki 2 denememde de dollenen 10 yumurta vardi.. toplanan daha fazlaydi..
Bugun optan sonra soylediler ki sadece 2 yumurta çıkmış.. sinirlerim bozuldu.. cunku dollenip dollenmeyecekleri bile belli degil.. dollenseler de kalite sorunu ve hemen 2.gun gecistirme transfer..
Aklımın almadigi şu... kontrollerimde zaten olgun 7 yumurta gorunmustu.. ben yine fazlasi cikar 10 olur bekliyorken 2 de neyin nesi.. catlatma ignesinden tam 36 bucuk saat sonra toplandi..aklima yumurtalarimin catlayip bosa gittigi geliyor sadece.. oraya erkenden gittim.. oyle bisey olduysa gercekten hakkimi helal etmiyorum..
Uzulme demeyin çünkü maddi anlamda bu son sansimdi.. sınırlarimi zorlayarak baslamistim tedaviye.. ve deneyemeden butun emek gidecek..
nolur dua edin de transfer edilebilecek bir embriyom bari olsun.
Kaç tane gitti cnm pgt ye, kaçı sağlıklı geldi birde fiyatı ne kadar acaba bende yaptırcam merak ediyorumCok tesekkur ederimmm...Evet surekli su iciyorum,her an patlayabilirim :) Ama yeterki gelsin bebisler biz herseye razıyız.Bu arada benide yazabilirsiniz listeye... Yas 35 istanbul 14.11.2016 da basladim tedaviye,toplantı pgtye gitti geldi ve sonunda bugün final... :) Allah hepimizin kucağını bebeklerle doldursun insallah
4.deneme dile kolay.. Allah yardimcin olsun insallah.. kac yıllık evlisiniz? Normal yoldan mi olmuştu dusuklerin? Yoksa tup bebek miydi? Tup olunca tutmasi da insani tam tatmin etmiyor.. benim de 2.deneme pozitifti ama düştü.. kucagina alincaya kadar hep diken ustundeyizEğer kontrollerde 7 göründüyse erken çatlama olmuş olabilir dediğin gibi, ümidini kesme inş. o 2 tane gayet iyi embriyolar oluştururlar, hayırlısıyla güzel haberlerini alırız, gerçekten çok masraflı bir süreç bizde çok paralar harcadık, 4. denememde genetik olacağı için çok masraflı olcak bizde çok zorlanacağız, sakin olmaya çalış olumsuz etkilenme cnm transfer öncesi..
Tesekkur ederim canim...Daha once iki tane bebegimin kalbi 7 haftalikken durmustu o yüzden yaptirdim benCanim insallah bebisin gelir tup bebekle. Ben de su an pgt arastiryorum. Adetimle birlikte baslayacagim tedaviye. Pgt yaptirmanin ozel bi nedeni var miydi yani tespit edilen bi gen hastaliginiz var miydi?
Bir tane gitti bir tanesi sağlam geldi çok sükür..Memorial Şişli'de yaptırdım,embriyo başına 300 dolardıKaç tane gitti cnm pgt ye, kaçı sağlıklı geldi birde fiyatı ne kadar acaba bende yaptırcam merak ediyorum
Benim de kalp atisi olmamasindan 4 kurtajim var. Hepsi dogal gebelikti. Haftaya cuma tup bebek kontrolum var bakalim dr ne onerecek.Tesekkur ederim canim...Daha once iki tane bebegimin kalbi 7 haftalikken durmustu o yüzden yaptirdim ben
Evt normal çıktı bizimde ama iki düşüğüm olduğu için doktor önerdi bizde bu kez yaptırcaz ama pgt değil cgh yada ngs olcak galibaG gamer123 canim ben gecen hafta Ankarada unlu bir genetikci ile gorustum. Belirlenmis bi genetik hastaliginiz yok sen 46xx esin 46xy dedi. Ama icimiz rahat olsun derseniz 9 kromozoma bakilabilir dedi. Embriyolardan 3.gun hucre alicaz muhtemelen 5.gun transfer edilir dedi. Ucret olarakta 1 embriyo 185$ dedi. Karar veremedim pgt mi olsa normal tup bebek mi.. Sen neden pgt dusunuyorsun? Genetik testleriniz normal cikti mi?
İyi cnm şanslısın sevindim senin adına inş bizimde sağlıklı gelir daha bi başlasam tedaviyeBir tane gitti bir tanesi sağlam geldi çok sükür..Memorial Şişli'de yaptırdım,embriyo başına 300 dolardı