- 21 Aralık 2016
- 127
- 151
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Rabbim bagislasin salih evlatlardan eylesin. Amin.. Rabbim sabrimiza sabir katsin din iman saglikli evlatlar nasip etsinHerkese hayırlı akşamlar ben bugun adet oldum ve yarın doktora gidiyorum.Dondurulmuş embriyo tranferi olacak inşallah. İstanbul Brüksel tup bebek merkezi Dr.Yucel Kahraman doktorum.Benimde 5 yaşinda bir oğlum var oda tup bebek ve Allah nasip ederse kardes istiyoruz ogluma.Büyük ihtimal transferim Ocak ayının ilk haftası olur.Dualarim bu yolda emek harcayan tüm kulları için,bol hamileli mutlu pozitif haberlerin havada uçtuğu bir topik olsun insallah
Yok malesf ilki tutmadı bi tane olsun diye uğraşıyorum 2.5 senedirAllahumma Amin !! Birinci bebisiniz varmi yoksa birinci deneyip ikincidemi sira
İste canim istebanada 2 tane transfer etmislerdi bende gene aksilik olmazsa 2 tane isticem.bu arada igneleri senmi aliyirsun yoksa hastane ucretsizmi veriyorYok cnm dondurulmuşum yok baştan başlıcam tedaviye ilkinde iki tane transfer etmişlerdi şimdi nasıl olcak bilmiyorum cnm ben gene iki tane isterim
Canim bana gecen sene negatif olan tup bebek denememde gonalf verdi bu seferde onu verir.
Rabbim gönlüne gore versinYok malesf ilki tutmadı bi tane olsun diye uğraşıyorum 2.5 senedir
Canım ben geçen sene ocak ayinda denedim negatif sonuç aldım bir kaç operasyon geçirdim bir tupum kapatıldı. Polip aldirdim zor bir süreç geçirdim. İnşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir.Oğlum da 5 yıl önce tup bebek çocuğu ,benim sezeryandan dolayi bir tüpüm hasar görmüş ancak şimdi toparlanabildim.Allah tüm hepimize sağlıklı, sihatli,salih evlatlar nasip etsinCanim sen daha yeni tup bebek transferi olmamismiydin yani sonuc negatifmi oldu?yoksa 5 yil sonra ilk tup denemenmi
Allahumma Amin .. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun Rabbim evladini salihleren eylesin.. tup ne oluyorCanım ben geçen sene ocak ayinda denedim negatif sonuç aldım bir kaç operasyon geçirdim bir tupum kapatıldı. Polip aldirdim zor bir süreç geçirdim. İnşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir.Oğlum da 5 yıl önce tup bebek çocuğu ,benim sezeryandan dolayi bir tüpüm hasar görmüş ancak şimdi toparlanabildim.Allah tüm hepimize sağlıklı, sihatli,salih evlatlar nasip etsininşallah
Gecmis olsun canim.nickin tanidik geldi bende gecen sene aralik ocak ayinda yaptirmistim negatif oldu belki o zamsnlardsn aklimda kalmissindir.benimde ilk denememden birtane seker kupu oglum var gecen sene kardes istedik ama negatif oldu bu ay Allah izin verirse tekrar denicezCanım ben geçen sene ocak ayinda denedim negatif sonuç aldım bir kaç operasyon geçirdim bir tupum kapatıldı. Polip aldirdim zor bir süreç geçirdim. İnşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir.Oğlum da 5 yıl önce tup bebek çocuğu ,benim sezeryandan dolayi bir tüpüm hasar görmüş ancak şimdi toparlanabildim.Allah tüm hepimize sağlıklı, sihatli,salih evlatlar nasip etsininşallah
Canim bana 225 ml kullandirdi 5 tane yumurtam oldu bu sefer kac ml kullandiraxak gidince belli olacak.benim cok yumurtam olmuyo.cok olsa bi dert az olsa ayri bir dert Rabbim sonu saglikli ve hayirli olacak kadar versin az cok farketmezAh aynisini kullaniyoruz desene ben hollandada yasiyorum bu arada glonal f banada verdiler gecenki tedavimde yuksek doz verdiler nerdeyse patliomus gibi oldum simdi dozunu dusurmek istiyolar daha doktorlarla konusma yapacaklardi.. cok zor gunler gecirdim ama ayaga kalkmakta bile zornaliyordum okadar cok yumurtalarim oldu ama sadece 4 tanesi buyudu
Yenidunya3 Kızlar ben de varım fulya bahçeci, yaş 34, 4. deneme tarih belli değil
Tedaviye baslicak bütün arkadaslrma Rabbim yardımcımız olsun hepimiz hayrlisiyla saglkla yavrularımza kavuşurz inşallah. Bende ikinci tüp bebek tedavime 4 ocakta başlıcam uludağ ünv gidiyorum
Kizlar hayirli aksamlar bende tedaviye baslanak icin adet olmayi bekliyorum 2-3 gun icinde olucam insallah bursada acibademe gitcem 33 yasindayim 3.denemem saglikli hayirli evlatlar versin Rabbim hepimize
Kızlar sizleride ekleyecem yarın listeye. Şuanda pcden değil telefondan giriyorum.Herkese hayırlı akşamlar ben bugun adet oldum ve yarın doktora gidiyorum.Dondurulmuş embriyo tranferi olacak inşallah. İstanbul Brüksel tup bebek merkezi Dr.Yucel Kahraman doktorum.Benimde 5 yaşinda bir oğlum var oda tup bebek ve Allah nasip ederse kardes istiyoruz ogluma.Büyük ihtimal transferim Ocak ayının ilk haftası olur.Dualarim bu yolda emek harcayan tüm kulları için,bol hamileli mutlu pozitif haberlerin havada uçtuğu bir topik olsun insallah
Ben alıyorum cnm onlar rapor çıkarıyor iğne ücretlerin bi kısmını devlet karşılıyormuş bide yumurta toplamada para yatıriyorum toplamda 830 lira fln tutmuştu cnm acibademde ne kadr tutuyorİste canim istebanada 2 tane transfer etmislerdi bende gene aksilik olmazsa 2 tane isticem.bu arada igneleri senmi aliyirsun yoksa hastane ucretsizmi veriyor
Benimde pco hastaligim yuzunden karmakarisik yumurtaligim cok oluyo karman corman oluyo ama az buyuyo cok oluncada sanki patlicakmisim gibi oluyo zaten bu hastalik yuzunden adet duzenim bozuk.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun salih saglikli evlatlar nasip etsin canimCanim bana 225 ml kullandirdi 5 tane yumurtam oldu bu sefer kac ml kullandiraxak gidince belli olacak.benim cok yumurtam olmuyo.cok olsa bi dert az olsa ayri bir dert Rabbim sonu saglikli ve hayirli olacak kadar versin az cok farketmez
AmiinRabbim gönlüne gore versin
Canim acibademe 5500 tl verdim ilaclarada 1200 tl bu sene ise 5000 tl acibademe ilaclara da gene 1500 civari veririz canim.Emeklerimizin karsiligini aliriz insallah hep birlikteBen alıyorum cnm onlar rapor çıkarıyor iğne ücretlerin bi kısmını devlet karşılıyormuş bide yumurta toplamada para yatıriyorum toplamda 830 lira fln tutmuştu cnm acibademde ne kadr tutuyor
Canim cok degilmi.hangi igneleri aldin.canim millet pazarlik yapiyo eczaneyle gonalf 450 ml 220 tl ye falan aldilar bu sefer bende pazarlik yapmayi dusunuyorum:)Bu arada benim ilaçlar hesaplattırdım 2200lü tutuyor
Amin cnm inşallah senin ilk denemen tutmuş çok şükür sorun neydi sizde cnm bende bu olmazsa özelde yaptrirm bidaha ama inş gerek kalmaz.Canim acibademe 5500 tl verdim ilaclarada 1200 tl bu sene ise 5000 tl acibademe ilaclara da gene 1500 civari veririz canim.Emeklerimizin karsiligini aliriz insallah hep birlikte
Bugün olursa bugün birinci oluyor cnmCanim bugun mesela bugun adet olsaydiM yarin 1.gunmu yoksa 2.gunmu oluyor?bu arada cok tesekkurler
Canim gorunurde bir sikinti yok sebepsiz bizimki.insallah bu sefer seninkide tutar canim.acibademi tavsiye ederim cok ilgililer ama insallah gerek kalmazda bu denemende hamile kalirsin canimAmin cnm inşallah senin ilk denemen tutmuş çok şükür sorun neydi sizde cnm bende bu olmazsa özelde yaptrirm bidaha ama inş gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?