• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Yani şöyle diyeyim 3 demisti hemsire.. doktor 2 dedi..sanirim 1 boş.. benim oncekindede ultrasinda gorulen 7veya8 di..ama 14 toplanmisti.. 10 dollenen vardi..
Hani olur bazi bayanlarda rezerv azligi vs.. ultrasondan görülür bir veya iki yumurta..onlarla hamilelik saglanmaya çalışılır.. ama benim gorunen yumurtalar nereye uçtu aklim onu almiyor..
Sıkma canını diyecem ama olmuyor. İnşAllah o 2 tane döllenip sana sımsıkı tutunur. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. Ben ümitliyim, burada ne hikayeler okuyoruz..

Sıkma canını diyecem ama olmuyor. İnşAllah o 2 tane döllenip sana sımsıkı tutunur. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. Ben ümitliyim, burada ne hikayeler okuyoruz..
Aynen.. transfer ve bekleme surecini yaşamak istiyorum.. hopp hersey bitti bosa gitti olsun istemiyorum.. en azindan olmadi tutunamadi der atlatirim..
Allah hepimizin yüzünü guldursun..
Olmazsa da belki 4 sene sonra.. 40 yas cocugu yaparim emeklilik ikramiyesi gibi :)

Kızlar transferim in 3. Gunu bitti bugün ama yüzüm kabardı resmen kıpkırmızı kabarıyor alnım yanaklarım ve kabar kabar sivilce oluyor sönüyor başka yerde çıkıyor anlamıyorum niye böyle oluyo bugün tam orta kasikta ara ara ama şiddetli kasılmalar da oluyo hala daha da oluyo bu belirtiler ne ki acaba bunları yaşayan var mı korkuyorum resmen :(

Aynen.. en azindan transfer ve bekleme surecini yaşamak istiyorum.. hopp hersey bitti bosa gitti olsun istemiyorum.. en azindan olmadi tutunamadi der atlatirim..
Allah hepimizin yüzünü guldursun..
Olmazsa da belki 4 sene sonra.. 40 yas cocugu yaparim emeklilik ikramiyesi gibi :)
Aynen şimdiden hiç bozma moralini canım, ne güzel bi tane de çocuğun varmış.

Kızlar transferim in 3. Gunu bitti bugün ama yüzüm kabardı resmen kıpkırmızı kabarıyor alnım yanaklarım ve kabar kabar sivilce oluyor sönüyor başka yerde çıkıyor anlamıyorum niye böyle oluyo bugün tam orta kasikta ara ara ama şiddetli kasılmalar da oluyo hala daha da oluyo bu belirtiler ne ki acaba bunları yaşayan var mı korkuyorum resmen :KK43:
Alerji falan mı oldu acaba canım? Sen güzel düşün, arada ağrı oluyor. Bende de olmuştu, hatta tutmadı olmadı heralde diyordum.

Alerji falan mı oldu acaba canım? Sen güzel düşün, arada ağrı oluyor. Bende de olmuştu, hatta tutmadı olmadı heralde diyordum.
Ee tuttu mu senin çok takip edemiyorum burayı :( belirtiler nedir bilmiyorum normalde çatlatma iğneme göre 5 gün falan var reglime ama tam orta kasikta ara da giren ve sanki adet olacakmışım gibi ağrılar var tuvalete gidiyorum normal akıntı sadece yüzümde böyle bi şişti kabardı eşim bile dedi ne oldu sana diye ama hergün aynı şeyleri yiyorum değişik bişey de yemedim aslında inşallah tutunma belirtileridir

Ee tuttu mu senin çok takip edemiyorum burayı :KK43: belirtiler nedir bilmiyorum normalde çatlatma iğneme göre 5 gün falan var reglime ama tam orta kasikta ara da giren ve sanki adet olacakmışım gibi ağrılar var tuvalete gidiyorum normal akıntı sadece yüzümde böyle bi şişti kabardı eşim bile dedi ne oldu sana diye ama hergün aynı şeyleri yiyorum değişik bişey de yemedim aslında inşallah tutunma belirtileridir
Benim tutmuştu ve şuan kızım 5 yaşında ablası:) bende çok belirti olmadı. Gögsüm rengi falan hiç değişmedi 9 ay boyunca ama tek hatırladığım kasık ağrım vardı.

Benim tutmuştu ve şuan kızım 5 yaşında ablası:) bende çok belirti olmadı. Gögsüm rengi falan hiç değişmedi 9 ay boyunca ama tek hatırladığım kasık ağrım vardı.
Allah bağışlasın canım bi de güzel kardeş versin inşallah:) pazartesi test yapicam daha çok var inşallah iyi işaretlerdirbunlar

Allah bağışlasın canım bi de güzel kardeş versin inşallah:) pazartesi test yapicam daha çok var inşallah iyi işaretlerdirbunlar
İnşAllah canım güzel haberini bekliyor olacağız

Kızlar bu arada tabloyu güncelleyeceğim. İlk hamişimiz belli oldu ❤ sezenorhan sezenorhan canımmm Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün seni ve evladına kavuştursun..

Benden haberler kötü..
Bundan onceki 2 denememde de dollenen 10 yumurta vardi.. toplanan daha fazlaydi..
Bugun optan sonra soylediler ki sadece 2 yumurta çıkmış.. sinirlerim bozuldu.. cunku dollenip dollenmeyecekleri bile belli degil.. dollenseler de kalite sorunu ve hemen 2.gun gecistirme transfer..

Aklımın almadigi şu... kontrollerimde zaten olgun 7 yumurta gorunmustu.. ben yine fazlasi cikar 10 olur bekliyorken 2 de neyin nesi.. catlatma ignesinden tam 36 bucuk saat sonra toplandi..aklima yumurtalarimin catlayip bosa gittigi geliyor sadece.. oraya erkenden gittim.. oyle bisey olduysa gercekten hakkimi helal etmiyorum..

Uzulme demeyin çünkü maddi anlamda bu son sansimdi.. sınırlarimi zorlayarak baslamistim tedaviye.. ve deneyemeden butun emek gidecek..
nolur dua edin de transfer edilebilecek bir embriyom bari olsun.
Yumurtaların catlamistir benimde oldu

Bence opo olmadan bir kaç gün önce çünkü benim 4 yumurta vardi ama 1 toplandı yani 3 tane çatladı başka açıklaması olamaz
yumurtaların erken çatlama ihtimali çok büyük risk o zaman bu süreçte. her hangi bir ilaç falan verilmiyormu erken çatlamayı önlemek adına. siz soru sordunuzmu dr unuza peki 4 taneden neden 1 e düştü 3 tanesi nerde diye

Back