- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Ah şu hayatımı mahveden kist aklıma gelmişti bende ilk tüp tedavim de o iğnenin başka isminden vurulmuştum 3 ay mı vuruldun cnm kistin kac cmevet çikolata kistim olduğu için verdi doktor
Amin cnm bende acibademı çok duymuştum iyi diye bende bursada oturyrmKizlar hayirli aksamlar bende tedaviye baslanak icin adet olmayi bekliyorum 2-3 gun icinde olucam insallah bursada acibademe gitcem 33 yasindayim 3.denemem saglikli hayirli evlatlar versin Rabbim hepimize
Unuverstede raporlami yaptiriyorsun canim?acibademde 2.denemem olcak Rabbim bu sefer nasip etsin insallah.sen ne zaman baslicaksin?belki birlikte gun sayariz.Amin cnm bende acibademı çok duymuştum iyi diye bende bursada oturyrm
Evet cnm raporla yaptırcam ikinci denemem benmde. Amin cnm hepimize inşallah. Adetin 20.günü gel dedi doktor ocağın 4 ünde gidicem sen ne zaman baslicanUnuverstede raporlami yaptiriyorsun canim?acibademde 2.denemem olcak Rabbim bu sefer nasip etsin insallah.sen ne zaman baslicaksin?belki birlikte gun sayariz.
Gecen ay 21 inde adet oldum normalde bugun olmam lazim ama bazen 2 gun falan gecikiyo.bu arada canim yarin adet olursam ertesi gunmu gutmem lazim yoksa oburgun mu?valla unuttum 1 sene once yaptirmistim diger denemeyi.Evet cnm raporla yaptırcam ikinci denemem benmde. Amin cnm hepimize inşallah. Adetin 20.günü gel dedi doktor ocağın 4 ünde gidicem sen ne zaman baslican
Bende 1 sene önce yaptırdım valla bnde hiç hatırlamıyorum doktor bana adetin 20. Günü gel dedi ama bence sen adet olunca git görüşGecen ay 21 inde adet oldum normalde bugun olmam lazim ama bazen 2 gun falan gecikiyo.bu arada canim yarin adet olursam ertesi gunmu gutmem lazim yoksa oburgun mu?valla unuttum 1 sene once yaptirmistim diger denemeyi.
Gecen sene aralik ayinda baslamistim aralik topigi vardi belki senle ordada konusmusuzdur:) hasta olunca arayayim ben ona gore giderim.bu arada dondurulmus gecen seneden mi var canim? Ne guzel gidip hazir buz bebeklerini alcaksin:)sonu guzel olsun bu arada 1 tanemi yoksa 2 tanemi transfer ediceklerBende 1 sene önce yaptırdım valla bnde hiç hatırlamıyorum doktor bana adetin 20. Günü gel dedi ama bence sen adet olunca git görüş
Adetin 2. günü başlatıyor benim doktorum yumurta geliştirilcekse, eğer transferse ilk gün başlanıyor ilaçlara.. artık 3 denemede öğrendim, tabi kısa protokol böyle.. uzunda 21. gün başlatıyorlarGecen ay 21 inde adet oldum normalde bugun olmam lazim ama bazen 2 gun falan gecikiyo.bu arada canim yarin adet olursam ertesi gunmu gutmem lazim yoksa oburgun mu?valla unuttum 1 sene once yaptirmistim diger denemeyi.
evet tek iğne 3 aylık etkisi vardı, 5 cm, senin kaç cnm?Ah şu hayatımı mahveden kist aklıma gelmişti bende ilk tüp tedavim de o iğnenin başka isminden vurulmuştum 3 ay mı vuruldun cnm kistin kac cm
Canim sen daha yeni tup bebek transferi olmamismiydin yani sonuc negatifmi oldu?yoksa 5 yil sonra ilk tup denemenmiHerkese hayırlı akşamlar ben bugun adet oldum ve yarın doktora gidiyorum.Dondurulmuş embriyo tranferi olacak inşallah. İstanbul Brüksel tup bebek merkezi Dr.Yucel Kahraman doktorum.Benimde 5 yaşinda bir oğlum var oda tup bebek ve Allah nasip ederse kardes istiyoruz ogluma.Büyük ihtimal transferim Ocak ayının ilk haftası olur.Dualarim bu yolda emek harcayan tüm kulları için,bol hamileli mutlu pozitif haberlerin havada uçtuğu bir topik olsun insallah
Allahumma Amin !! Birinci bebisiniz varmi yoksa birinci deneyip ikincidemi siraTedaviye baslicak bütün arkadaslrma Rabbim yardımcımız olsun hepimiz hayrlisiyla saglkla yavrularımza kavuşurz inşallah. Bende ikinci tüp bebek tedavime 4 ocakta başlıcam uludağ ünv gidiyorum
Amin siz hangi igneleri kullanacaksinizKizlar hayirli aksamlar bende tedaviye baslanak icin adet olmayi bekliyorum 2-3 gun icinde olucam insallah bursada acibademe gitcem 33 yasindayim 3.denemem saglikli hayirli evlatlar versin Rabbim hepimize
Canim bugun mesela bugun adet olsaydiM yarin 1.gunmu yoksa 2.gunmu oluyor?bu arada cok tesekkurlerAdetin 2. günü başlatıyor benim doktorum yumurta geliştirilcekse, eğer transferse ilk gün başlanıyor ilaçlara.. artık 3 denemede öğrendim, tabi kısa protokol böyle.. uzunda 21. gün başlatıyorlar
Yok cnm dondurulmuşum yok baştan başlıcam tedaviye ilkinde iki tane transfer etmişlerdi şimdi nasıl olcak bilmiyorum cnm ben gene iki tane isterimGecen sene aralik ayinda baslamistim aralik topigi vardi belki senle ordada konusmusuzdur:) hasta olunca arayayim ben ona gore giderim.bu arada dondurulmus gecen seneden mi var canim? Ne guzel gidip hazir buz bebeklerini alcaksin:)sonu guzel olsun bu arada 1 tanemi yoksa 2 tanemi transfer edicekler
Ben bilmiyordum cnm ozmn benm uzun protokol olcak :)Adetin 2. günü başlatıyor benim doktorum yumurta geliştirilcekse, eğer transferse ilk gün başlanıyor ilaçlara.. artık 3 denemede öğrendim, tabi kısa protokol böyle.. uzunda 21. gün başlatıyorlar
Canim bana gecen sene negatif olan tup bebek denememde gonalf verdi bu seferde onu verir.Amin siz hangi igneleri kullanacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?