- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Benim de 8 tane buz bebisim var insallah Rabbim hepimize pozitif sonuçlar verir hayirli evlatlar verir inanmak çok inanmak lazımKızlar benim dondurulmuş 8 tane embriyom var nasipse pct yapılıp transfer olucam dua edin önümüzdeki ay sağlam embriyom kalsın
Kac yillik evlisin canim?ben 10 yillik evliyim bir evladim var ikincisi icin ugrasiyoruzAranizda en uzun süreli evli olan ben miyim
Rabbim evladını bağışlasın en yakın zamanda hayirli sağlıklı kardeşi de gelsinKac yillik evlisin canim?ben 10 yillik evliyim bir evladim var ikincisi icin ugrasiyoruz
Amin cnm ya insallah acibadem bide art tüp bebek aklımda zaten cnmCanim gorunurde bir sikinti yok sebepsiz bizimki.insallah bu sefer seninkide tutar canim.acibademi tavsiye ederim cok ilgililer ama insallah gerek kalmazda bu denemende hamile kalirsin canim
Arkadaşım bende 9 yıldır evliyim allahım evladına kardeş nasip etsin inşllh.Kac yillik evlisin canim?ben 10 yillik evliyim bir evladim var ikincisi icin ugrasiyoruz
Bu sanırım pazarlıksız canım. Eşim hesaplattırmış, inşAllah indirim yaptırırız.Canim cok degilmi.hangi igneleri aldin.canim millet pazarlik yapiyo eczaneyle gonalf 450 ml 220 tl ye falan aldilar bu sefer bende pazarlik yapmayi dusunuyorum:)
Kaç yıllık evlisin canım göremedim heralde yılı baktımda. Benimde ocakta 8 bitiyor.Aranizda en uzun süreli evli olan ben miyim
Çiçek canım Azo topiğindenmisin? Çıkaramadım tam kusuruma bakma.Merhaba arkadaslar
Bende ocak ayında doldurulmus embırıyo ıle deneyecegım ınsalah
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
Benım 2 yasında bır oglum var bırde kardesı olsun ıstıyoruz rabbım ınsallah nasıp eder
Melısela benı tanıdınmı canım nasılsın
Şimdi gördümRabbim evladını bağışlasın en yakın zamanda hayirli sağlıklı kardeşi de gelsin...Ben mart ayında 7yil olcak..
Bu sanırım pazarlıksız canım. Eşim hesaplattırmış, inşAllah indirim yaptırırız.
Kaç yıllık evlisin canım göremedim heralde yılı baktımda. Benimde ocakta 8 bitiyor.
Çiçek canım Azo topiğindenmisin? Çıkaramadım tam kusuruma bakma.
Ayy seni gördüğüme çok sevindim canım yaa, çok şükür kurtulduk canım, bak seninde evladın oldu çok şükür benimdeEvet canım malesef azo topigindenim
Aynen canim ameddeyim..Sen nerdesin?Leyliamed21 ameddemisin sen? Yakınız o zaman :)
Yeni sayılırsın arkadaşım hiç merak etme gelir bebisin2 sene 3 aydir evliyiz kardeslerim
Hollandada oturuyorum kres ogretmeniyim suan o isi yapmiyorum malesef
Bende UrfadayımAynen canim ameddeyim..Sen nerdesin?
Ayy seni gördüğüme çok sevindim canım yaa, çok şükür kurtulduk canım, bak seninde evladın oldu çok şükür benimdeRabbim inşAllah ikincileride bize nasip edecek ben inanıyorum. İyiki dondurulmuşun varmış, benim yok. Bu arada biz çok şeyler atlattık. Eşim nakil oldu. 2015 kabus gibi geçti.
Evet yakınmışızBende Urfadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?