2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar benim dondurulmuş 8 tane embriyom var nasipse pct yapılıp transfer olucam dua edin önümüzdeki ay sağlam embriyom kalsın
Benim de 8 tane buz bebisim var insallah Rabbim hepimize pozitif sonuçlar verir hayirli evlatlar verir inanmak çok inanmak lazım

Merhaba arkadaslar
Bende ocak ayında doldurulmus embırıyo ıle deneyecegım ınsalah
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
Benım 2 yasında bır oglum var bırde kardesı olsun ıstıyoruz rabbım ınsallah nasıp eder
Melısela benı tanıdınmı canım nasılsın

Dua, sınırlı ve aciz olan insanoğlunun; sınırsız ve sonsuz kudret sahibi allah ile kurduğu diyalog ve köprüdür. Bizde Hz Zekeriya Duası sizler için bu sayfada derledik. İşte Hz Zekeriyanın Duası, Zekeriya aleyhisselam duası ile anlamı hakkında bilgi.

Rabbimizin Kur'an da bize öğrettiği dualardan biri de kendisine çocuk ihsan etmesi için Hz. Zekeriya Peygamberin duasıdır.

Çocuk Olması İçin Okunan Dua Yani Hz Zekeriya A.s Duası

Zekeriya (a.s.), Allah"a dua edip kendisine çocuk ihsan etmesini istemişti:

‎وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru"l-vârisîn

“(Ey Peygamberim!) Zekeriyya"yı da (an). O, Rabbine; "Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)" diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)

Ali İmran Sûresi: 38. âyetin dua kısmı şöyledir: “Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü"d-duâ.” (Zekeriya, Rabbine şöyle duâ etti: "Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.) Bu âyet bu şekilde duâ olarak okunabilir.)

Yüce Allah, Zekeriya Peygamberin duasını kabul ettiğini şöyle bildirmektedir:

‎فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ

‎فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ

“Onun duasını da kabul buyurduk ve ona Yahyâ"yı armağan ettik. Eşini de kendisi için ıslah ettik (çocuk doğurmağa elverişli bir hâle getirdik). Gerçekten onlar hayır işlere koşarlar, umarak ve korkarak bize dua ederlerdi ve bize derin saygı
gösterirlerdi.” (Enbiyâ, 21/90)

Canim cok degilmi.hangi igneleri aldin.canim millet pazarlik yapiyo eczaneyle gonalf 450 ml 220 tl ye falan aldilar bu sefer bende pazarlik yapmayi dusunuyorum:)
Bu sanırım pazarlıksız canım. Eşim hesaplattırmış, inşAllah indirim yaptırırız.

Aranizda en uzun süreli evli olan ben miyim
Kaç yıllık evlisin canım göremedim heralde yılı baktımda. Benimde ocakta 8 bitiyor.

Çiçek canım Azo topiğindenmisin? Çıkaramadım tam kusuruma bakma.

Evet canım malesef azo topigindenim

Evet canım malesef azo topigindenim
Ayy seni gördüğüme çok sevindim canım yaa, çok şükür kurtulduk canım, bak seninde evladın oldu çok şükür benimde Rabbim inşAllah ikincileride bize nasip edecek ben inanıyorum. İyiki dondurulmuşun varmış, benim yok. Bu arada biz çok şeyler atlattık. Eşim nakil oldu. 2015 kabus gibi geçti.

Bende senı gordugume sevındım canım
Evet canım bu gunlerı gordugume ne kadar sukur etsem az .. Nerden nereye bır zamanlar bır tane olurmu derken sımdık ıkıyı ıstıyoruz
Evet var canım sukur dondurulmus 6 tane dondurulmustu gecen aydenedık malesef tutmadı
5 tane daha var hakkımızda hayırlısı ınsallah

Ne naklı oldu canım hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…