• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım doktorun kim? Bende orayı düşünmüştüm başta, hatta hoca ile mailleştik. Sadece sıkıntı Hulisi hoca hemen tedaviye başlamıyormuş. Benimde izin sıkıntı, doğudayım ben. Sadece 1 aylığına geleceğim.
Gögsen bey ben 1 yıldır gidiyorum çok memnunum 2 aşilama yapıldı negatif

İnşAllah canım.. Rabbim benden önce hiç evladı olmayan kardeşlerime nasip etsin inşAllah, sonrada bana..
Amin canim benim RABBIM cumlemizin gonlune gore versin.. ne guzel siz turk doktorlarina emanetsiniz ben hollandada dertlesme bile dertlesemiyor insan. dua miz var biz muslumanlarin hamd olsun, dini batililara bunlari anlatamiyorsun pek

Amin canim benim RABBIM cumlemizin gonlune gore versin.. ne guzel siz turk doktorlarina emanetsiniz ben hollandada dertlesme bile dertlesemiyor insan. dua miz var biz muslumanlarin hamd olsun, dini batililara bunlari anlatamiyorsun pek
Sıkma canını canım, bizde burada dertleşiriz. Burada bir zamandan sonra insanlar aile gibi oluyor. Kaç yıldır buraya takılıyorum ve dışarıda bile görüştüğümüz arkadaşlıklarım oldu.

Kiyamam yaa ablam da hollanda da :KK43:biz burdayız istedigin zaman dertlesiriz:KK50:

Kiyamam yaa ablam da hollanda da :KK43:biz burdayız istedigin zaman dertlesiriz:KK50:
Demek istedigimde tam bu iste! Sicaklik benimseme.. sagolsun onlarda cok yol gosterdi ama diyorumya iman konusunda ben onlarla bir dusunemiyorum .. sagolun kizlar Rabbim yuzlerimizi guldursun insAllah ilk cok zorlandim gece aybasi oldum ve esim uyuyordu (embryo) tutmadiginda yani.. ama ertesi gun test gunumdu esim bile agir uykusu olmasina ragmen o gece oda uyanip bana destek oldu.. aile cok onemli kizlar ama ondan once Iman onemli

Demek istedigimde tam bu iste! Sicaklik benimseme.. sagolsun onlarda cok yol gosterdi ama diyorumya iman konusunda ben onlarla bir dusunemiyorum .. sagolun kizlar Rabbim yuzlerimizi guldursun insAllah ilk cok zorlandim gece aybasi oldum ve esim uyuyordu (embryo) tutmadiginda yani.. ama ertesi gun test gunumdu esim bile agir uykusu olmasina ragmen o gece oda uyanip bana destek oldu.. aile cok onemli kizlar ama ondan once Iman onemli
Rabbim eslerimize de sabir güç versin onlarda bize destek olsun insallah aile olmak çok önemli çok :KK74:hayırlısıyla bebislerde gelsin tamamdir:KK46::KK46::KK46:

Back